+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Tutvusta lastele põnevat klotsidest kokkupandavat LEGO® Star Wars™ universumit selle Stormtrooperi robotiga, mis on mõeldud (75370) mängimiseks ja esitlemiseks. Liigutataval robotil on avatav kokpit Stormtrooperi LEGO minifiguuri jaoks, klamber tema kahurpüstolile ja haaravad käed, et hoida suurt nupsukahurit.

LEGO Builder

Suurepärane kingitus 6-aastastele ja vanematele lastele igaks puhuks – see LEGO Star Wars robot on loodud nii, et seda oleks lihtne kokku panna ja saaks kiiresti tegevusmänguga alustada. Täiusta loomingulist kogemust rakendusega LEGO Builder, millel on 3D-suumimise ja pööramise tööriistad ning mis võimaldab ehitajatel oma edusamme jälgida ja komplekte salvestada.

Kogutav LEGO Star Wars ehitusmänguasi

See klotsidest kokkupandav robotmänguasi on osa LEGO Star Wars robotite sarjast, mis sisaldab ka Boba Fetti robotit (75369) ja Darth Vaderi robotit (75368) (müügil eraldi).

  • Kiiresti kokkupandav Stormtrooperi robotmänguasi (75370) – tutvusta lastele LEGO® Star Wars™ universumit selle hõlpsasti ehitatava robotiga mängimiseks ja esitlemiseks.
  • Stormtrooperi LEGO® minifiguur – Stormtrooperil on tegevusmänguks kaasas kahurpüstol.
  • Liigutatav robot – sellel kokkupandaval robotmänguasjal on liigutatavad käed ja jalad, avatav kokpit minifiguurile, suur nupsukahur ja klamber Stormtrooperi LEGO® minifiguuri kahurpüstoli jaoks.
  • Kuulub LEGO® Star Wars™ kogutavate robotite sarja – seda robotit saab kombineerida Boba Fetti roboti (75369) ja Darth Vaderi robotiga (75368) (müügil eraldi).
  • Kingiidee alates 6-aastastele – kingi see 138-osaline LEGO® Star Wars™ ehitusmänguasi lastele üllatuseks, sünnipäevaks või pühadeks.
  • Mängimiseks ja esitlemiseks – kokkupandav robot on 12 cm kõrge ja selle saab põnevate mängude vahepeal panna vaatamiseks välja.
  • Uus ehitusviis – rakenduses LEGO® Builder on tööriistad, mis võimaldavad lastel selle ehitusmudeli digitaalset 3D-versiooni ehitamise ajal sisse suumida ja pöörata ning palju muud.
  • Ehitusmänguasjad igale vanusele – LEGO® Star Wars™ komplektid võimaldavad lastel ja täiskasvanud Star Wars fännidel etendada oma loomingulisi lugusid või kokkupandavaid mudeleid lihtsalt vaatamiseks välja panna.
  • Tippkvaliteet – LEGO® klotsid vastavad nõudlikele tööstusharu kvaliteedistandarditele, mis tagab, et need käivad kokku lihtsalt ja tugevasti.
  • Ohutus on esmatähtis – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse põhjalikult, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75370 LEGO® Star Wars™ Stormtrooper™-i robot - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75370 LEGO® Star Wars™ Stormtrooper™-i robot juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75370 LEGO® Star Wars™ Stormtrooper™-i robot

Kood: 4040101-6500
Ribakood: 5702017462844
1529
1799
15,29 €
17,99 €
-15% ostes 2 toodet. Ainult e-poes One Family kaardiga
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-29
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid