+372 53350333
I-V 9:00-16:00 ; 23.02 9.00-13.00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 2+ a
Bränd: LEGO DUPLO
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

See äge ehitusplatsikomplekt sisaldab kahte ehitustöölist, kallurit ning pöörleva kabiini ja liigutatava kopaga ekskavaatorit, pakkudes väikelastele ja nende vanematele kõike vajalikku, et töö ära teha. Lapsed arendavad oma oskusi, juhtides masinate erinevate ülesannete teostamiseks. Tõsta kivikamakas kalluri kasti. Kuid ole ettevaatlik, sest kivikamakas võib hõlpsalt puruneda!

LEGO® DUPLO® veoki ja roomikekskavaatori komplekt (10931) julgustab väikesi ehitajaid avastama lõputute võimalustega mängumaailma. Väikelapsed saavad mänguveoki, ekskavaatori ja kahe ehitustöölisega loomingulisi ehitusstseene etendades arendada väärtuslikke füüsilisi ja kognitiivseid oskusi, millest on kasu kogu eluks.

Ehitusplatsikomplekt masinate ja töölistega Tänu kahele ehitustöölisele, kallutusfunktsiooniga veokile ja pöörleva kopaga ekskavaatorile on väikelastel ning nende vanematel olemas kõik vajalik, et töö ära teha. Lapsed saavad arendada oma motoorseid oskusi, kui nad manööverdavad ja juhivad masinaid, et teostada ehitusplatsil erinevaid ülesandeid. Veokisse saab tõsta kivikamakaid. Kuid ole ettevaatlik, sest kivikamakas võib hõlpsalt puruneda!

Mis on parim ehitusmänguasi väikelastele? LEGO DUPLO ehitusmängukomplektide valik pakub koolieelikutele mänguasju, mis vastavad nende kasvavatele vajadustele. Komplekte saab mänguvõimaluste laiendamiseks kombineerida.

  • Lapsevanemad ja koolieelikud saavad LEGO® DUPLO® veoki ja roomikekskavaatori (10931) komplekti abil üheskoos etendada ehitusplatsil toimuvaid lugusid. Väikelapsed saavad loovmänguvõimaluste avastamise käigus arendada eluks vajalikke oskusi.
  • Komplektis on kaks tänapäevast ehitustöölist, lükatav veok kallutusfunktsiooniga, lükatav ekskavaator pöörleva kopaga ning kivikamakas, mille lapsed saavad lahti teha.
  • Lapsevanemad ja hoidjad saavad ehitusplatsil toimuva loovmänguga liituda ning jälgida, kuidas nende väikesed ehitajad olulisi arenguverstaposte läbivad. Lapsed saavad masinate juhtimise käigus arendada peenmotoorikat ja probleemide lahendamise oskust.
  • Kui otsid parimat mänguasja kasvavale väikelapsele, siis see ehitusplatsikomplekt sisaldab detaile ja funktsioone, mis virgutavad ja innustavad vähemalt 2-aastaste uudishimulike laste vaimu.
  • Veok on 11 cm kõrge, 14 cm pikk ja 7 cm lai ning ekskavaator on 12 cm kõrge, 18 cm pikk ja 7 cm lai – need on väikeste kätega haaramiseks ning paigutamiseks ideaalse suurusega.
  • Patareisid pole vaja. LEGO® DUPLO® veoki ja roomikekskavaatori mängukomplekti paneb liikuma laste kujutlusvõime – nii jagub loomingulist mängurõõmu lõputult!
  • Selged juhised aitavad pakkuda võimalikult palju mängurõõmu ja arendada lapse võimeid maksimaalselt – nii saavad vanemad ja mudilased mitmekülgset mängukomplekti kohe kasutama asuda.
  • LEGO® DUPLO® mängukomplektid on loodud koolieelikuid lõbustama, ergutama ja innustama. Tänu tuttavatele stseenidele, vahvatele tegelastele ja väikelapsesõbralikele osadele panevad need laste kujutlusvõime loovmängu kaudu tööle.
  • LEGO® DUPLO® väikelastele mõeldud mänguasjad vastavad juba 1969. aastast tööstusharu rangeimatele standarditele. See tagab, et need on väikeste sõrmede jaoks iga kord väga hõlpsasti haaratavad, paigutatavad ja eraldatavad.
  • LEGO Group kukutab, kuumutab, muljub, väänab ja analüüsib LEGO® DUPLO® mängukomplektide klotse ja detaile põhjalikult, et tagada kõigi väikeste ehitajate mänguasjade vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutusstandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DUPLO tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 10931 LEGO® DUPLO Veok ja roomikekskavaator - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 10931 LEGO® DUPLO Veok ja roomikekskavaator juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10931 LEGO® DUPLO Veok ja roomikekskavaator

Kood: 4010602-0638
Ribakood: 5702016618204
1571
2099
15,71 €
15,71 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid