+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO ICONS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

See LEGO® Volkswagen T2 autosuvila (10279) mudeliehitusprojekt pakub sulle kindlasti palju rõõmu, ükskõik kas meenutad möödunud seiklusi, plaanid uusi reise või soovid lihtsalt väljendada oma austust autosuvilate vastu. Võta hetk iseendale, pane kokku autosuvila mudel ja tutvu selle detailirohke sisemusega. Siis pane mudel kõigile vaatamiseks välja, et see meenutaks, et maailm täis seiklusi on sind alati ootamas.

Rohkesti autentseid detaile

Selle VW mudeli kenad disainielemendid rõõmustavad kõiki autosuvilate fänne. Uute LEGO elementide abil muudetakse elavaks reaalse autosuvila armastatud detailid, sh legendaarne tuuleklaas, tekstiilkardinad ja tekstiilist telk. Mudelil on ka uus LEGO rehvikuju, töötav roolisüsteem, liuguks, surfilaud, kaks klapptooli ja hipistiilis kleepsud.

Asu teekonnale

See mudel kuulub LEGO ehituskomplektide kollektsiooni, mis on mõeldud täiskasvanutele, kes hindavad nutikat disaini ja detailitäpsust. See pakub kaasahaarava ehituselamuse ning sobib imehästi kingituseks igale VW autosuvilate fännile.

  • Pane kokku Volkswagen T2 autosuvila elutruu LEGO® mudel. Imetle kõiki selle tõetruid detaile ja siis pane see klassikaline kollektsioneeritav mudel kõigile vaatamiseks välja.
  • Vaata autentse disainiga detaile, nt legendaarne suur tuuleklaas ja liuguks. Proovi töötavat roolisüsteemi ja ava kapott, et tutvuda mootoriga.
  • Imetle Volkswageni autosuvilamudeli mitmesuguseid funktsioone, näiteks tekstiilkardinad, tekstiiltelk, surfilaud ja kaks klapptooli.
  • Täiskasvanud LEGO® ehitajate ja autosuvilate fännidele loodud mudel on nauditav ehitusprojekt ja sobib ideaalselt VW autosuvilate fännidele kingiks või kollektsiooni täienduseks.
  • Mõõtmed: 15 cm kõrge, 35 cm pikk ja 14 cm lai – pilkupüüdev esitlusmudel.
  • Silmapaistev sinivalge värviskeemiga mudel näeb kaunistusena hea välja. Kasuta kleepse, et muuta oma sõiduk hipiteemaliste detailide abil isikupäraseks.
  • Salongimööbli hulka kuuluvad gaasipliidiga matkaköök, kraanikauss, külmik, väljatõmmatav laud ja lisaks rock’n’roll’i stiilis voodi.
  • See LEGO® Volkswagen T2 autosuvila komplekt kuulub loominguliste ehituskomplektide kollektsiooni, mis on mõeldud täiskasvanud ehitusfännidele, kes armastavad rabavat disaini, keerukaid detaile ja kaunist arhitektuuri.
  • LEGO® ehitusklotsid on toodetud kõrgekvaliteetsetest materjalidest. Need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® klotside puhul on kõige tähtsam ohutus ja kvaliteet. Seepärast testitakse neid põhjalikult ning võid olla kindel, et mudel on nii kaunis kui ka vastupidav.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO ICONS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 10279 LEGO® Icons Autosuvila Volkswagen T2 - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 10279 LEGO® Icons Autosuvila Volkswagen T2 juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10279 LEGO® Icons Autosuvila Volkswagen T2

Kood: 4040101-5851
Ribakood: 5702016913736
12530
17900
125,30 €
179,00 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid