+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO DISNEY
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

"Võlu fänne ja alates 6-aastaseid lapsi ning inspireeri Disney kaunistuste loomist komplektiga LEGO® ǀ Disney Disney Animationi 100. aastapäeva ikoonid (43221). Komplektis on 12 8x8 plaati, pildiraam ja riputuselemendid ning palju detaile korraga kuni 12 ikooni loomiseks, lisaks eksklusiivne Disney Miki Hiire minifiguur ja ehitusjuhised täiendavaks inspiratsiooniks. Lapsed saavad ehitamise ajal nautida lihtsat ja intuitiivset seiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saavad nad suumida ja pöörata 3D-mudeleid, salvestada komplekte ja jälgida oma edenemist.

Esitle ikoone

See Disney seinakaunistuse komplekt aitab arendada laste loovust ja leidlikkust, luues ja esitledes oma lemmiktegelasi pildi kujul. See on ideaalne ka rühmamänguks ja selle saab kunstiväljapaneku laiendamiseks ühendada sarnaste LEGO ǀ Disney komplektidega (müüakse eraldi). See on kvaliteetne komplekt täis võimalusi ja lõbus kingitus, millest kõik räägivad.

  • Loominguline rõõm – kingi fännile või alates 6-aastasele Disney loomingut armastavale lapsele kujutlusvõimet inspireeriv komplekt LEGO® ǀ Disney Disney Animationi 100. aastapäeva ikoonid (43221).
  • Piiramatu lõbu – komplektis on 12 8x8 plaati, pildiraami elemendid, palju detaile terve 12 ikoonist koosneva kollektsiooni loomiseks ja juhistega brošüür, kus on 72 Disney disaini, lisajuhised on saadaval LEGO Builder rakenduses.
  • Uus viis ehitamiseks – rakendus LEGO® Builder juhendab lapsi intuitiivsel ehitusseiklusel. Lapsed saavad salvestada komplekte, jälgida edenemist ning suumida ja pöörata mudeleid ehitamise ajal 3D-vaates.
  • Eksklusiivne täiendus – komplektis on pintslit ja paletti hoidev Disney Miki Hiire minifiguur, kelle torso ja jalad on spetsiaalselt selle komplekti jaoks kaunistatud.
  • Unikaalne Disney kingitus – kingi see kvaliteetne seinakunsti komplekt loominguliseks sünnipäevakingiks lastele, perele või sõpradele, kellel on kirg Disney tegelaste, kunsti ja disaini vastu.
  • Disney dekoratsioon – raamitud kollaaž koos riputiga on 28 cm kõrge ja 32 cm lai. Selle lõbusa seinakaunistuse pilte on lihtne vahetada, et selle ilmet igal ajal muuta.
  • Olulised eluks vajalikud oskused – Disney kokkupandav komplekt innustab loominguist mängu, aidates julgustada ja arendada läbi mängu olulisi eluks vajalikke oskusi.
  • Kvaliteet mööndusi tegemata – LEGO® osad vastavad juba alates 1958. aastast tööstusharu rangetele standarditele, et tagada nende stabiilne ühenduvus.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

43221_lifestyle-64ad341c68943.jpg

72 Disney tegelaskuju loomiseks ja esitlemiseks

Selle loomingulise LEGO® komplektiga, mis sobib ka lõbusaks rühmategevuseks, saavad Disney fännid ehitada korraga kuni 12 Disney tegelast.

43221_hero-64ad3420c3edb.jpg

Jaga loomingulist lõbu pere või sõpradega

Loo ainulaadseid Disney kaunistusi 12 taldriku, raami ja riputuselementide, paljude detailide ja eksklusiivse LEGO® minifiguuriga.

43221_build-64ad3424ed2a9.jpg

Astu digitaalsesse ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

43221_inthebox-64ad3428a1e4e.jpg

Lõbus esitluskingitus Disney fännidele

Loominguline komplekt kõigile, kes armastavad kuulsaid tegelasi. Sisaldab eksklusiivset LEGO® minifiguuri, kellel on pintsel ja palett.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DISNEY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 43221 LEGO® Disney™ Specials Disney Animationi 100. aastapäeva ikoonid - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 43221 LEGO® Disney™ Specials Disney Animationi 100. aastapäeva ikoonid juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

43221 LEGO® Disney™ Specials Disney Animationi 100. aastapäeva ikoonid

Kood: 4040101-6401
Ribakood: 5702017424897
4549
6499
45,49 €
45,49 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid