+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO SUPER HEROES
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

LEGO® Marvel Spider-Man: Daily Bugle (76178) ühendab 25 Spiderverse‘i klassikalist tegelast erakordses täiskasvanutele mõeldud ehitus- ja väljapanekumudelis.

Neljakorruseline austusavaldus Marveli universumile

See 82 cm kõrgune ja 3772-osaline Daily Bugle‘i büroohoone koopia on kõrguvaks taustaks tuntud Marveli kangelastele ja kurikaeltele, kellest paljud on täiesti uued! Ehitis sisaldab autentseid detaile, huvitavaid funktsioone ja klassikalisi koomiksistseene (väljas ootab näiteks New Yorgi takso ning Bugle‘i peatoimetajal on kabinet katusekorrusel). Marveli fännide jaoks peaks mudeli ehitamine olema väljakutset pakkuv, kuid samas väga nauditav. Kui see on kokku pandud, muudavad lahtikäivad korrused, katus ja eemaldatavad fassaadid selle austusavalduse Marvelile kõigile imetletavaks.

LEGO klotsidest mudelite ehitamise komplektid

  • Unusta hetkeks kiire maailm ja naudi täiskasvanutele mõeldud LEGO ehituskomplekte, mis sobivad kõigile, kes on huvitatud loomingulisest ehitamisest või koomiksikultuurist.
  • LEGO® Marvel Spider-Man: Daily Bugle (76178) on ülim ehitus- ja väljapanekumudel täiskasvanud Marveli fännidele, mis sisaldab Marveli kõige tuntumaid kangelasi ja kurikaelu.
  • 25 minifiguuri äratavad komplekti ellu: Doktor Octopus, Spider-Man, Venom, Miles Morales, Spider-Ham, Green Goblin, Peter Parker, Spider-Gwen, Mysterio, Sandman, Robbie Robertson ja paljud teised!
  • Selles komplektis on viis uut minifiguuri – vampiirikütt Blade, Daily Bugle‘i omanik J. Jonah Jameson, Must Kass, Daredevil ja Punisher. Komplektis on ka Spider-Mani bagi.
  • Arenda oma loomingulise ehitamise supervõimeid selle 3772-osalise Daily Bugle‘i büroo koopia abil, mis sisaldab autentseid detaile, huvitavaid funktsioone ja dramaatilisi koomiksistseene.
  • See neljakorruseline austusavaldus Marveli universumile on rahuldust pakkuv ehitus- ja väljapanekumudel täiskasvanud mudelientusiastidele ja koomiksifännidele, mis köidab tähelepanu igal pool, kus seda eksponeeritakse.
  • See muljetavaldav mudel on 82 cm kõrge, 27 cm lai ja 27 cm sügav ning on põrandast katuseni täis klassikalisi tegelasi, realistlikke funktsioone ja vahvaid tarvikuid.
  • Tänu kvaliteetsetele, lihtsasti järgitavatele juhistele saad põnevat projekti kohe pärast karbi avamist ehitama hakata.
  • Täiskasvanutele mõeldud LEGO® komplektide eesmärk on pakkuda nauditavat ehitus- ja väljapanekuelamust, mis peaks meeldima igale mudeliehitajast entusiastile.
  • LEGO® ehituskomplektid vastavad tööstusharu rangetele kvaliteedistandarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside mugav ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO SUPER HEROES tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76178 LEGO® Marvel Super Heroes Daily Bugle - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76178 LEGO® Marvel Super Heroes Daily Bugle juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76178 LEGO® Marvel Super Heroes Daily Bugle

Kood: 4040101-5954
Ribakood: 5702016912807
33999
39999
339,99 €
339,99 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid