+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 7+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Korralda eepiline lahing 501. leegioni kloonsõdalaste ja separatistliku armee lahingudroidide vahel. Jälgi droide AT-RT kokpitist elektribinokli abil. Alusta rünnakut BARC-i kiirrattal ja tulista nupsukahuritest. Anna vastulöök lahingudroidide laserrelvadega. Kas jääb selles põnevas LEGO® Star Wars™-i seikluses peale? See on sinu otsustada.

Loo selle põneva lastele mõeldud LEGO® Star Wars™-i ehituskomplekti (75280) abil eepilisi konflikte 501. leegioni kloonsõdalaste ja separatistliku armee lahingudroidide vahel. Muudetava asendiga AT-RT Walkeri ja BARC-i kiirratta ehitusmudelitel on mõlemal 2020. aasta augustis avaldatavad uued kujundused ning ehtsad sinakasvalged 501. leegioni värvilahendused, lisaks nupsukahurid lahingute etendamiseks.

Rollimänguvõimalused Lapsed saavad taasetendada mälestusväärseid stseene filmist „Star Wars: Kloonide sõda“ nelja LEGO minifiguuriga: kolme 501. leegioni kloonsõdalase ja ühe 501. leegioni reaktiivsõdalase, lisaks kahe lahingudroidi LEGO figuuriga. Neil kõigil on relvad ja AT-RT mudelil on loovmängu innustamiseks laserrelva ja elektribinokli kinnituspunktid.

LEGO Star Warsi universum LEGO Group on alates 1999. aastast loonud Star Warsi universumist pärit legendaarsete tähelaevade, sõidukite ja tegelaskujude mudeleid. LEGO Star Warsist on nüüd saanud kõige populaarsem teema, pakkudes ehitusmängukomplekte ja ehitatavaid mänguasju, mis sobivad hästi kingituseks igas vanuses fännidele.

  • Lapsed saavad mängida 501. leegioni kloonsõdalasi ning taasetendada põnevaid stseene filmist „Star Wars: Kloonide sõda“ selle LEGO Star Wars™-i komplektiga (75280), mis sisaldab AT-RT Walkerit ja BARC-i kiirratast.
  • Selles LEGO® Star Wars™-i ehituskomplektis on neli LEGO minifiguuri: kolm 2020. aastal avaldatavat uut 501. leegioni kloonsõdalast ja üks 501. leegioni reaktiivsõdalane reaktiivseadmega, lisaks kaks lahingudroidi ja relvad lahinguteks.
  • AT-RT Walkeril on 2020. aasta augustis avaldatav uus värvilahendus, muudetava asendiga jalad, nupsukahur ning laserrelva ja elektribinokli kinnituspunktid, BARC-i kiirrattal on loovmängu innustamiseks kaks nupsukahurit.
  • See 285-osaline ehitusmängukomplekt on ideaalne sünnipäeva- või pühadekingitus alates 7-aastastele poistele ja tüdrukutele. Kahe sõidukiga saab sõita ka videomängus „LEGO® Star Wars: The Skywalker Saga“.
  • Kompaktne ja vastupidav LEGO® Star Wars™-i AT-RT Walker on 17 cm kõrge, 9 cm pikk ja 8 cm lai, nii et see mahub mugavalt lapse seljakotti ning BARC-i kiirrattaga saab mängida igal ajal ja igal pool.
  • Selle ägeda laste ehitusmänguasja kasutamiseks pole patareisid vaja, sest see koosneb ainult LEGO® klotsidest ning selle paneb tööle lapse lõppematu kujutlusvõime.
  • Kas plaanid selle Star Wars™-i ehituskomplekti osta kellelegi, kes pole LEGO® komplekte varem kokku pannud? Pole probleemi! Sellega on kaasas lihtsad illustreeritud ehitusjuhised. Ava karp ja hakka pihta!
  • LEGO® Star Wars™-i ehitusmänguasjad sobivad suurepäraselt lastele (ja täiskasvanud fännidele) Star Warsi saagast pärit stseenide taasetendamiseks, oma galaktiliste seikluste väljamõtlemiseks ning kogutavate ehitusmudelite esitlemiseks.
  • Juba alates 1958. aastast vastavad LEGO® klotsid tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et need on vastupidavad ning alati hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – Jõudu pole vaja!
  • LEGO® klotse ja detaile testitakse kõikvõimalikel viisidel, et tagada kõigi ehituskomplektide vastavus rangeimatele üleilmsetele (ja ülegalaktikalistele) ohutus- ja kvaliteedistandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75280 LEGO® Star Wars™ 501. leegioni™ kloonsõdalased - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75280 LEGO® Star Wars™ 501. leegioni™ kloonsõdalased juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75280 LEGO® Star Wars™ 501. leegioni™ kloonsõdalased

Kood: 4040101-4807
Ribakood: 5702016617245
2449
3499
24,49 €
34,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid