+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO DREAMZZZ
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Alates 8-aastased lapsed saavad kihutada unenägude maailma ehitusmängukomplektiga LEGO® DREAMZzz™ Krokodilliauto (71458). Telesarjal põhinev komplekt võimaldab lastel luua suurepärase auto, mis aitab päästa Jaydeni hirmsa Ööküti käest! 1 komplekt, 2 ehitusviisi Mängukomplekt sisaldab kahte ehitusvõimalust ja palju loopõhiseid juhiseid, mis julgustavad lapsi ise seiklusi valima ja nautima topelt mänguaega. Nad saavad otsustada ehitada krokodilliauto, et tõrjuda õudusunenägusid, või ülikiire maastikuauto ja minipaadi, et neid jälitada. Krokodillirežiimis on sõidukil liigutatavad käed ja jalad ning esivõresse peidetud kettakahur, et lapsed saaksid krokodilli suust kettaid tulistada. Veoautorežiimis on sõidukil veerevad rattad ja eemaldatav katus, nii et sees saab istuda minifiguur. Fantastilised minifiguurid Ehitusmängukomplekt sisaldab Cooperi ja Jaydeni üksikasjalikke minifiguure ning Öökütti, kellega on kaasas lahe mootorrattamänguasi ja kuri abiline.

  • Kohandatav sõiduk – lapsed saavad nautida loovat mängu ehitusmängukomplektiga LEGO® DREAMZzz™ Krokodilliauto (71458), mis võimaldab neil ehitada ühe kahest sõidukist.
  • Kaks ehitusviisi – lapsed saavad valida, kas ehitada auto krokodilliautona või kokkusurutud ülikiire maastikuautona.
  • Krokodilli režiim – krokodilli režiimis laseb sõiduk oma võrest (krokodilli suust) välja kettaid ning sellel on liigutatavad käed ja jalad, et lastel oleks lihtne mängida ja seiklusi luua.
  • Maastikurežiim – maastikurežiimis on sõidukil veerevad rattad ja eemaldatav katus, mis võimaldab lastel minifiguuri sinna istuma panna.
  • Kolm minifiguuri – komplekti kuuluvad Cooperi, Jaydeni ja Ööküti minifiguurid.
  • Rühma- või soolomäng – komplekt on loodud alates 8-aastastele lastele, kes saavad üksi või koos sõpradega veeta tunde lõbusalt mängides.
  • Mõõtmed – oma suurimas vormis on mudel 8 cm kõrge, 45 cm pikk ja 32 cm lai.
  • Abikäsi – komplektis on lugu jutustavad ehitusjuhised, mis on saadaval ka digitaalselt rakenduses LEGO® Builder.
  • Esmaklassiline kvaliteet – LEGO® klotsid on kujundatud nii, et need oleksid alati ühtlaselt kokkupandavad.
  • Tagatud ohutus ⁠– LEGO® klotsid on hoolikalt testitud, et tagada nende vastavus rangetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DREAMZZZ tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 71458 LEGO® DREAMZzz™ Krokodilliauto - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 71458 LEGO® DREAMZzz™ Krokodilliauto juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

71458 LEGO® DREAMZzz™ Krokodilliauto

Kood: 4040101-6489
Ribakood: 5702017419381
5039
7199
50,39 €
50,39 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid