+372 53350333
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Parts: 1685
Vanus: 16+ a
Bränd: LEGO ARCHITECTURE
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Ehita LEGO® klotsidest üks maailma kuulsamaid monumente komplekti Architecture 21042 Vabadussammas abil. 93 meetri kõrgune Vabadussammas asub New Yorgi sadamas Liberty Islandil, kus see tervitab kogu maailmast saabuvaid merereisijaid. Vabadust sümboliseeriva kuju kinkis Ameerika Ühendriikide rahvale Prantsusmaa ja see avati ametlikult suure rahvahulga silme all 28. oktoobril 1886. aastal. Detailne mudel toob esile monumendi arhitektkuuri ja skulptuuri harmoonia. Mudel koosneb detailsest tellisviimistluse ja sammastega rõdudega postamendist ning voogavat rüüd kandvast katkiste ahelate, seitsme kiirega krooni ja kuulsa tahvliga vabandussambast, mille väljasirutatud käes on kuldne tõrvik. Elegantse Architecture’i mudel on autentset rohelist ja beeži värvi ja sisaldab ka dekoratiivset nimeplaati.

See LEGO® Architecture 21042 Vabadussamba komplekt on suurejooneline segu arhitektuurist ja skulptuurist. Ameerika vabadust sümboliseeriv ikooniline Vabadussammas kõrgub 93 meetrisena New Yorgi sadamas Liberty Islandil, kus see tervitab kogu maailmast saabuvaid merereisijaid. See muljetavaldav versioon annab pjedestaali katvate paeluvate kaunistuste, detailsete klotside ja sammastega elutruult edasi monumendist õhkuva arhitektuursete ja skulptuursete vormide tasakaalu. Sellel peenelt meisterdatud monumendil on langev keep, katkised ahelad, 7 kiirega kroon, ikooniline tahvel ja kuldse tõrvikuga üles tõstetud käsi. Selle elutruu liivakarva ja beežika viimistluse ning dekoratiivse nimeplaadiga mudeli ehitamine on äärmiselt nauditav kõigi jaoks, keda huvitab arhitektuur, reisimine, ajaugu ja disain, ning seda saab hiljem kodus või kontoris sümboolse kaunistusena esitleda.

  • LEGO® Architecture‘i versioon päriselust tuntud arhitektuursest sümbolist: Vabadussambast.
  • Komplektis on imetlusväärselt peenete kilbi- ja tellisekaunistustega pjedestaal, sammasrõdud ja langeva keebi, 7-kiirelise krooni, ikoonilise tahvli ja kuldse tõrvikuga vabadussammas.
  • Kaasas on brošüür, kust leiab teavet ehitise disaini, arhitektuuri ja ajaloo kohta (ainult inglise ja prantsuse keeles. Muudes keeltes teabe saab alla laadida lehelt LEGO.com/architecture).
  • LEGO® Architecture tunnustab arhitektuurimaailma läbi klotside ja sobib kõigile, kellele pakub huvi reisimine, arhitektuur, ajalugu ja disain.
  • Selles komplektis on üle 1685 LEGO® osa.
  • Naudi mõnusalt väljakutsuvat ja põnevat ehitamisprotsessi selle LEGO® Architecture‘i komplektiga.
  • Mõõtmed: kõrgus 44 cm, laius 14 cm, sügavus 14 cm.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO ARCHITECTURE tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 21042 LEGO® LEGO Architecture Vabadussammas - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 21042 LEGO® LEGO Architecture Vabadussammas juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

21042 LEGO® LEGO Architecture Vabadussammas

Kood: 4040101-3489
Ribakood: 5702016111859
8749
12499
87,49 €
87,49 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid