+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 5+ a
Bränd: LEGO CITY
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Lisa oma LEGO® City loomingule pisut tõetruudust ja ühenda see teiste komplektidega, et nende lahedate LEGO City teeplaatide abil oma linna suurendada. Selles ägedas ehituskomplektis on pimedas helendav tänavavalgustus, valgusfoorid, liiklusmärgid, sõidurajamärgid, künnised, ülekäigurada, puud ja roheala.

See LEGO® City teeplaatide (60304) ehituskomplekt annab laste loovmängule veidi elutruudust, lisades pimedas helendava mängu-tänavavalgustuse, valgusfoorid, liiklusmärgid, sõidurajamärgid, künnised, ülekäiguraja, puud ja roheala. Lapsed saavad teeplaate omal äranägemisel paigutada, ehitada nende ümber linna ja ühendada teised LEGO teeplaatide ehituskomplektid, et loodud linna suurendada!

Lahe kingitus alates 5-aastastele LEGO-fännidele LEGO City teeplaatide mängukomplektis on hõlpsalt järgitavad juhised ja Instructions PLUS, mis on osa nutitelefoni ja tahvelarvuti tasuta rakendusest LEGO Building Instructions. Suumi- ja pööramisfunktsiooniga interaktiivne ehitusjuhend aitab väikestel LEGO-ehitajatel ruttu ehitusmeistriteks saada.

Innustavad mänguasjad poistele ja tüdrukutele LEGO City ehituskomplektid innustavad loomingulisele avatud rollimängule ühes võimalusterohkete hoonete, realistlike mängusõidukite ja põnevate tegelastega, et päriselu jäljendav mäng oleks meeldiv ja põnev.

  • LEGO City teeplaatide (60304) ehituskomplektiga saavad lapsed LEGO®-klotsidega mängimise päriselulisemaks muuta. See on ideaalne algus ägedale ehitus- ja mänguelamusele.
  • Mis on karbis? Lapsed saavad 5 LEGO® teeplaati koos sõidurajamärkide, künniste ja ülekäigurajaga, lisaks pimedas helendava tänavavalgustuse, mängu-valgusfoorid, liiklusmärgid, puud ja roheala.
  • Lapsed saavad LEGO®-detailidest teha realistliku tee ühes paljude autentsete detailidega ja ühendada teised LEGO City teeplaatide ehituskomplektid, et loodud linna laiendada.
  • LEGO® City teeplaatide mängukomplekt sobib suurepäraselt jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingiks 5-aastastele ja vanematele lastele.
  • Kokkupanduna on põhiline teeplaadikomplekt 13 cm kõrgune, 44 cm laiune ja 38 cm sügavune.
  • LEGO® City teeplaatide taustal on lastel tore LEGO-klotsidega mängida ja meisterdada.
  • Komplektis on trükitud ehitusjuhend ja Instructions PLUS, mis on osa nutiseadmetele mõeldud tasuta rakendusest LEGO® Building Instructions. Interaktiivne ehitusjuhend algajatel ehitajatel saada meisterehitajateks!
  • LEGO® City My City komplektide juurde kuuluvad värviküllased ehitised, lahedad sõidukid ja vahvad tegelaskujud, mis innustavad iseseisvalt rollimänge mängima. Lapsed saavad tõetruus keskkonnas ise seiklusi välja mõelda.
  • Kõiki LEGO® klotse ja osasid toodetakse kooskõlas rangete tööstusharu kvaliteedinõuetega, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® City ehitusmänguasju testitakse põhjalikult, et tagada iga mängukomplekti vastavus rangetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.

LEGO City

Seeria LEGO® City sisaldab kõiki elemente, mida laps iga päev näeb. Need innustavad last ehitama tegevust ja rõõmu täis linna. Siit leiate kõik peamised teemad, mille järgi võib tundide kaupa ehitada. Alates politsei- ja tuletõrjebrigaadist kuni paljude kenade transpordivahenditeni ja tõepäraste hooneteni, mida lapsele meeldib ehitada ja nendega mängida. LEGO® City seerias on tegelikult palju detaile, mis äratavad kujutlusvõime ja võimaldavad lapsel avastada piiramatute ehitamisvõimalustega maailma. LEGO® City – see on piiramatute võimaluste maailm, kus lapsed võivad mängida mitmesuguseid vallatuid mänge.

Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CITY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 60304 LEGO® City Town Teeplaadid - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 60304 LEGO® City Town Teeplaadid juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

60304 LEGO® City Town Teeplaadid

Kood: 4040101-4961
Ribakood: 5702016912289
1442
1999
14,42 €
14,42 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid