+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 10+ a
Bränd: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

LEGO® Marvel Uus valvurite sõiduk (76255) asetab Marvel Studiose filmi Guardians of the Galaxy Volume 3 kosmoserändurist staari laste kätesse. Mängimiseks ja esitlemiseks loodud muljetavaldav kosmoselaev viib alates 10-aastased lapsed loovmängu universumisse.
Kolm kosmoselaeva ühes
Kokkupandav kosmoselaev on täpselt nii äge, kui paistab. Sellel on avanev kokpit, milles on ruumi kolmele minifiguurile, salakamber veel ühele minifiguurile, hoiuruumid relvadele ja tarvikutele ning kaks väikest kosmoselaeva, mis tulevad emalaeva küljest ära. Komplektis on viis filmist pärit minifiguuri: Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula ja Adam Warlock. Kosmoselaeva saab lihtsasti üles tõsta ja mööda kosmost lennutada ning, kui päeva tegevused on tehtud, näeb see alusele paigutatuna äge välja iga lapse toas. Digitaalse dimensiooni lisamiseks saavad lapsed kasutada rakendust LEGO Builder, et suumida ja pöörata 3D-mudeleid, salvestada komplekte ja järgida ehituse edenemist.
  • Funktsiooniderohke kosmoselaev – ärata filmitegevused ellu komplektiga LEGO® Marvel Uus valvurite sõiduk (76255), kosmoserändurist staariga Marvel Studiose filmist Guardians of the Galaxy Volume 3.
  • Autentne Marveli tegevus – komplektis on viis filmist pärit minifiguuri: Mantis, Drax, Star-Lord, Nebula and Adam Warlock.
  • Palju mänguvõimalusi – mitmekülgsel kosmoselaeval on avanev kokpit kolmele minifiguurile, salakamber veel ühele minifiguurile, relvade hoiupaik ja kaks väikest lisatavat kosmoselaeva.
  • Mängi ja esitle – kosmoselaeva saab lihtsasti üles tõsta ja mööda kosmost lennutada ning, kui päeva tegevused on tehtud, saab seda alusel esitleda iga lapse toas.
  • Superkangelase kingitus – premeeri alates 10-aastast Marveli fänni selle sünnipäeva-, pühade või üllatuskingitusega.
  • Mitmekülgne mängukomplekt – täpselt filmile vastav kokkupandav kosmoselaev on 31 cm kõrge, 21 cm pikk ja 26 cm lai.
  • Intuitiivsed ehitusjuhised – laadi alla rakendus LEGO® Builder, et kogeda kaasahaaravat ehituselamust, kasutades digitaalseid tööriistu mudelite 3D-vaates suumimiseks ja pööramiseks, komplektide salvestamiseks ning edenemise jälgimiseks.
  • Piiritu ja vahva superkangelaste maailm – LEGO® Marveli ehitusmänguasjad on loodud selleks, et pakkuda lastele lõputult loomingulisi ehitus- ja mänguvõimalusi.
  • Kvaliteet on garanteeritud - LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet, kokkusobivus ning lihtne ehitamine.
  • Ohutus on tagatud - LEGO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus ülemaailmsetele rangetele ohutusnõuetele.

76255_lifestyle6454af80dec5d-645a3421c9928.jpg

Uus valvurite kosmoselaev

Anna Marvel Studiose filmil Guardians of the Galaxy Volume 3 põhinev kosmosereisilaev oma noore superkangelase kätte.

76255_hero6454af8a2bab5-645a3466bc4c0.jpg
Ideaalne mängimiseks ja esitlemiseks
Kosmoselaeva saab lihtsalt üles tõsta ja kosmosest läbi vuhistada. Tegevuse lõppedes näeb see ka esitledes suurepärane välja.
76255_build6454af9c447b7-645a347bbb770.jpg
Astu uude ehitusmaailma
Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.
76255_inthebox6454afafdd3de-645a348cb47fb.jpg
Vinge kingitus superkangelastele
Marveli fännidele meeldivad kindlasti laeva detailid ja kuulsad tegelaskujud nagu Star-Lord, Mantis, Drax, Nebula ja Adam Warlock.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO MARVEL SUPER HEROES tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76255 LEGO® Super Heroes Marvel Uus valvurite sõiduk - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76255 LEGO® Super Heroes Marvel Uus valvurite sõiduk juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76255 LEGO® Super Heroes Marvel Uus valvurite sõiduk

Kood: 4040101-6344
Ribakood: 5702017419725
8049
11499
80,49 €
114,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid