+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Ela uuesti läbi tuline lahing Obi-Wan Kenobi ja Darth Vaderi vahel selle kokkupandava LEGO® Star Wars™ (75334) mängukomplekti abil. Selles on kahe pöörleva lahinguplatvormiga lahinguväli, tulebarjäärifunktsioon, mis jagab lahinguvälja kaheks, ja kaevanduskäru, mille saab ümber lükata. Lisaks on komplektis neli LEGO minifiguuri: Obi-Wan Kenobi ja Darth Vader oma valgusmõõkadega ning Tala Durith ja droid NED-B, kellega etendada telesarja „Star Wars: Obi-Wan Kenobi“ stseene.

Kordumatu Star Warsi teemaline kingitus alates 8-aastastele

Kas mõtled selle komplekti osta kingituseks Star Warsi fännile, kes pole LEGO komplektidega varem kokku puutunud? Pole probleemi. Komplektiga on kaasas on üksikasjalikud illustreeritud ehitusjuhised, mis on ehitamisel abiks.

Piiramatu loovmäng

LEGO Group on juba 1999. aastast alates loonud Star Warsi universumist tuntud legendaarsete tähelaevade, sõidukite, sündmuspaikade ja tegelaskujude mudeleid. LEGO Star Warsist on aja jooksul saanud kõige populaarsem teema ja see pakub laia valikut lahedaid kokkupandavaid mänguasju, mis rõõmustavad igas vanuses inimesi.

  • Obi-Wan Kenobi vs. Darth Vaderi lahingukomplekt (75334) – selle lastele mõeldud seiklusrohke ja kokkupandava LEGO® Star Wars™ mängukomplekti abil saad taastada telesarjast „Star Wars: Obi-Wan Kenobi“ tuttava legendaarse valgusmõõkade duelli.
  • Neli LEGO® minifiguuri – sinise valgusmõõgaga Obi-Wan Kenobi, punase valgusmõõgaga Darth Vader, paukpüstoliga Tala Durith ning võimsa vasara ja seljakotielemendiga droid NED-B.
  • Inspireerivad mänguelemendid – kaks pöörlevat lahinguplatvormi, läbikumav alus Obi-Wani jõuhüpete jaoks, tulebarjäärifunktsioon, avatav ahi ja kaevanduskäru, mida saab ümber lükata ja eemaldada.
  • Lõbus kingiidee alates 8-aastastele lastele – kingi see 408-osaline ehitusmänguasi sünnipäeva- või pühadekingiks trendikale lapsele, kellele meeldivad „Star Wars: Obi-Wan Kenobi“ ja seikluslikud mängud.
  • Klotsidest kokkupandav lahinguväli – lahinguväli on 9 cm kõrge, 24 cm lai ja 19 cm sügav.
  • Üksikasjalikud ehitusjuhised – kaasas on selged illustreeritud juhised, et isegi Star Wars™ fännid, kes pole LEGO® komplekte varem kasutanud, võiksid ehitada jediliku enesekindlusega.
  • Ehitusmänguasjad igale vanusele – LEGO® Star Wars™ komplektid võimaldavad lastel ja täiskasvanud fännidel elustada unustamatuid stseene, mõelda välja omaenda lugusid või lihtsalt kokkupandavaid mudeleid eksponeerida.
  • Tippkvaliteet – LEGO® klotsid vastavad rangetele kvaliteedinõuetele, mis tagab, et need käivad kokku lihtsalt ja kindlalt.
  • Ohutus on tähtsaim – LEGO® detaile kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse põhjalikult, et tagada nende vastavus rangetele ohutusstandarditele.

75334_lifestyle-649a9b8db2f83.jpg

Valgusmõõgalahingud võivad alata!

Fännid saavad taas läbi elada filmist „Star Wars: Obi-Wan Kenobi“ tuttava Obi-Wan Kenobi™ ja Darth Vader™-i duelli.

75334_hero-649a9ba2ac3bc.jpg
Piiramatu loovmäng
Kokkupandavas mängukomplektis on palju mängulisi detaile, mis aitavad Star Wars™-i fännidel põnevaid lugusid välja mõelda.
75334_inthebox-649a9badda1e0.jpg
Parim kingiidee loomingulistele lastele
See tippkvaliteediga ehituskomplekt on lahe kingitus lastele, kellele meeldib „Star Wars: Obi-Wan Kenobi“.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75334 LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi™ vs. Darth Vader™ - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75334 LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi™ vs. Darth Vader™ juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75334 LEGO® Star Wars™ Obi-Wan Kenobi™ vs. Darth Vader™

Kood: 4040101-5885
Ribakood: 5702017155609
4549
6499
45,49 €
64,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid