+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 9+ a
Bränd: LEGO HARRY POTTER
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Harry Potteri fännid saavad selle LEGO® klotsidest ehitatud majabaariga (76410) väljendada oma uhkust Sigatüüka gildi üle. See on igapäevane kingitus 9-aastastele ja vanematele lastele, mis sisaldab plaati, millele on trükitud Klastūnynas Society hari, ja seinale kinnitatavat riputuselementi. Lisaks avaneb baar, et paljastada Klastūnynase Seltsi ühise ruumi lummav reproduktsioon koos kokkupandava diivani, lampide ja treppidega. Libisev kõrgendatud seljaosa loob muljetavaldavad kolmemõõtmelised liikuvad koletisilmad, sisse ja välja lülituvad tuled, kappi ilmuvad salasõnumid ja muud efektid.

Kogutav mänguasi

See kaasaskantav mängukomplekt on üks neljast Sigatüüka kollektsiooni kuuluvatest majabändidest. See sisaldab haisva draakoni minifiguuri ja aastast 2023. Märtsis ilmuvad Pence Parkinsoni ja Blaise Zabinise minifiguurid, samuti rollimängude inspireerimiseks Klannimeeste Seltsi medaljon.

Laadige alla rakendus LEGO Builder

Rakenduse LEGO Builder abil saab teie laps alustada selget ehitusseiklust. Siin saab ta 3D-mudeleid suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja oma edusamme jälgida.

  • LEGO® Harry Potteri Slytherini maja lipp (76410). Selle lipu ehitamisega saavad lapsed väljendada oma lojaalsust Slytherini seltsile. Riputage see üles või avage see, et mängida üksikasjalikus ühisruumis.
  • 3 Thieves' Fellowshipi tegelast koos rollimängutarvikutega – Draco Stinky, Pence Parkinsoni ja Blaise Zabinise figuurid, samuti Thieves'i medaljon ja madu.
  • Autentsed detailid. Lipul on kujutatud Slytherini Seltsi vappi. Seda avades avaneb ühine ruum, kus on laud, diivan, 2 valgustit, trepp ja riidekapp, mis avamisel paljastab salasõnumi.
  • 3D-efektid. Kõrgendatud seljaosa loob liikuvad veealused stseenid Mustast järvest, praksuvast tulest kaminas, Kelmi Salazari tõsisest või naeratavast näost ja muust.
  • Lõbus igapäevane kingitus. 9-aastased ja vanemad Harry Potteri fännid saavad selle 349-osalise ehituskomplekti üllatusena, sünnipäeva- või pühadekingiks.
  • Kaasaskantav mäng. Kangi kõrgus on 20 cm, laius 13 cm ja sügavus 3 cm (suletud), nii et see kompaktne komplekt mahub lapse seljakotti ja mängib kõikjal.
  • Selged juhised. Rakendus LEGO® Builder viib teie lapse lihtsale ehitamise teekonnale tööriistadega, mis võimaldavad teil 3D-mudeleid suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja edenemist jälgida.
  • 4 kogutavat Sigatüüka maja linti. Lapsed saavad luua oma lindikollektsiooni 76409 Vulture Bunting Society House lindiga, 76411 Ravenclaw Brotherhood House Ribbon ja 76412 Buzzard Brotherhood House lindikomplektidega.
  • Kvaliteedi tagamine. LEGO® klotsid ja detailid vastavad rangetele kvaliteedistandarditele, tagades lihtsa ja ohutu kokkupaneku.
  • Kõige tähtsam on ohutus. Et tagada vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele, testitakse LEGO® komponente visates, kuumutades, purustades ja pöörates.

76410_lifestyle-646de464a5666.jpg

Maagiline lipp esitlemiseks ja mängimiseks

Selle klotsidest kokkupandava lipuga saavad lapsed oma Slytherin™-i maja uhkelt esitleda. Riputa üles või ava see puhketoas mängimiseks.

76410_hero-646de46f621f3.jpg

Praktiline loominguline mäng

Lapsed saavad uuesti läbi elada klassikalisi Slytherin™-i puhketoa stseene, mängida uusi lugusid või lihtsalt lippu esitleda.

76410_build-646de476bb93c.jpg

Neli võluvat lippu, mida koguda

Üks neljast Sigatüüka maja lippude komplektidest: Gryffindor™ (76409), Ravenclaw™ (76411) ja Hufflepuff™ (76412) on müügil eraldi.

76410_inthebox-646de47cae19a.jpg

Astu uude ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO HARRY POTTER tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76410 LEGO® Harry Potter™ Slytherin™-i maja lipp - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76410 LEGO® Harry Potter™ Slytherin™-i maja lipp juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76410 LEGO® Harry Potter™ Slytherin™-i maja lipp

Kood: 4040101-6199
Ribakood: 5702017413143
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid