+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 7+ a
Bränd: LEGO MARVEL SUPER HEROES
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Aseta Marvel Studiose filmi Guardians of the Galaxy Volume 3 tegevus alates 7-aastaste laste kätesse komplektiga LEGO® Marvel Galaktika valvurite peakorter (76253).
Seiklused algavad siit!
Marveli filmide fännidele on see superkangelaste baas tuntud Marvel Studiose filmist Guardians of the Galaxy Volume 3. Selle sees on tööriistad, tehnoloogia ja laud, mille ümber saavad Grooti ja Star-Lordi minifiguurid planeerida oma järgmist põnevat missiooni. Digitaalse lõbu lisamiseks saavad lapsed alla laadida rakenduse LEGO Builder ja astuda loomingulisse maailma, kus saab mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, salvestada komplekte ja jälgida oma ehituse edenemist.
  • Superkangelaste baas – aseta Marvel Studiose filmi Guardians of the Galaxy Volume 3 tegevus laste kätesse komplektiga LEGO® Marvel Galaktika valvurite peakorter (76253) ja vaata, kuidas seiklused algavad.
  • Hästi tuntud tegelased – komplektis on kaks legendaarset minifiguuri, Groot ja Star-Lord, ning ehitatav alus koos tööriistade, tehnoloogia ja lauaga.
  • Mitu viisi mängimiseks – lapsed saavad muuta liigendatud peakorteri nurka ning suhelda minfiguuride ja tarvikutega, taasluues lemmikhetki filmist ja alustades oma seiklusi.
  • Kingitus Marveli fännidele – see kokkupandav mänguasi on sünnipäeva-, pühade- või üllatuskingitus vähemalt 7-aastastele.
  • Kaasaskantav mängukomplekt – see mitmekülgne ehitus- ja mängukomplekt on 6 cm kõrge, 13 cm lai ja 5 cm sügav.
  • Intuitiivsed ehitusjuhised – laadi alla rakendus LEGO® Builder, et kogeda kaasahaaravat ehituselamust, kasutades digitaalseid tööriistu mudelite 3D-vaates suumimiseks ja pööramiseks, komplektide salvestamiseks ning edenemise jälgimiseks.
  • Piiritu ja vahva superkangelaste maailm – LEGO® Marveli ehitusmänguasjad on loodud selleks, et pakkuda lastele lõputult loomingulisi ehitus- ja mänguvõimalusi.
  • Kvaliteet on garanteeritud - LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet, kokkusobivus ning lihtne ehitamine.
  • Ohutus on tagatud - LEGO® klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus ülemaailmsetele rangetele ohutusnõuetele.

76253_lifestyle6454aecd364ff-645a32d73170f.jpg

Guardians of the Galaxy peakorter

Tegevusterohke koopia uuest superkangelaste peakorterist Marvel Studiose filmist Guardians of the Galaxy Volume 3.

76253_hero6454aed788324-645a332ec657b.jpg

Lõbus mäng saab alata kohe

Noored superkangelased saavad oma loomingulist jõudu rakendada kohe pärast karbi avamist, et äratada ellu valvurite peakorter.

76253_build6454aee3a8dc0-645a33461a70e.jpg
Astu uude ehitusmaailma
Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.
76253_inthebox6454aef46cc22-645a33575c7f6.jpg
Kink Marveli fännidele
Noored superkangelased saavad tehnikaküllases valvurite baasis tuntud Marveli tegelastega lõputult lõbutseda.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO MARVEL SUPER HEROES tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76253 LEGO® Super Heroes Marvel Galaktika valvurite peakorter - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76253 LEGO® Super Heroes Marvel Galaktika valvurite peakorter juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76253 LEGO® Super Heroes Marvel Galaktika valvurite peakorter

Kood: 4040101-6342
Ribakood: 5702017419701
839
1199
8,39 €
11,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid