+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 18+ a
Bränd: LEGO ICONS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Jõulurõõmust pakatav LEGO® pühadeaegse peatänava (10308) komplekt on populaarse LEGO Talveküla kollektsiooni uusim lisandus. Ehita valmis armas jõuluküla väljapanek, milles sisalduvad mänguasjapood, muusikapood ja ostlejad, samuti poeomanikud ja nende hubased korterid. Seejärel pane kokku tramm, mis on valmis ostlejad pärast lõbusat väljasõitu koju viima.

Sõit läbi lume
Mis saaks olla parem sõiduvahend kui pühaderüüs tramm? Naudi sõiduki kõikide detailide kokkupanekut, sh istmed neljale minifiguurile. Sa saad mudeli koguni motoriseerida, lisades LEGO Powered Up mootori ja oma raja ja tuled (kõik müügil eraldi).

Jõulumeeleolu levitamine
Uuri mänguasjapoe ja muusikapoe kõiki detaile. Igaühes peituvad kingitused ning mõlema ülakorrusel on üksikasjalik korter, kus poeomanik saab pärast töökat päeva puhata. Lisadetailide hulka kuuluvad trammipeatus ning jõuluvanale kirja saatev laps. Kaasas on neli ehitusbrošüüri, nii et pere saab nautida koos ehitamist.

  • Pidulik traditsioon – naudi selle mänguasjapoe, muusikapoe, ostlejate, poeomanike ja nende hubaste korteritega varustatud pühadeaegse peatänava (10308) kokkupandava mudeli kokkupanekul kvaliteetaega.
  • Hüppa trammile – pane kokku kõik minifiguuride transportimiseks valmis trammi detailid. See on pühadeks kaunistatud ja kaasas on neli reisijaistet.
  • Läheme ostlema – sea sammud jõuluvana mänguasjade ja mängude poodi ja H. Jollie muusikapoodi, et leida eest mänguasjad ja muusikainstrumendid, mis kõik ootavad kellegi jõuluunistuste täitmist.
  • Aeg lõõgastuda – kui tööpäev on lõppenud, siis saavad poeomanikud oma korteris lõõgastuda. Uuri lähemalt hubaseid detaile, nagu näiteks puu, kingitused ja voodi mänguasjapoes ja söömisala muusikapoes.
  • Kuus minifiguuri – ärata LEGO® Talveküla väljapanek komplektis sisalduvate minifiguuride abil ellu. Komplektis on kaks ostlejat, jõuluvanale kirja saatev laps, kaks poeomanikku ja trammijuht.
  • Ühilduv Powered Up mootoriga – motoriseeri mudel, lisades sellele LEGO® Powered Up mootori ning soovi korral saad lisada oma raja ja tuled (88011 ja 88009 müüakse eraldi).
  • Mõõtmed – tramm on 10 cm kõrge, 17 cm pikk ja 7 cm lai.
  • Täiskasvanutele ja peredele – LEGO® komplekt kuulub täiskasvanutele loodud ehituskomplektide sarja ja seda saab nautida ka pere ja sõpradega või kinkida jõulufännidele kingituseks.
  • Kvaliteetsed materjalid – LEGO® ehitusklotsid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest. Need on ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • Ohutus tagatud – LEGO® klotside puhul on esmatähtis ohutus ja kvaliteet. Seepärast testitakse neid põhjalikult ning võid olla kindel, et see mudel on vastupidav.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO ICONS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 10308 LEGO® Icons Pühadeaegne peatänav - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 10308 LEGO® Icons Pühadeaegne peatänav juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10308 LEGO® Icons Pühadeaegne peatänav

Kood: 4040101-6537
Ribakood: 5702017153285
10115
11900
101,15 €
119,00 €
-15% ostes 2 toodet. Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-29
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid