+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 9+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Liitu Darth Vaderiga Imperial Shuttle‘i pardal, et osaleda klassikalises Star Wars™-i lahingus! Suundu Impeeriumi ohvitserina kokpitti ja tõuse selles stiilses transpordilaevas õhku. Voldi tiivad lennu ajaks alla ja sihi mässuliste Starfightereid nupsukahuri abil. Püüa Luke Skywalker kinni ja suundu tagasi Death Starile. Kuid kes võidab jedi Luke'i ja Sithi isanda Vaderi vahelise valgusmõõgalahingu? Seda otsustad sina!

Fännid saavad etendada klassikalise Star Wars™-i triloogia põnevaid stseene selle ehitatava Imperial Shuttle‘i (75302) mudeliga. Süstiku elegantne disain on kaunilt taasloodud LEGO® klotside abil. Mudel sisaldab avatavat minifiguurikokpitti, avatavat põhisektsiooni, kus on ruumi kahele LEGO minifiguurile, kokkupandavaid tiibu lennu- ja maandumisrežiimi jaoks, lisaks kahte nupsukahurit. Mänguseikluste vahelisel ajal saab sellest lahe väljapanekuese.

Vahva rollimäng See äge lastele mõeldud ehitusmänguasi sisaldab ka Darth Vaderi, Impeeriumi ohvitseri ja Luke Skywalkeri LEGO minifiguure koos valgusmõõkade ja kahurpüstoliga.

Ägedad kingitused LEGO Group on loonud Star Warsi universumist pärit legendaarsete tähelaevade, sõidukite, tegevuspaikade ja tegelaste mudeleid alates 1999. aastast. LEGO Star Warsist on saanud kõige populaarsem teema, mis pakub vahvaid, loomingulisi kingiideid igas vanuses fännidele.

  • Ehita elegantse Imperial Shuttle‘i LEGO® klotsidest versioon ja etenda klassikalisest Star Wars™-i triloogiast pärit stseene selle lastele mõeldud põneva mänguasjaga (75302).
  • Vahvaks loominguliseks mänguks on komplektis kolm LEGO® minifiguuri – Darth Vader ja Luke Skywalker, mõlemad valgusmõõgaga, ja Impeeriumi ohvitser kahurpüstoliga, lisaks tarvikuelemendina käerauad.
  • Imperial Shuttle‘il on avatav minifiguurikokpit, avatav põhisektsioon, kus on ruumi kahele LEGO® minifiguurile, kokkupandavad tiivad lennu- ja maandumisrežiimi jaoks, lisaks kaks nupsukahurit.
  • See äge ehitusmänguasi sobib hästi sünnipäeva-, pühade- või üllatuskingituseks lastele ja kõigile vähemalt 9-aastastele Star Wars™-i fännidele. Sobib nii üksi kui ka koos pere ja sõpradega ehitamiseks ja mängimiseks.
  • Imperial Shuttle on 25 cm kõrge, 24 cm pikk ja 35 cm lai. Lapsed saavad oma kätetööd mänguseikluste vahel magamistoas uhkusega demonstreerida.
  • Kas plaanid selle ehitatava mängukomplekti osta Star Wars™-i fännile, kes on LEGO® osas alles algaja? Pole probleemi. Sellega on kaasas hõlpsalt järgitavad juhised – nii ehitab ta peagi jediliku enesekindlusega.
  • Häid LEGO® Star Wars™-i komplekte leidub igas vanuses inimestele, olenemata sellest, kas nad soovivad taastada mälestusväärseid stseene, etendada oma lugusid või lihtsalt ehitada ja valminud silmatorkava ehitusmudeli vaatamiseks välja panna.
  • LEGO® osad vastavad rangetele tööstusharu nõuetele, mis tähendab, et need on kokkusobivad, kindlalt ühendatavad ja vastupidavad.
  • LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse, et tagada nende vastavus nii maapealsete kui ka kaugete galaktikate rangeimatele ohutusstandarditele!
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75302 LEGO® Star Wars™ Imperial Shuttle™ - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75302 LEGO® Star Wars™ Imperial Shuttle™ juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75302 LEGO® Star Wars™ Imperial Shuttle™

Kood: 4040101-4993
Ribakood: 5702016914474
10499
104,99 €
104,99 €
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid