+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 7+ a
Bränd: LEGO CREATOR
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

See kolm-ühes maagilise ükssarviku (31140) ehituskomplekt transpordib alates 7-aastased elava kujutlusvõimega lapsed müütilisele maale lummavatele seiklustele. Komplektis on ükssarvik, kellel on kuldne sarv, värviline saba, muudetavate asenditega jalad ja kabjad. Olendi saab paigutada kahte eri asendisse: neljale jalale seisma või kahele tagajalale võimsasse poosi – vikerkaarealusele imetlemiseks.

Ehita LEGO® klotsidest värvilised loomad

Selles LEGO Creator 3in1 komplektis on kolm erinevat maagilist olendit, kelle väikesed ehitajad saavad kokku panna ja kes kutsuvad lapsed lõpututesse müütilistesse seiklustesse. Nad saavad ehitada muudetavate asenditega maagilise ükssarviku, ehitada selle ümber muudetavate asenditega mängumerihobuks, kes seisab merepõhja kujutaval alusel, ning luua sellest liigutatava, värvilise sabaga maagilise paabulinnu. Klotsidest võib luua ka mõne hoopis teistsuguse lummava olendi.

Rakendus LEGO Builder

Laadi alla rakendus LEGO Builder ja astu uude ehitusrõõmu pakkuvasse maailma, kus lapsed saavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

  • Kolm maagilist olendit ühes komplektis – väikesed ehitajad saavad selle LEGO® Creator 3in1 maagilise ükssarviku (31140) mängukomplekti abil luua ja ümber ehitada kolm erinevat värvikirevat mudelit.
  • Mängurõõm, mis kestab kaua – lapsed saavad luua müütilisel maal vahvad lood kolmes eri stseenis: kapata maagilise ükssarvikugamööda vikerkaart, ujuda merihobuga või mängida paabulinnuga.
  • Muudetavate asenditega mudelid – kõigil kolmel olendil on liigutatavad kehaosad: ükssarvik saab liigutada oma jalgu ja kapju, merihobu liigutab saba, uimi ja pead ning paabulinnul on liigutatav saba ja silmad.
  • Mängi ja esitle – kõik kolm vastupidavat maagilist looma saab hõlpsasti vaatamiseks välja panna: ükssarviku vikerkaarealusele, mängumerihobu merepõhja kujutavale alusele ja mängupaabulinnu kahele jalale.
  • Lõbus ehitamine – see 145-osaline mängukomplekt pakub alates 7-aastastele lastele kõigepealt nauditavat ehitusülesannet ja siis loovmängu, samuti võib selle kinkida ootamatuks üllatuseks, sünnipäevaks või pühadeks.
  • Mängi igal pool – lapsed saavad üle 13 cm kõrguse maagilise ükssarvikuga mängida kodus või pista selle kotti ja võtta endaga reisidele kaasa.
  • Lõbus kolm-ühes mäng – otsi ka teisi LEGO® Creator 3in1 mängukomplekte, nt retromootorratas (31135), eksootiline papagoi (31136) ja autosuvila rannaskäiguks (31138).
  • Abikäsi – leia intuitiivsed ehitusjuhised rakendusest LEGO® Builder, kus lapsed saavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, oma edenemist jälgida ning komplekte salvestada, samal ajal arendades uusi oskusi.
  • Suurepärane kvaliteet – LEGO® klotse on üle kuue aastakümne valmistatud nii, et need oleksid alati hõlpsasti eraldatavad.
  • Tagatud ohutus – LEGO® ehitusklotsid vastavad rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.

31140_lifestyle-646df258cde61.jpg

Kolm müütilist looma ühes komplektis

See värvikas LEGO® mängukomplekt võimaldab lastel nautida kolme erinevat ehitamis- ja mängukogemust müütiliste loomadega.

31140_hero-646df26359303.jpg

Lõputu lõbu kaugel maal

7+ aastased lapsed saavad lummavate lugude loomiseks ehitada maagilise ükssarviku ning ehitada selle siis ümber merihobuseks või paabulinnuks.

31140_build-646df26e7b058.jpg

Naudi lõbusat digitaalset elamust

Rakenduses LEGO® Builder saavad väikesed ehitajad oma edenemist salvestada ning mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata.

31140_inthebox-646df272effce.jpg

Suurepärane kingitus LEGO® fännidele

See mängukomplekt võimaldab loomingulistel lastel luua lugusid, sobides sünnipäeva- ja pühadekingiks või igapäevaseks üllatuseks.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CREATOR tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 31140 LEGO® Creator Maagiline ükssarvik - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 31140 LEGO® Creator Maagiline ükssarvik juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

31140 LEGO® Creator Maagiline ükssarvik

Kood: 4040101-6182
Ribakood: 5702017415932
934
1099
9,34 €
10,99 €
-15% ostes 2 toodet. Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-29
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid