+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Lapsed saavad 332. leegioni Ahsoka kloonsõdalase lahingukomplektiga (75359) uuesti luua stseene filmist „Star Wars: The Clone Wars“ ja lavastada oma põnevaid missioone. See sisaldab nelja LEGO® Star Wars™ minifiguuri: 2023. aasta augustikuu uus Kapten Vaughni kloon koos spetsiaalse kiivriga ja kolm 332. leegioni kloonsõdalast, lisaks püss, kolm kahurit ja kaks reaktiivseadet, mis inspireerivad loovmängu. Suurepärane kingiidee filmi „Star Wars: Kloonide sõda“ 6-aastastele ja vanematele fännidele. See klotsidest kokkupandav mängukomplekt sisaldab ka kloonide rünnakrühma sõidukit, millel on kaks nupsukahurit ja istmed kahele LEGO minifiguurile, ning laser-nupsukahurit.

Uus ehitusviis

Uuri rakendusest LEGO Builder digitaalseid juhiseid ning suumimis-, pööramis- ja vaatamistööriistu, mis täiendavad laste loomingulist elamust.

Terve galaktika täis rõõmu

LEGO Group on juba 1999. aastast alates loonud Star Wars universumi tähelaevade, sõidukite, tegevuspaikade ja tegelaste klotsidest versioone, millest on saadaval lai valik komplekte igas vanuses fännidele.

  • 332. leegioni Ahsoka kloonsõdalaste lahingukomplekt (75359) – selle üksikasjaliku LEGO® klotsidest kokkupandava mängukomplektiga saavad lapsed taasluua stseene filmist „Star Wars: The Clone Wars“ ja mängida oma lugusid.
  • Neli LEGO® Star Wars™ minifiguuri – Kapten Vaughni kloon koos spetsiaalse kiivriga ja kolm 332. leegioni kloonisõdalast, lisaks kahurpüstol, kolm kahurit ja kaks reaktiivseadet.
  • Loodud märulimänguks – komplektis on kloonide rühma sõiduk, kus on istmed kahele LEGO® minifiguurile, klambrid nende kahurite jaoks, kaks nupsukahurit ja laser-nupsukahur.
  • Kingiidee alates 6-aastastele lastele – kingi see 108-osaline ehitusmänguasi pühade- või sünnipäevakingiks või eriliseks üllatuseks filmi „Star Wars: The Clone Wars“ fännidele.
  • Ehita ja mängi – see klotsidest kokkupandav Star Wars™ kloonide rünnakrühma sõiduk on 5 cm kõrge, 9 cm pikk ja 8 cm lai.
  • Abikäsi – kas soovid pakkuda väikesele ehitajale vingemat ehituselamust? Nüüd on see võimalik rakendusega LEGO® Builder, milles on intuitiivsed suumimis- ja pööramisrežiimid.
  • Kogutavad ehitusmänguasjad igale vanusele – LEGO® Star Wars™ komplektid võimaldavad lastel ja täiskasvanud Star Wars fännidel taastada kuulsaid stseene, luua oma seiklusi või kokkupandavaid mudeleid lihtsalt vaatamiseks välja panna.
  • Kõrge kvaliteet - LEGO® klotsid vastavad tööstusharu nõudlikele standarditele, mis tähendab, et need käivad iga kord lihtsalt ja kindlalt kokku.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse põhjalikult, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75359 LEGO® Star Wars™ 332. leegioni Ahsoka kloonsõdalase lahingukomplekt - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75359 LEGO® Star Wars™ 332. leegioni Ahsoka kloonsõdalase lahingukomplekt juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75359 LEGO® Star Wars™ 332. leegioni Ahsoka kloonsõdalase lahingukomplekt

Kood: 4040101-6494
Ribakood: 5702017421407
1895
2399
18,95 €
18,95 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid