+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 7+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Kihuta Mandaloriani hämmastava kiirrattaga läbi Tatooine’i kõrbe koos Lapsega! Aga ole ettevaatlik! Kõrbes on palju varjatud ohte! Ühenda oma jõud Tusken Raideriga tema onnist peidupaigas. Tal on Tuskeni heitemasin ja gaffi-sau ning ta on valmis sind aitama! Mandalorianil on raske kahurpüss ning samuti paukpüstol. Kui töötate koos, võidate iga vaenlase!

Lastele meeldib ühendada oma jõud Mandaloriani ja Tusken Raideriga sellel kõrbemissioonil komplektiga LEGO® Star Wars™-i oht Tatooine’is (75299). Komplektis on Mandaloriani kiirratas LEGO minifiguuri istmega ja sadulakott, kus saab istuda Laps ning lisaks ehitatav Tuskeni onn ja uus, 2021. aasta jaanuaris välja antav Tusken Raideri rakettide heitemasin.

Rollimängulust Vahva laste ehitusmänguasjaga on kaasas Mandaloriani ja Tusken Raideri LEGO minifiguurid, The Childi (hellitavalt beebi-yoda) LEGO figuur, samuti lahedad relvad tundidepikkuseks rollimängulustiks. Tore kingiidee noortele Star Wars: Mandaloriani fännidele. Kaasas on selge juhend, nii et ka esmakordsed LEGO ehitajad saavad ehitamist nautida.

Galaktika jagu rõõmu LEGO Group on alates 1999. aastast loonud legendaarsete Star Warsi universumi tähelaevade, sõidukite, tegevuspaikade ja tegelaste mudeleid. LEGO Star Warsist on saanud kõige populaarsem teema ning saadaval on hulgaliselt erinevaid komplekte igas vanuses fännidele.

  • Lapsed saavad taaselustada „Star Wars: The Mandaloriani“ 2. hooaja stseene ning mängida oht Tatooine’is (75299) ehitusmänguasjaga läbi ise välja mõeldud lahingulugusid kiirmotikaga võidusõitmisest ja kuulipildujalahingutest.
  • Komplektis on Mandaloriani ja Tusken Raideri LEGO® minifiguurid, millest kumbki on varustatud rollimängulahinguteks vajalike relvadega, samuti LEGO The Childi figuur (hellitava nimega beebi-yoda).
  • Kiirrattal on iste LEGO® minifiguuri jaoks ning sadulakott, kus saab istuda The Child. Komplektis on ka kokkupandav Tuskeni hüti peiduurgas ja vedruga varustatud raketipilduja Tusken Raideri jaoks.
  • Vahva mudel iseseisvaks ehitamiseks ja mänguks või sõpradega mängulusti jagamiseks. Lahe ehitusmänguasi sobib hästi sünnipäeva-, pühade- või üllatuskingiks 7-aastastele ja vanematele loomingulistele lastele.
  • Kiirratas on 3 cm kõrgune, 13 cm pikkune ja 3 cm laiune ning täiskomplekti saab imehästi kombineerida teiste loovmänguks mõeldud LEGO® Star Wars™-i ehitus- ja mängukomplektidega.
  • Plaanid osta seda 277-osalist komplekti LEGO® ehitamise uustulnukale? Pole lugu. Kaasas on lihtsasti järgitav illustreeritud juhend, nii et nad saavad enesekindlalt ehitama asuda.
  • Põnevaid LEGO® Star Wars™-i komplekte leidub igas vanuses fännidele, olenemata sellest, kas nad soovivad taastada kuulsaid stseene, mängida läbi iseenda lugusid või lihtsalt ehitada ja siis valminud autentse ehitusmudeli vaatamiseks välja panna.
  • LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangeimatele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet ja ühtesobivus ning alati lihtne ja kindel ühenduvus. Nii on see olnud aastast 1958.
  • LEGO® klotse ja osi testitakse kõikvõimalikul moel, et need vastaksid rangetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75299 LEGO® Star Wars™ Oht Tatooine'is - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75299 LEGO® Star Wars™ Oht Tatooine'is juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75299 LEGO® Star Wars™ Oht Tatooine'is

Kood: 4040101-4990
Ribakood: 5702016913989
2589
3699
25,89 €
36,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid