+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO SPEED CHAMPIONS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Lavasta LEGO® võidusõidumeistrite võidusõiduauto Chevrolet Corvette C8.R ja 1968. a Chevrolet Corvette‘i vahelised vägevad võidukihutamised. Need ikoonilised, võimsad võidusõiduautode koopiad kuuluvad nüüd sulle, et saaksid koguda, ehitada ja uurida. Pista sõidukitesse komplektis olevad kahe Chevrolet‘ autojuhi minifiguurid ning oledki valmis jäljendama legendaarset võidusõitu. Hoia kõvasti kinni!

LEGO® võidusõidumeistrite võidusõiduauto Chevrolet Corvette C8.R ja 1968. a Chevrolet Corvette'i (76903) komplekt on suurepärane kingituse võimsate autode fännidele. Lapsed ja autoentusiastid saavad koguda ja uurida kahte ülilahedat erinevatest ajastutest pärit Corvette‘i. Tänu tõetruudele detailidele on neid eepilisi autosid lõbus ehitada, uhke esitleda ja nendega on vinge võidu sõita!

Täpselt nagu päriselus Selle võidusõidumeistrite mängukollektsiooni sõidukitel on lai kere, mis mahutab kaheistmelise kokpiti ja veelgi autentsemad detailid. Pista sõidukitesse komplektis olevad kahe Chevrolet‘ autojuhi minifiguurid ning oledki valmis jäljendama legendaarset võidusõitu.

Parimad võidusõiduautode komplektid! LEGO võidusõidumeistrite komplektid hõlmavad maailma kõige innovaatilisemate ja tuntumate autode autentseid koopiaid. Need esitlemiseks loodud kollektsioneeritavad mudelid sobivad suurepäraselt ka võidusõitudel mõõdu võtmiseks teiste võidusõidumeistrite mängusõidukitega.

  • See LEGO® võidusõidumeistrite võidusõiduauto Chevrolet Corvette C8.R ja 1968. a Chevrolet Corvette‘i (76903) mängukomplekt on ideaalne lastele ja neile, kellel on kirg võimsate autode ja võidusõitude vastu.
  • Mis kuulub komplekti? Kõik, mida on vaja, et ehitada 2020. a võidusõiduauto Chevrolet Corvette C8.R ja 1968. a Chevrolet Corvette‘i koopia ning ka võidusõidukombinesooni, kiivri ja mutrivõtmega kahe rallisõitja minifiguurid.
  • Lapsed ja autoentusiastid saavad uurida kahte tõetruud Corvette‘i neid ehitades, enne nende esitlemist või ringrajal teiste võidusõidumeistrite sõidukitega võidu peale kihutamist.
  • See 512-osaline LEGO® võidusõidumeistrite komplekt sobib suurepäraselt jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva kingiks 8-aastastele ja vanematele poistele ja tüdrukutele ning kõigile lastele, kes armastavad võimsaid mängusõidukeid.
  • Corvette C8.R-i mudeli kõrgus on 4 cm, pikkus 16 cm ja laius 7 cm, nii et mõlemad võidusõiduautod on just õige suurusega, et nendega võiks mängida kodus või ka reisil olles.
  • Selle mänguautokomplekti jaoks patareisid vaja pole, sest asjad paneb tööle laste kujutlusvõime – lõputud ralliseiklused on garanteeritud!
  • Komplektis on hõlpsasti järgitav üksikasjalik ehitusjuhend mõlema mudeli jaoks, nii et lapsed ja täiskasvanud saavad oma vabal ajal kogeda suurepäraseid ehituselamusi.
  • LEGO® võidusõidumeistrite komplekti abil saavad lapsed ja autofännid tutvuda maailma põnevaimate sõidukite autentsete koopiatega, mis sobivad suurepäraselt nii mängimiseks kui ka esitlemiseks.
  • LEGO® klotsid vastavad juba 1958. aastast tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et need on alati ühtlase kvaliteediga, kokkusobivad ja alati hõlpsasti lahtivõetavad.
  • Neid LEGO® võidusõidumeistrite ehitusmänguasju testitakse põhjalikult, et tagada iga mängukomplekti vastavus rangetele ohutusnõuetele.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO SPEED CHAMPIONS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76903 LEGO® Speed Champions Võidusõiduauto Chevrolet Corvette C8.R ja 1968. a Chevrolet Corvette - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76903 LEGO® Speed Champions Võidusõiduauto Chevrolet Corvette C8.R ja 1968. a Chevrolet Corvette juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76903 LEGO® Speed Champions Võidusõiduauto Chevrolet Corvette C8.R ja 1968. a Chevrolet Corvette

Kood: 4040101-5215
Ribakood: 5702016912494
3289
4699
32,89 €
46,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid