+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pĂĽhadel: Oleme suletud)
omni.ui.compare_products ()
Vanus: 7+ a
Bränd: LEGO CITY
Päritoluriik: HU

omni.ui.about_product

Too mägede elevus koju mängukomplektiga LEGO® City Suusa- ja ronimiskeskus (60366). See kolmekorruseline maja majutab talvespordipoodi, kohvikut ja töötavat lifti, mis sõidutab suusatajad suusaraja tippu. Keskuses on ka ronimissein ja väliala lõbusateks talvetegevusteks. Lakkamatuks lõbuks lisa lihtsalt kaheksa minifiguuri, orava ja öökülli figuurid ning kokkupandav lumememm.

Interaktiivsed digitaalsed ehitusjuhised

Lapsed alates 7. eluaastast saavad nautida vahvat ehitust, järgides illustreeritud ehitusjuhendit või laadides kaasahaaravaks ehituselamuseks alla rakenduse LEGO Builder. See digitaalne mentor võimaldab lastel mudeleid ehitamise ajal suumida, pöörata ja visualiseerida ning avastada ja salvestada virtuaalseid mängukomplekte.

Lahedad mänguasjad lastele

LEGO City mängukomplektid viivad lapsed tegevuse keskmesse tänu realistlikele sõidukitele, detailirohketele ehitistele ja inspireerivatele tegelastele. Lapsed õpivad ümbritsevat maailma tundma, kui nad mängivad lugusidja olukordi, mis kujutavad elu lõbusal ja põneval viisil.

  • Mängu suusakeskus – saada laste kujutlusvõime kõrgustesse ehitusmängukomplektiga LEGO® City Suusa- ja ronimiskeskus (60366), mis on täis lõbusaid talvetegevusi.
  • Mis on karbis? – kõik, mida lapsed vajavad, et ehitada kolmekorruseline maja koos talvespordipoe, kohviku ja suusarajaga, lisaks kaheksa minifiguuri suusatarvikutega ning lumememme, öökulli ja orava figuurid.
  • Omadused ja funktsioonid – komplektis on töötav lift, mis transpordib suusatajad kohvikusse ja laskumisaladele.
  • LEGO® kingitus alates 7-aastastele suusatamise fännidele – lõbus sĂĽnnipäeva-, pĂĽhade- või mis tahes muu tähtpäeva kingitus.
  • Mõõtmed – 29 cm kõrge, 21 cm lai ja 45 cm sĂĽgav.
  • LEGO® minifiguuri tarvikud – mängutarvikute hulka kuuluvad jalgratas, esmaabikomplekt, kaks seljakotti, kaamera, neli suuska, kaks lumelauda, neli lumeposti, kaks jäähokikeppi, neli uisku, neli lumesaabast ja kaks jääkirkat.
  • Komplektis on interaktiivne juhend – avasta rakendus LEGO® Builder. Siin saavad lapsed avastada ja salvestada virtuaalseid mängukomplekte, jälgida ehituse edenemist ning suumida ja pöörata mudeleid ehitamise ajal 3D-vaates.
  • Piirideta seiklused – vabasta veel lõbu ja seiklusi, kombineerides seda komplekti teiste LEGO® City seeria komplektidega.
  • Keskendume kvaliteedile – kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ĂĽhtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • Ohutus esikohal – LEGO® klotse ja osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analĂĽĂĽsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele ĂĽleilmsetele ohutusstandarditele.

60366_lifestyle-64ad3656762c3.jpg

Talispordi mängukomplekt

Erguta laste kujutlusvõimet LEGO® City Suusa- ja ronimiskeskusega, mis on täis lõbusaid talvetegevusi.

60366_hero-64ad365bc24d2.jpg

Vahva ehitus- ja mänguelamus

Lapsed saavad nautida lõbusat ehitamist, enne kui avavad lumega kaetud suusa- ja ronimiskeskuse tegevusterohketeks seiklusteks.

60366_inthebox-64ad36606ebb8.jpg

Astu digitaalsesse ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

See toode on CE-märgistatud

LEGO City

Seeria LEGO® City sisaldab kõiki elemente, mida laps iga päev näeb. Need innustavad last ehitama tegevust ja rõõmu täis linna. Siit leiate kõik peamised teemad, mille järgi võib tundide kaupa ehitada. Alates politsei- ja tuletõrjebrigaadist kuni paljude kenade transpordivahenditeni ja tõepäraste hooneteni, mida lapsele meeldib ehitada ja nendega mängida. LEGO® City seerias on tegelikult palju detaile, mis äratavad kujutlusvõime ja võimaldavad lapsel avastada piiramatute ehitamisvõimalustega maailma. LEGO® City – see on piiramatute võimaluste maailm, kus lapsed võivad mängida mitmesuguseid vallatuid mänge.

Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CITY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 60366 LEGO® City Suusa- ja ronimiskeskus - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 60366 LEGO® City Suusa- ja ronimiskeskus juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
omni.ui.product_desc_info

60366 LEGO® City Suusa- ja ronimiskeskus

SKU: 4040101-6406
omni.ui.barcode: 5702017415666
8399
11999
83,99 €
119,99 €
* omni.ui.item_pre_discount_price
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x € omni.ui.pay_in_installments_without_any_increase
  • omni.ui.from € / omni.ui.month_short omni.ui.pay_by_lease
    omni.ui.leasing_calculator >
omni.ui.delivery
omni.ui.free omni.ui.delivery
omni.ui.delivery_date_info
omni.ui.pickup
omni.ui.pickup omni.ui.at_shop
omni.ui.delivery_time
omni.ui.were_sorry omni.ui.no_stock_for_product
omni.ui.rate_us