+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 4+ a
Bränd: LEGO NINJAGO
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Kai ja Rasi auto- ja mootorrattalahing (71789) on ideaalne viis tutvustada alates 4-aastastele lastele NINJAGO® põnevat maailma ja LEGO® klotsidega ehitamise lõbu. See fantastiline mängukomplekt sisaldab draakoniautot, maastikusõidukit, Kai ja Lord Rasi minifiguure, sinist välku esitlushoidikus ja kaks leegielementi, et lapsed saaksid mängida põnevat tegevust NINJAGO telesarjast „Dragons Rising“.

Algajatele mõeldud LEGO komplekt õpetab lastele ehitamist

LEGO NINJAGO sõiduki mängukomplekt onloodud just selleks, et pakkuda vähemalt 4-aastastele lastele suurepärast ehitus- ja mänguelamust. Igas klotsikotis on ehitamiseks mudel ja tegelaskuju, et lapsed saaksid tegevusega kiiresti pihta hakata. Komplektis on ka põhiklots, et lastel oleks ehitamise alustamiseks olemas osaliselt valmis alus.

Vahva digitaalne elamus väikestele LEGO ehitajatele

Rakendus LEGO Builder pakub sulle ja su lapsele lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust. See võimaldab mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

  • LEGO® komplekt algjatele – alates 4-aastased lapsed saavad taasluua tegevuse NINJAGO® telesarjast „Dragons Rising“, õppides ehitama mängukomplektiga Kai ja Rasi auto- ja mootorrattalahing (71789).
  • Kaks minifiguuri – komplektis on Kai ja Lord Ras, kellel on kuldne vasar, et väikesed ninjafännid saaksid mängida põnevaid hea ja kurja lahinguid.
  • Ninja võidusõit – kuldsete teradega relvastatud draakoni võidusõiduautos Kai võistleb kuldsete rammijatega maastikusõidukis Lord Rasiga.
  • Sinine välk – mängukomplektiga on kaasas esitlushoidikus sinine välgunool, millest tegelased peavad lahingu võitmiseks kinni haarama.
  • Väike preemia alates 4-aastastele lastele – see mängukomplekt pakub ninjafännidele lugematuid mänguvõimalusi, arendades samal ajal oma jutuvestmisoskusi.
  • Lõbu liikvel olles – Kai draakoni võidusõiduauto on 6 cm kõrge, 22 cm pikk ja 6 cm lai, et lapsed saaksid selle oma sõprade juurde mängimiseks kaasa võtta.
  • Uus viis ehitada – rakendus LEGO® Builder juhendab lapsi intuitiivsel ehitusseiklusel. Lapsed saavad salvestada komplekte, jälgida edenemist ning suumida ja pöörata mudeleid ehitamise ajal 3D-vaates.
  • Sissejuhatus LEGO® klotsidega ehitamisse – 4+ mängukomplektid aitavad lastel ehitamist õppida ja võimaldavad ülejäänud perel mängust osa saada.
  • Hea kvaliteet – LEGO® klotse on üle kuue aastakümne valmistatud nii, et need oleksid alati hõlpsasti ühendatavad.
  • Alati kindlates kätes – LEGO® ehitusklotsid vastavad rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.

71789_lifestyle-64ad3e06b4b5b.jpg

NINJAGO® auto- ja mootorrattalahingu mängukomplekt

Lapsed vanuses 4+ saavad õppida LEGO® klotsidest ehitama selle muljetavaldava ninjasõidukite mängukomplektiga, mis sisaldab 2 minifiguuri.

71789_hero-64ad3e0aa8620.jpg

Mängukomplektis on kõik, mida väikesed ehitajad vajavad

See sõidukiga mängukomplekt on spetsiaalselt loodud põhiklotsiga, et anda noortele ehitajatele suurepärane ehitus- ja mänguelamus.

71789_build-64ad3e0e5c3fc.jpg

Vahva sõprust kasvatav elamus

Vanemad ja hooldajad saavad veeta lastega väärtuslikku aega, ehitades koos seda sõidukiga mängukomplekti.

71789_inthebox-64ad3e11b8824.jpg

Lõbus üllatus väikestele ninjafännidele

Lapsed saavad arendada oma jutuvestmisoskusi, mängides läbi põnevaid seiklusi telesarjast „NINJAGO® Dragons Rising“.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO NINJAGO tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 71789 LEGO® NINJAGO® Kai ja Rasi auto- ja mootorrattalahing - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 71789 LEGO® NINJAGO® Kai ja Rasi auto- ja mootorrattalahing juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

71789 LEGO® NINJAGO® Kai ja Rasi auto- ja mootorrattalahing

Kood: 4040101-6417
Ribakood: 5702017413044
1784
2499
17,84 €
17,84 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid