+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 4+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Kingi alates 4-aastastele väikelastele äge esimene kogemus ehitada ja mängida LEGO® Star Wars™ universumis Tenoo Jedi Temple (75358) põhikomplektiga. Templil on hõljuva kivi funktsioon ja mitme mängulise omadusega detailne interjöör. Komplektis on ka treeningdroid ja tasakaalutest Jedi treeninguks ning kiirratas. Äge kingitus sarja „Star Wars: Young Jedi Adventures“ fännidele. Komplekt sisaldab ka 2023. juunis avaldatavaid LEGO minifiguure Lys Solayst ja Kai Brightstarist, lisaks Master Yoda LEGO minifiguuri.

Lõbus ehitamine

Lihtsad illustreeritud juhised on ideaalsed lastele, kes õpivad alles lugema. Digitaalse lõbu lisamiseks kasuta rakenduse LEGO Builder intuitiivseid suumimis- ja pööramistööriistu, mis võimaldavad lastel mudelit ehitamise ajal visualiseerida.

Põnev elamus vanusele 4+

LEGO Star Wars 4+ ehitamismänguasjad on spetsiaalselt disainitud koos põhiklotsiga, et isegi algajad ehitajad saaksid ehitada sõidukeid, hooneid ja muud, paludes täiskasvanult või vanemalt õelt-vennalt ainult veidi abi.

  • Ehitamist õpetav LEGO® Star Wars™ komplekt (75358) – väikesed lapsed saavad selle lõbusa põhikomplektiga ehitada kiirelt Tenoo Jedi Temple‘i ja teeselda Jedi õpilast.
  • Kolm LEGO® Star Wars™ minifiguuri – keskmises suuruses jalgadega Lys Solay ja Kai Brightstar ning väikeste jalgadega Master Yoda. Igal tegelaskujul on valgusmõõk Jedi treeninguks.
  • Tenoo Jedi Temple – komplektis on hõljuva kivi funktsioon, köök koos kokkupandava sinise piimapakiga, narivoodid koos liigendiga redeliga, kaks klambrit valgusmõõkadele ja kristalli element.
  • Kokkupandav mängukiirratas ja Jedi treeningvarustus – sellel kiirrattal on ruumi kõigile kolmele LEGO® minifiguurile ning sellega on kaasas treeningdroid ja tasakaalutest, mis inspireerivad laste kujutlusvõimet.
  • Kingidee koolieelikutele – see 124-osaline LEGO® Star Wars™ alustuskomplekt on vahva sünnipäeva-, pühade- või üllatuskingitus alates 4 aasta vanustele „Star Wars: Young Jedi Adventures“ fännidele.
  • Kompaktne komplekt liikvel olles mängimiseks – tempel on 12 cm kõrge, 14 cm lai ja 8 cm sügav.
  • Lõbus koos kokku panna – karbist leiad üksikasjalikud illustreeritud juhised ning rakendusest LEGO® Builder leiad digijuhised, mida täiendavad ka suumimis- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistad.
  • Ehituselamus vanusele alates 4-aastastele – LEGO® Star Wars™ 4+ ehitusmänguasjad tutvustavad lastele Star Warsi universumit vahval viisil, aidates neil mängu kaudu õppida ehitamist ja arendada oma kujutlusvõimet.
  • Suurepärane kvaliteet – LEGO® osad vastavad rangetele tööstusharu standarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet, tugev ühenduvus ja vastupidavus.
  • Ohutus tagatud – LEGO® osi testitakse nii palju kui võimalik, et need vastaksid rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.

71797_lifestyle-64ad4222473c3.jpg

Lõbus ehitamist õpetav komplekt jedi õpilastele

Selle põneva põhikomplektiga saavad 4-aastased ja vanemad lapsed esineda padawanidena seriaalist „Star Wars: Young Jedi Adventures“.

71797_hero-64ad4226203c0.jpg

Loodud väikelastele

See ehituskomplekt on spetsiaalselt kohandatud väikeste, algajate LEGO® Star Wars™-i ehitajate tähelepanuvõimele ja oskustele.

71797_build-64ad422a092e3.jpg

Vahva perekondlik tegevus

Väikesed lapsed saavad selle 124-osalise mängukomplekti kokku panna vanematega või vanema õe või venna abiga.

71797_inthebox-64ad422d6550c.jpg

Loovmängurõõmu jagub tundideks

Detailse templi, jedi treeningvarustuse, kiirratta ja muuga on sellel komplektil palju, millega inspireerida laste loovust.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75358 LEGO® Star Wars™ Tenoo Jedi Temple™ - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75358 LEGO® Star Wars™ Tenoo Jedi Temple™ juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75358 LEGO® Star Wars™ Tenoo Jedi Temple™

Kood: 4040101-6425
Ribakood: 5702017421391
3709
5299
37,09 €
37,09 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid