+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 7+ a
Bränd: LEGO SUPER MARIO
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Valmistu LEGO® Super Mario™ seiklusteks koos ninasarvik Rambi laienduskomplektiga (71420), mis on mõeldud 7-aastastele ja vanematele lastele. Sellel on klotsidest kokkupandav LEGO Rambi mängufiguur, millel saab sõita interaktiivsete LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ või LEGO® Peachi™ figuuridega (ei kuulu komplekti). Kui Rambi kõnnib, jookseb komplekti kuuluva kivihunniku vastu ja teeb muid liigutusi, aktiveeritakse interaktiivsel figuuril heliefektid. Märkus: interaktiivseks mängimiseks on vajalik alustusrada 71360, 71387 või 71403.

Kaasrakendus

Selle komplekti ehitusjuhised leiad LEGO Super Mario kaasrakendusest. Rakenduses on ka inspiratsiooni paljudeks ehitus- ja mänguvõimalusteks ning see kujutab endast turvalist foorumit, kus lapsed saavad oma loomingut jagada.

Piirideta loovus

Kogutavad LEGO Super Mario mängukomplektid sobivad imehästi trenditeadlikele lastele kingituseks. Alustusrajad ja laienduskomplektid võimaldavad fännidel oma kordumatuid tasemeid laiendada, ümber ehitada ja kohandada, et mündikogumismäng võiks kesta pikalt.

  • Trampimine, kivide purustamine – tõuse uuuele tasemele LEGO® Super Mario™ Ninasarvik Rambi laienduskomplektiga (71420), mis sisaldab klotsidest kokkupandavat Rambi figuuri ja kive.
  • Sõida Rambi seljas – istu Rambile LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ või LEGO® Peachiga™ (figuurid ei kuulu komplekti), seejärel pane ninasarvik kõndima või kokku põrkama esemetega, et aktiveerida interaktiivsel figuuril digitaalsed reaktsioonid.
  • Virna laotavad kivid – jookse Rambiga vastu kive, et need ümber ajada ja leida peidetud banaan.
  • Kingitus alates 7-aastastele lastele – kingi see 106-osaline komplekt sünnipäeva- või pühadekingiks lastele, kellel on LEGO® Super Mario™ alustusrada (71360, 71387 või 71403), mida on interaktiivseks mänguks vaja.
  • Klotsidest kokkupandav tegelaskuju – Rambi on 6 cm kõrge, 11 cm pikk ja 5 cm lai ning seda saab kombineerida teiste LEGO® Super Mario™ komplektidega.
  • Rakenduse abiga ehitamine – laadi alla LEGO® Super Mario™ rakendus, kust leiad ehitusjuhiseid, loomingulisi nõuandeid ja palju muud. Ühilduvate Android- ja iOS-seadmete loendi leiad aadressilt LEGO.com/devicecheck.
  • Õhuta laste loovust – LEGO® Super Mario™ mängukomplektid on mõeldud üksi või mitmekesi mängimiseks ja pakuvad tundideks mündikogumisrõõmu ning laiendamise ja ümberehitamise kaudu lõputult loomingulisi väljakutseid.
  • Kõrge kvaliteet – LEGO® osad vastavad juba alates 1958. aastast tööstusharu rangetele kvaliteedinõuetele, et tagada nende ühtlane ja kindel kokkupanek.
  • Ohutus on prioriteet – LEGO® ehitusklotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et veenduda nende vastavuses ülemaailmsetele rangeimatele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO SUPER MARIO tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 71420 LEGO® Super Mario™ Ninasarvik Rambi laienduskomplekt - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 71420 LEGO® Super Mario™ Ninasarvik Rambi laienduskomplekt juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

71420 LEGO® Super Mario™ Ninasarvik Rambi laienduskomplekt

Kood: 4040101-6478
Ribakood: 5702017415727
839
1199
8,39 €
8,39 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid