+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Jäädvusta selle kollektsioneeritava Darth Vaderi kiivri ehitus- ja esitlusmudeli näol Star Wars™-i legendaarse tegelase pahaendeline ilme. Võta aeg maha ja anna omale keerukas loominguline ülesanne, mille käigus saad taastada kiivri autentsed detailid LEGO® stiilis. Siis pane see koos nimeplaadiga alusele ning loo kodus või kontoris jutuainet ja silmailu pakkuv esitlusmudel.

Selle kollektsioneeritava LEGO® Star Wars™ Darth Vaderi kiivri (75304) komplekti abil saad väljendada oma austust Sithi Pimeduse isandale. Naudi kaasahaaravat ehitusprotsessi ja taasta Star Warsi saaga klassikalised stseenid, pannes LEGO stiilis kokku selle äratuntava kuju ja kurjakuulutavate detailidega kiivri.

Loodud väljapanekuks Kompaktse suurusega Darth Vaderi kiivrit, millel on nimeplaadiga esitlusalus, saad kasutada kodus või kontoris muljetavaldava kaunistuse või disainielemendina. Heida pilk ka teisele uuele, 2021. aasta mais saabuvale kokkupandavale ja esitlemiseks sobivale LEGO Star Warsi Scout Trooperi kiivrile (75305).

Eriline kingiidee See kvaliteetkomplekt, mis on osa täiskasvanutele mõeldud LEGO Star Warsi ehituskomplektidest, sobib suurepäraselt suveniirkingituseks iseendale, igale Star Warsi fännile, kogenud LEGO ehitajatele ja kõigile, kes soovivad lõbusat ja loomingulist väljakutset.

  • Põgene hetkeks igapäevaelu pingetest ja naudi selle kollektsionääridele sobiva LEGO® Star Wars™-i ehituskomplekti abil (75304) kvaliteetaega, taastades Darth Vaderi kiivri kõik kurjakuulutavad detailid.
  • Kuulsa disainiga Darth Vaderi kiiver on ellu äratatud LEGO® klotside abil, et virgutada mälestusi klassikalise Star Wars™ saaga stseenidest. Asetades kiivri nimeplaadiga esitlusalusele, saad luua muljetavaldavad toakaunistuse.
  • See komplekt kuulub kollektsionääridele mõeldud LEGO® Star Wars™-i kokkupandavate ja esitletavate kiivrimudelite hulka. Ja ole valmis, 2021. aasta mais saabub ka uus Scout Trooperi kiiver (75305).
  • 834-osaline komplekt pakub keerukat ja nauditavat ehituselamust ning sobib suurepäraselt sünnipäeva-, pühade- või üllatuskingiks kõigile Star Wars™-i fännidele, kogenud LEGO® ehitajatele ja käsitööhuvilistele.
  • 20 cm kõrge, 15 cm lai ja 14 cm sügav kokkupandav Darth Vaderi kiivri mudel ei vaja esitlemiseks palju ruumi, ent pakub palju kõneainet.
  • Kas soovid osta seda komplekti Star Wars™-i fännile, kes pole LEGO® komplektidega varem kokku puutunud? Pole probleemi! Komplektis on hõlpsalt järgitavad juhised, nii et ehitajad saavad selle keeruka mudeli kokku panna jedirüütli enesekindlusega.
  • See täiskasvanutele mõeldud LEGO® Star Wars™-i komplekt kuulub eriti kvaliteetsete ja lõbusate ehituskomplektide kollektsiooni, mis on mõeldud sulle, nutikale nokitsejale, kes sa naudid praktilisi ja loomingulisi projekte.
  • LEGO® osad vastavad juba alates 1958. aastast rangetele tööstusharu standarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet, kindel ühenduvus ja vastupidavus.
  • LEGO® klotse ja detaile testitakse põhjalikult, et tagada nende vastavus rangeimatele üleilmsetele (ja ülegalaktikalistele) ohutusstandarditele!
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75304 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™-i kiiver - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75304 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™-i kiiver juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75304 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™-i kiiver

Kood: 4040101-4994
Ribakood: 5702016914498
7489
10699
74,89 €
106,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid