+372 53350333
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Parts: 468
Vanus: 12+ a
Bränd: LEGO ARCHITECTURE
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Jäädvusta inspireeriva siluetina Londoni arhitektuuriline olemus selle võrratu komplekti abil, mis toob kokku legendaarse Rahvusgalerii, Nelsoni samba, London Eye, Big Beni (Elizabethi torni) ja Toweri silla. Iga tõetruude värvide ja õigete proportsioonidega LEGO® ehitis pakub ainulaadset ja rahuldust pakkuvat ehituskogemust. Londoni Thamesi jõgi on kujutatud plaatidest alusplaadil ning lisab sellele imelisele mudelile, mis keskendub maailma ühe dünaamilisema linna hämmastavale arhitektuurilisele mitmekesisusele, täiendava mõõtme ja tõepärase mulje.

Tunnusta üksikasjaliku LEGO® klotsidest mudeliga Londoni arhitektuurilist mitmekesisust. arhitektuurisilueti kollektsiooni mudelid sobivad paigutamiseks koju ja kontorisse ning need on välja töötatud kõigile, kes huvituvad reisimisest, arhitektuurikultuurist, ajaloost ja disainist. Iga komplekt on õigete proportsioonidega ning tõetruudes värvides. Komplektis on Rahvusgalerii, Nelsoni sammas, London Eye, Big Ben (Elizabethi torn) ja Toweri sild ning dekoratiivne silt „London“.

  • Sarja LEGO® Architecture Londoni tõlgendus.
  • Komplektis on Rahvusgalerii, Nelsoni sammas, London Eye, Big Ben (Elizabethi torn) ja Toweri sild.
  • Londoni Thamesi jõgi on kujutatud läbipaistvatest plaatidest alusplaadil.
  • Toweri sild avaneb, et mööduvat laeva läbi lasta.
  • Komplektis olevas raamatus on teave iga ehitise disaineri, arhitektuuri ja ajaloo kohta ning samuti ajaloolised faktid Londoni ja selle arhitektuurilise pärandi kohta (ainult inglise keeles. Muudes keeltes teabe saab alla laadida lehelt LEGO.com/architecture).
  • Samuti on komplektis 4 x 32 plaadiga alus sildiga „London“.
  • LEGO® arhitektuurisilueti kollektsioon aitab uuesti luua maailma kõige ilusamaid linnu.
  • LEGO® Architecture tunnustab arhitektuurimaailma läbi klotside ja sobib kõigile, kellele pakub huvi reisimine, disain, arhitektuur ja ajalugu.
  • Mängukomplekt koosneb enam kui 460 LEGO® osast ning sobib mängimiseks alates 12-aastastele.
  • Mõõtmed: kõrgus 15 cm (5 tolli), laius 28 cm (11 tolli) ja sügavus 8 cm (3 tolli).
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO ARCHITECTURE tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 21034 LEGO® Architecture London - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 21034 LEGO® Architecture London juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

21034 LEGO® Architecture London

Kood: 4040101-2419
Ribakood: 5702015865333
4199
5599
41,99 €
55,99 €
Mänguasjad -25%, ostes vähemalt 20 € eest! Ainult e-poes One Family kaardiga
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-24
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid