+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Anna Marveli filmiuniversumi kõige kuulsam supersõdur alates 8-aastaste noorte superkangelaste kätesse. 25 cm pikk LEGO® Marvel Kapten Ameerika ehitusfiguur (76258) on täielikult liigendatud ja autentsete detailidega, et inspireerida lõputut loovmängu.

Kuulus Marveli figuur

Seda kogutavat Marveli Tasujate tegelaskuju on lõbus ehitada ning see pakub piiramatuid mängu- ja esitlusvõimalusi. Figuuri liigutatavate õla, käe, puusa ja jala liigenditega saavad lapsed põnevatel missioonidel osalemiseks lahedaid poose luua. Kaasaskantaval mängufiguuril on autentsed detailid, nagu tegelaskuju kuulus kilp, mille saab vastavavalt tegevusele kinnitada tema käte või selja külge. Digitaalse lõbu lisamiseks saavad ehitajad lõbusas ja intuitiivses rakenduses LEGO Builder mudeleid 3D-s suumida ja pöörata ning oma edenemist jälgida.

  • Kapten Ameerika mängufiguur – see täielikult liigendatud LEGO® Marvel Kapten Ameerika ehitusfiguur (76258) paneb lõpmatud loomingulised seiklused noorte superkangelaste kätesse.
  • Marveli supersõdur – 310-osalisel figuuril on liigutatavad õla, käe, puusa ja jala liigendid ning sellel on tegelaskuju kuulus kilp, mis kinnitub kas tema kätele või seljale.
  • Kohandub seiklustega – lapsed saavad liigutada ja poseerida figuuri, taasluues missioone Marveli filmidest ja nautides lõpmatuid oma välja mõeldud lugusid.
  • Kingitus lastele – kingi see aktiivseks mänguks mõeldud figuur alates 8-aastasele noorele superkangelasele sünnipäevaks, pühadeks või lihtsalt niisama.
  • Kaasaskantav mäng – 25 cm pikkune mitmekülgne figuur võimaldab lastel oma seiklused igale poole kaasa võtta.
  • Intuitiivsed ehitusjuhised – lapsed saavad alla laadida rakenduse LEGO® Builder, et kogeda kaasahaaravat ehituselamust, kasutades digitaalseid tööriistu mudelite 3D-s suumimiseks ja pööramiseks, komplektide salvestamiseks ning edenemise jälgimiseks.
  • Avarda superkangelaslikku mängurõõmu – sarja raames saab koguda veel teisigi LEGO® Marveli ehitusfiguure, sh Wolverine‘i (76257), Spider-Mani (76226) ja Venomi (76230) komplekte.
  • Kvaliteet on garanteeritud – LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet, kokkusobivus ning lihtne ehitamine.
  • Ohutus on tagatud – LEGO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus ülemaailmsetele rangetele ohutusnõuetele.

76258_lifestyle-64ad4369110f4.jpg

Täielikult liigendatud Kapten Ameerika figuur

Anna Marveli kangelaslik supersõdur oma noore superkangelase kätte selle elutruu reguleeritava figuuriga.


76258_hero-64ad43751411b.jpg

Lihtne panna asenditesse mängu ajal

Marveli fännid saavad taasluua lemmikmissioone ja läbi mängida lõputuid enda välja mõeldud fantaasiarikkaid seiklusi.

76258_build-64ad43c7a4997.jpg

Astu digitaalsesse ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

76258_inthebox-64ad43cb53f72.jpg

Superkingitus superkangelaste fännidele

Üllata iga last, kes armastab Marveli seiklusi, selle suure ning autentsete detailidega Kapten Ameerika figuuriga.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO MARVEL SUPER HEROES tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76258 LEGO® Super Heroes Marvel Kapten Ameerika ehitusfiguur - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76258 LEGO® Super Heroes Marvel Kapten Ameerika ehitusfiguur juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76258 LEGO® Super Heroes Marvel Kapten Ameerika ehitusfiguur

Kood: 4040101-6427
Ribakood: 5702017419749
3149
4499
31,49 €
31,49 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid