+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO SUPER MARIO
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Liitu selle põneva alustusraja abil LEGO® Super Mario™ universumiga (või laienda seda)! Vaata, kuidas LEGO® Luigi™ reageerib selles tornis roosa Yoshi, Boom Boomi, Kondi-Goomba ning pruunide klotside peale. Keeruta, kiigu ja lenda, et koguda münte. Hangi ?-klotsi abil supertähe jõud. Pole tähtis, kuidas sa seda taset ehitad, sest mängurõõmu jagub kauaks!

Tutvusta lastele interaktiivset LEGO® Super Mario™ universumit selle Luigi seikluste alustusraja (71387) abil. See on suurepärane mänguasi, mida kinkida trenditeadlikele lastele. Komplektis on LEGO® Luigi™ figuur, mis reageerib koheselt sündmustele LCD-ekraani ja kõlari kaudu. Mängijad teenivad digitaalseid münte, aidates LEGO Luigil läbida kiikumis- ja lendamisülesanded, suhelda roosa Yoshiga ning alistada Boom Boom ja Kondi-Goomba. Selle torni pähklipruuni värvi klotsid kutsuvad LEGO Luigis esile erinevaid reaktsioone ning ?-klots annab täiendavaid preemiaid.

Loominguline komplekt Ehitusjuhised leiad tasuta LEGO Super Mario rakendusest, mis pakub ka inspiratsiooni tasemete ja muude asjade ümberehitamiseks.

Piiramatud võimalused Kogutavad LEGO Super Mario mängukomplektid võimaldavad kuulsate Super Mario tegelastega päriselus uuel viisil mängida. Fännid saavad alustusradu, laienduskomplekte ja võimenduskomplekte piiramatult kombineerida, et ise tasemeid luua.

  • Tutvusta Super Mario™ fännidele tõelist LEGO® Super Mario™ universumit selle Luigi seikluste alustusraja (71387) abil, mis sisaldab vahvaks interaktiivseks mänguks LEGO® Luigi™ figuuri.
  • LEGO® Luigil™ on värviandur ja LCD-ekraan, et kuvada palju erinevaid kiirreaktsioone liikumisele, ning kõlar, mis esitab kuulsaid helisid ja muusikat videomängust.
  • Liiguta LEGO® Luigit™ starditorult lipuvardani, kogudes kiikumis- ja lendamisülesannete eest digitaalseid münte ning reageerides ?-klotsile ja roosa Yoshi, Boom Boomi ja Kondi-Goomba figuuridele.
  • Pähklipruuni värvi klotsid, mis tähistavad torni, kutsuvad LEGO® Luigis™ esile erinevaid reaktsioone.
  • See moodulipõhine 280-osaline LEGO® ehituskomplekt on vahva sünnipäeva- või pühadekink vähemalt 6-aastastele loomingulistele lastele. Seda saab ümber ehitada ja erineval viisil teiste LEGO® Super Mario™ komplektidega kombineerida.
  • LEGO® Luigi™ figuur töötab kahe AAA patarei toel (ei kuulu komplekti), pakkudes interaktiivset mänguelamust, kus mängijad saavad kohest tagasisidet ja preemiaid loovuse eest.
  • Tasuta LEGO® Super Mario™ rakendus pakub ehitusjuhiseid, loomingulisi näpunäiteid ja turvalist platvormi lastele ideede jagamiseks. Ühilduvate Android- ja iOS-seadmete loendi leiad aadressilt LEGO.com/devicecheck.
  • Kogutavad LEGO® Super Mario™ mängukomplektid toovad kuulsad Super Mario tegelased pärismaailma, pakkudes fännidele piiramatult võimalusi tasemete laiendamiseks, ümberehitamiseks, kohandamiseks ja ise ainulaadsete tasemete loomiseks.
  • LEGO® klotsid ja osad vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende kokkusobivus ning lihtne ja kindel ühendamine – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® detaile testitakse pea igal mõeldaval viisil, et need vastaksid rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

71387_est_lifestyle_690x300-61c9692d1bffd.jpg

71387_est_hero_690x300-61c969375b28e.jpg


71387_est_feature_1_690x350-61c9696cd05ed.jpg

71387_est_feature_2_690x350-61c96983788d3.jpg

71387_est_inthebox_690x300-61c96995dfc33.jpg

Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO SUPER MARIO tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 71387 LEGO® Super Mario Luigi seikluste alustusrada - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 71387 LEGO® Super Mario Luigi seikluste alustusrada juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

71387 LEGO® Super Mario Luigi seikluste alustusrada

Kood: 4040101-5183
Ribakood: 5702016912593
4899
6999
48,99 €
48,99 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid