+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 9+ a
Bränd: LEGO HARRY POTTER
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Harry Potteri fännid saavad näidata oma Gryffindori uhkust selle LEGO® Home Bariga (76409). See on suurepärane igapäevane kingitus 9-aastastele ja vanematele lastele, millel on trükitud Gryffindori harjaga plaat ja riputuselement, millega see uhkelt seinale riputada. Lisaks avaneb baari avamisel võluv Vulture's Common Room'i esitus koos autentsete detailidega, sealhulgas kamina, toolide ja malelauaga. Libisev ülestõstetud seljaosa loob suurejoonelise 3D-pildi Sirius Blackist, kes ilmub põlema ja 1. või 4. koha karika.

Legendaarsed tegelased. See kaasaskantav mängukomplekt on üks neljast

Sigatüüka maja lipu komplektid. See sisaldab Harry Potteri, Angelina Johnsoni ja Ripper Neville'i minifiguure ning rollimänguks Kuldne Goblin ja Gryphoni mõõk.

Rakendus LEGO Builder

Rakenduse LEGO Builder abil saavad lapsed alustada lihtsat ja lihtsat ehitusseiklust. Siin saavad nad 3D-mudeleid suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja nende edenemist jälgida.

  • LEGO® Harry Potteri Gryffindor maja lipp (76409). Lapsed saavad selle lipu ehitamisega väljendada oma ustavust Vulture Ordule. Riputage see üles või avage see, et mängida üksikasjalikus ühisruumis.
  • Komplektis on 3 Gryffindori minifiguuri – Harry Potter, Angelina Johnson ja Neville the Wretched – ning Kuldne Goblin ja Griffon Mõõk, mida saab ühisruumi riputada.
  • Autentsed detailid. Baar, millel on raisakotkaste hari, avaneb ja avaneb plokkidest ehitatud ühisruum, kus on kamin, tugitoolid, küünlad ja malelaud.
  • Maagilised 3D-efektid. Tõstetud seljaosa loob trepil liikumise ja sügavuse illusiooni, samuti võimaldab näha 1. või 4. koha trofeesid, Sirius Blacki tulele ilmumas ja palju muud.
  • Lõbus LEGO® kingiidee. See 285-osaline ehituskomplekt annab 9-aastastele ja vanematele lastele Harry Potteri maagilised jõud, olgu see siis igapäeva-, sünnipäeva- või pühadekink.
  • Kaasaskantav mäng. Kangi kõrgus on üle 20 cm, laius 13 cm ja sügavus 3 cm (suletud), nii et see kompaktne komplekt mahub lapse seljakotti ja mängib kõikjal.
  • Uus viis ehitamiseks. Rakendus LEGO® Builder aitab lastel lõbusale seiklusele ette võtta. Ehitamise ajal saavad nad komplekte salvestada, nende edenemist jälgida ning 3D-mudeleid suumida ja pöörata.
  • 4 kogutavat Sigatüüka maja linti. Lapsed saavad luua oma teibikollektsiooni Sigatüüka seltsimaja lintidega 76410, Ravenclaw Brotherhood House Tape ja 76412 Witchcraft Brotherhood House Tape.
  • Kõrgeim kvaliteet. LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstuse kvaliteedistandarditele, et tagada järjepidev ja usaldusväärne ühendus.
  • Kõige tähtsam on ohutus. Et tagada vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele, testitakse LEGO® DOTSi komponente visates, kuumutades, purustades ja väänates.

76409_lifestyle-646de4efc9544.jpg

Maagiline lipp esitlemiseks ja mängimiseks

Selle klotsidest kokkupandava lipuga saavad lapsed oma Gryffindor™-i maja uhkelt esitleda. Riputa üles või ava see puhketoas mängimiseks.

76409_hero-646de4facef65.jpg

Käteosavust arendav loovmäng

Lapsed saavad taasluua meeldejäävaid Gryffindor™-i puhketoa stseene, mõelda välja oma lugusid või lippu lihtsalt uhkusega esitleda.

76409_build-646de5077660a.jpg

Neli võluvat lippu, mida koguda

Üks neljast Sigatüüka maja lippude komplektidest: Slytherin™ (76410), Ravenclaw™ (76411) ja Hufflepuff™ (76412) on müügil eraldi.

76409_inthebox-646de50d487c2.jpg

Astu uude ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO HARRY POTTER tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76409 LEGO® Harry Potter™ Gryffindor™-i maja lipp - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76409 LEGO® Harry Potter™ Gryffindor™-i maja lipp juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76409 LEGO® Harry Potter™ Gryffindor™-i maja lipp

Kood: 4040101-6198
Ribakood: 5702017413136
2799
3999
27,99 €
39,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid