+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Tutvusta noortele LEGO® Star Wars™ universumi tumedat poolt selle klotsidest kokkupandava Darth Vaderi robotiga (75368), millega saab mängida ja esitleda. Liigutataval robotil on avatav kokpit Darth Vaderi LEGO minifiguuri jaoks, klamber tema valgusmõõga jaoks ja käed tohutu punase valgusmõõga haaramiseks.


Uus ehitusviis

Suurepärane kingitus 6-aastastele ja vanematele lastele igaks puhuks – see LEGO Star Wars robot on loodud nii, et seda oleks lihtne kokku panna ja saaks kiiresti tegevusmänguga alustada. Täiusta loomingulist kogemust rakendusega LEGO Builder, millel on 3D-suumimise ja pööramise tööriistad ning mis võimaldab ehitajatel oma edusamme jälgida ja komplekte salvestada.


Kogutavad ehitusmänguasjad

See suurepärane klotsidest kokkupandav robotmänguasi on osa LEGO Star Wars robotite seeriast, mis sisaldab ka Boba Fetti robotit (75369) ja Stormtrooperite robotit (75370) (müügil eraldi).


Kiiresti kokkupandav Darth Vaderi robotmänguasi (75368) – tutvusta lastele tegevusterohket LEGO® Star Wars™ universumit selle hõlpsasti ehitatava robotiga mängimiseks ja esitlemiseks.

Kuulus Star Wars™ tegelane – Darth Vaderi LEGO® minifiguuril on tegevusmänguks punane valgusmõõk

Liigutatav robot – sellel kokkupandaval robotmänguasjal on liigutatavad käed ja jalad, avatav kokpit minifiguurile, suur punane tulemõõk ja klamber Darth Vaderi LEGO® minifiguuri valgusmõõga jaoks

Kuulub LEGO® Star Wars™ kogutavate robotite sarja – seda robotit saab kombineerida Boba Fetti roboti (75369) ja Stormtrooperite robotiga (75370) (müügil eraldi)

Kingiidee alates 6-aastastele – kingi see 139-osaline LEGO® Star Wars™ ehitusmänguasi lastele üllatuseks, sünnipäevaks või pühadeks

Mängimiseks ja esitlemiseks – robot on 12 cm kõrge ja selle saab põnevate mängude vahepeal panna vaatamiseks välja

Intuitiivsed juhised – rakenduses LEGO® Builder on tööriistad, mis võimaldavad lastel selle ehitusmudeli digitaalset 3D-versiooni ehitamise ajal sisse suumida ja pöörata

Kogutavad ehitusmänguasjad igale vanusele – LEGO® Star Wars™ komplektid võimaldavad lastel ja täiskasvanud Star Wars fännidel taastada meeldejäävaid stseene, mõelda välja oma lugusid või mudeleid lihtsalt vaatamiseks välja panna

Tippkvaliteet – LEGO® klotsid vastavad nõudlikele tööstusharu kvaliteedistandarditele, mis tagab, et need käivad kokku lihtsalt ja tugevasti.

Tagatud ohutus – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse põhjalikult, et tagada nende vastavus nõudlikele üleilmsetele ohutusstandarditele.Tutvusta noortele LEGO® Star Wars™ universumi tumedat poolt selle klotsidest kokkupandava Darth Vaderi robotiga (75368), millega saab mängida ja esitleda. Liigutataval robotil on avatav kokpit Darth Vaderi LEGO minifiguuri jaoks, klamber tema valgusmõõga jaoks ja käed tohutu punase valgusmõõga haaramiseks.

Uus ehitusviis

Suurepärane kingitus 6-aastastele ja vanematele lastele igaks puhuks – see LEGO Star Wars robot on loodud nii, et seda oleks lihtne kokku panna ja saaks kiiresti tegevusmänguga alustada. Täiusta loomingulist kogemust rakendusega LEGO Builder, millel on 3D-suumimise ja pööramise tööriistad ning mis võimaldab ehitajatel oma edusamme jälgida ja komplekte salvestada.

Kogutavad ehitusmänguasjad

See suurepärane klotsidest kokkupandav robotmänguasi on osa LEGO Star Wars robotite seeriast, mis sisaldab ka Boba Fetti robotit (75369) ja Stormtrooperite robotit (75370) (müügil eraldi).

  • Kiiresti kokkupandav Darth Vaderi robotmänguasi (75368) – tutvusta lastele tegevusterohket LEGO® Star Wars™ universumit selle hõlpsasti ehitatava robotiga mängimiseks ja esitlemiseks.
  • Kuulus Star Wars™ tegelane – Darth Vaderi LEGO® minifiguuril on tegevusmänguks punane valgusmõõk.
  • Liigutatav robot – sellel kokkupandaval robotmänguasjal on liigutatavad käed ja jalad, avatav kokpit minifiguurile, suur punane tulemõõk ja klamber Darth Vaderi LEGO® minifiguuri valgusmõõga jaoks.
  • Kuulub LEGO® Star Wars™ kogutavate robotite sarja – seda robotit saab kombineerida Boba Fetti roboti (75369) ja Stormtrooperite robotiga (75370) (müügil eraldi).
  • Kingiidee alates 6-aastastele – kingi see 139-osaline LEGO® Star Wars™ ehitusmänguasi lastele üllatuseks, sünnipäevaks või pühadeks.
  • Mängimiseks ja esitlemiseks – robot on 12 cm kõrge ja selle saab põnevate mängude vahepeal panna vaatamiseks välja.
  • Intuitiivsed juhised – rakenduses LEGO® Builder on tööriistad, mis võimaldavad lastel selle ehitusmudeli digitaalset 3D-versiooni ehitamise ajal sisse suumida ja pöörata.
  • Kogutavad ehitusmänguasjad igale vanusele – LEGO® Star Wars™ komplektid võimaldavad lastel ja täiskasvanud Star Wars fännidel taastada meeldejäävaid stseene, mõelda välja oma lugusid või mudeleid lihtsalt vaatamiseks välja panna.
  • Tippkvaliteet – LEGO® klotsid vastavad nõudlikele tööstusharu kvaliteedistandarditele, mis tagab, et need käivad kokku lihtsalt ja tugevasti.
  • Tagatud ohutus – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse põhjalikult, et tagada nende vastavus nõudlikele üleilmsetele ohutusstandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75368 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™-i robot - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75368 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™-i robot juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75368 LEGO® Star Wars™ Darth Vader™-i robot

Kood: 4040101-6498
Ribakood: 5702017462820
1529
1799
15,29 €
15,29 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid