+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO TECHNIC
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Eemalda kõik häiriv. Keskendu võistlusele. On aeg ehitada ülimalt detailirohke LEGO® Technicu McLaren Formula 1™ võidusõiduauto 42141 mudel. Kui finišijoon on ületatud, tunned erakordset uhkust – muljetavaldava esitlusmudeli üle, mis toob au su pühendumusele.

Loodud LEGO Groupi ja McLaren Racingu tiheda koostöö tulemusel
2022. aasta mudeli puhul on LEGO Technic disainerid teinud koostööd McLaren Racingu disaineritega. Mõlemad ekspertide rühmad arendasid oma mudeli välja ühel ja samal ajal, nii et see koostöö on midagi erakordselt erilist. Just nagu päris autol, on ka sellel LEGO Technicu versioonil liikuvate kolbidega kuuesilindriline V6-mootor, roolisüsteem, vedrustus ja diferentsiaal.

Õhuta oma kirge
Rallisõitjad nimetavad seda „tsoonis olemiseks“. Suurenenud keskendatuse seisund, mida on vaja parimate tulemuste saavutamiseks. Nüüd on sul aeg sisenda „tsooni“ ja suunata oma fookus lemmiksõidukite loomisele LEGO Technicu komplektide abil, mis on mõeldud täiskasvanutele ja kollektsioneeritavate autode fännidele.

  • Ehitusmudel Formula 1™ fännidele – pane täiskasvanutele mõeldud LEGO® Technic McLaren Formula 1 võidusõiduauto (42141) ehituskomplekti abil kokku McLareni 2022. aasta F1 auto detailirohke koopia.
  • Tihe koostöö – LEGO® disainerid tegid tihedat koostööd McLaren Racingu meeskonnaga nii, et kumbki ekspertide rühm arendas 2022. aasta rallihooajaks üheaegselt välja autost oma versiooni.
  • Päris autol põhinev mudel – sisaldab selliseid funktsioone nagu liikuvate kolbidega kuuesilindriline V6-mootor, roolisüsteem, vedrustus ja täpseteks pööreteks vajalik diferentsiaal.
  • Täiskasvanutele mõeldud projekt – see McLaren F1 koopia annab täiskasvanud LEGO® ehitajatele võimaluse süveneda oma meelisteemasse ning nautida mõtestatult hinnalise esitlusmudeli kokkupanekut.
  • Mõõtmed – see LEGO® Technic McLaren F1 mudel on 13 cm kõrge, 65 cm pikk ja 27 cm lai.
  • Üksikasjalikud ehitusjuhised – lisaks mudeli kokkupanekujuhistele saad kohvilaua stiilis juhendist teada, milline oli koostöö McLaren Racingu ja LEGO® disainerite vahel.
  • Sponsorite kleepsud – täiusliku lõppilme andmiseks lisa mudelile sponsorite kleepsud, just sellised, nagu on päris F1 võidusõiduautol.
  • Tere tulemast oma tsooni – LEGO® Technic universumis on rohkesti keerukaid ehitusmudelid täiskasvanud LEGO fännidele, kes otsivad nauditavat ehituselamust ja muljetavaldavat esitlusmudelit.
  • Kvaliteetne – LEGO® Technic detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja kindel ühendatavus alati.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® Technic detaile on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele globaalsetele ohutusnõuetele.

42141_lifestyle-649a99573917b.jpg

Toida oma kirge

Ole valmis ülimaks väljakutseks – McLaren Formula 1™ võidusõiduauto autentse LEGO® Technicu versiooni ehitamiseks.

42141_hero-649a99775a550.jpg
Nauditav ehitusprojekt täiskasvanutele
McLareni ja F1 võidusõitude fännid saavad nautida kaasahaaravat ehituselamust, meisterdades kõik selle detailse mudeli üksikasjad.
42141_build-649a998ae52ec.jpg
Pärisauto detailid
Sarnaselt pärisautoga on ka sellel mudelil liikuvate kolbidega kuuesilindriline V6-mootor, roolisüsteem, vedrustus ja diferentsiaal.
42141_inthebox-649a999c4faf8.jpg
Pane südamed põksuma
See mudel on suurepärane kink iseendale või mõnele F1 fännile, pakkudes nauditavat ehitusprojekti koos esitlusesemega.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO TECHNIC tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 42141 LEGO® Technic McLaren Formula 1™ võidusõiduauto - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 42141 LEGO® Technic McLaren Formula 1™ võidusõiduauto juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

42141 LEGO® Technic McLaren Formula 1™ võidusõiduauto

Kood: 4040101-5466
Ribakood: 5702017160795
15399
21999
153,99 €
153,99 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid