+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 10+ a
Bränd: LEGO TECHNIC
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Loo lastele meeldejääv seiklus, pannes kokku LEGO® Technicu mänguversiooni NASA marsikulgurist Perseverance (42158). See ehitusprojekt on ideaalne lastele, kellel on kirg teaduse ja tehnoloogia vastu, ning sellega on kaasas liitreaalsuse rakenduse kogemus, mis võimaldab neil uurida lähemalt Marsi keskkonna ja kulguri missiooni kohta.

Reis Marsile

See mudel on tulvil funktsioone, mis aitavad lastel õppida NASA Mars Rover Perseverance’i ja tema kaaslase, helikopter Ingenuity ülesannete kohta.Kulguril on 360° roolisüsteem ja liigutatav liigendkäsi, lisaks täielikult liigendatud vedrustus, mis võimaldab sõidukil säilitada kõigi kuue ratta haarduvust ebatasasel pinnal. Teiste kokkupandavate detailide hulka kuuluvad toiteplokk, antennid, kaamerad ja teadusriistad.

Intuitiivsed juhised

Las rakendus LEGO Builder juhendab last intuitiivsel ehitusseiklusel, mis võimaldab tal mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

  • Toida kirge teaduse ja tehnoloogia vastu – alates 10-aastased lapsed saavad mudelimänguasjaga LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance (42158) õppida lähemalt kosmoseuuringute ülesannete kohta.
  • Tee katselend – see komplekt sisaldab kokkupandavat mänguversiooni NASA helikopterist Ingenuity, mis oli kaasas kulguriga Perseverance ja mida kasutati motoriseeritud lendude testimiseks Marsil.
  • Liitreaalsus äratab missiooni ellu – kaasasolev liitreaalsuse rakenduse kogemus võimaldab lastel sukelduda kulguri ja selle missiooni üksikasjadesse
  • Tutvu funktsioonidega – 360° roolisüsteem, liigutatavad liigendkäed ja täielikult liigendatud vedrustus, mis võimaldab sõidukil liikuda mööda ebatasast pinda, ning kokkupandavad teaduslikud instrumendid.
  • Kingitus alates 10-aastastele lastele – marsikulgur Perseverance’i mänguasjakomplekt on kingiidee lastele, kellel on kirg kosmoseuuringute või teadus- ja tehnoloogiaprojektide vastu.
  • Mõõtmed – see LEGO® Technicu ehituskomplekt on 23 cm kõrge,32 cm pikk ja 23 cm lai.
  • Abikäsi – leia intuitiivsed juhised rakendusest LEGO® Builder, kus ehitajad saavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, oma edenemist jälgida ning komplekte salvestada, samal ajal uusi oskusi arendades.
  • Sissejuhatus insenerimaailma – LEGO® Technicu kokkupandavatel mudelikomplektidel on realistlikud käigumehhanismid, mis tutvustavad noortele LEGO ehitajatele insenerimaailma.
  • Kvaliteetne – LEGO® Technicu osad vastavad tööstusharustandardite rangetele nõuetele, et tagada alati nende ühtlane kvaliteet, ühtesobivus ja kindel ühendatavus.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® Technicu osi on kukutatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.

42158_lifestyle-64afbd82b57ee.jpg

Vii noored kosmosefännid Marsi-missioonile

Üllata lapsi uskumatu maavälise seiklusega koos LEGO® Technicu komplektiga, mis on loodud Nasa Mars Rover Perseverance‘i eeskujul.

42158_hero-64afbd88366d9.jpg

Meeldejääv rännak

See komplekt on täis funktsioone, mida lapsed saavad uurida, õppides tundma Perseverance'i ja selle helikopterist kaaslast Ingenuity.

42158_build-64afbd8bed25a.jpg

Alusta ehitusseiklust

Avasta intuitiivsed juhised rakendusest LEGO® Builder, kus lapsed saavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata.

42158_inthebox-64afbd8f714fc.jpg

Kingitus alates 10-aastastele lastele

See komplekt on hea kingiidee lastele, kellel on kirg kosmoseuuringute või teadus- ja tehnoloogiaprojektide vastu.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO TECHNIC tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 42158 LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 42158 LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

42158 LEGO® Technic NASA Mars Rover Perseverance

Kood: 4040101-6398
Ribakood: 5702017425184
9349
10999
93,49 €
109,99 €
-15% ostes 2 toodet. Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-29
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid