+372 53350333
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 12+ a
Bränd: LEGO ARCHITECTURE
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Jäädvusta inspireeriva siluetina suursugusust Pariisi arhitektuuri võrratu LEGO® Architecture Pariisi silueti komplektiga, mis toob kokku ikoonilise Triumfikaare, Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Eiffeli torni ja Louvre'i. Iga tõetruude värvide ja õigete proportsioonidega mudel pakub ainulaadset ja rahuldust pakkuvat ehituskogemust. Rohealad ja kaunistav Pariisi nimesilt annavad viimase lihvi sellele väga detailsele maailma kõige romantilisema linna taasesitusele – magnifique väljapanek koju või kontorisse!

Võta selle võrratu Pariisi silueti mudeliga kokku kõik ikoonilise Pariisi vaatamisväärsused. Selles 21044 LEGO® Architecture silueti kollektsioonis on Triumfikaar ja Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Eiffeli torn ja Louvre, lisaks rohealad ning Pariisi nimesilt. Mudel on loodud nii, et selle ehitamine oleks mõnus ja nauditav kõigi jaoks, kes on huvitatud arhitektuurist, reisimisest, ajaloost ja disainist, ning see mõjub kodus või kontoris tõeliselt mangnifique sisustuselemendina. Iga hoonesilueti komplekt annab edasi tõetruude värvide ja õigete proportsioonidega ehitiste mastaabid ja kujutised.

  • LEGO® Architecture’ Pariisi tõlgendus.
  • Komplektis on valik mitmesuguseid Pariisi kuulsaid vaatamisväärsusi, sealhulgas Triumfikaar, Champs-Elysées, Tour Montparnasse, Grand Palais, Eiffeli torn ja Louvre ning rohealad.
  • Komplektis olevas raamatus on teave iga ehitise disaineri, arhitektuuri ja ajaloo kohta ning samuti ajaloolised faktid Pariisi ja selle arhitektuurilise pärandi kohta. (Ainult prantsuse ja inglise keeles. Muudes keeltes teabe saab alla laadida lehelt LEGO.com/architecture).
  • Sisaldab 4 x 32 plaadiga Pariisi nimesildiga alust.
  • LEGO® arhitektuurisilueti kollektsioon aitab sul uuesti luua maailma kõige elavamad linnad.
  • LEGO® Architecture komplektid tunnustavad arhitektuurimaailma läbi klotside ja sobivad kõigile, kellele pakub huvi reisimine, disain, arhitektuur ja ajalugu.
  • Selles komplektis on üle 694 osa.
  • Mõõtmed: kõrgus 22 cm, laius 28 cm ja sügavus 11 cm.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO ARCHITECTURE tuntud ja kvaliteetseid tooteid. LEGO® 21044 Architecture Pariis - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on LEGO® 21044 Architecture Pariis juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

LEGO® 21044 Architecture Pariis

Kood: 4040101-3839
Ribakood: 5702016368314
5609
6599
56,09 €
65,99 €
On paljud tooted -15% ostes lisaks ühe toote! Ainult e-poes One Family kaardiga
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-01
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid