+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 5+ a
Bränd: LEGO CITY
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Suundu maale selle vägeva LEGO® traktori seljas. Tänu traktori hiiglaslikele tagaratastele ei ole karmil pinnasel sõit mingi probleem. Laadi traktorikärule heinapallid ja kast, kus on sees kõrvits, õun ja porgandid. Seejärel tõsta poom üles, et need õhku tõsta ja farmeri ja tema tütre juurde sõidutada – neil ootab söögipoolist üks näljane jänku!

Innusta laste kujutlusvõimet LEGO® City traktori (60287) mängukomplektiga. Lahedal mängutraktoril on palju tõetruusid detaile, sh suured tagarattad, kallutatav laadimiskäru ja tõstetav poom. Tänu farmeri ja tütre minifiguuridele ning jänkufiguurile, 2 heinapallile ja köögiviljakastile on kõik taluseiklusteks valmis.

Vahva üllatus 5-aastastele ja vanematele poistele ja tüdrukutele LEGO komplekti karbis on lihtsasti järgitav ehitusjuhend. Samuti saate kasutada internetti ja laadida nutitelefonide ja tahvelarvutite tasuta rakendusest LEGO Building Instructions alla Instructions PLUS juhendi. See ägedate suumimis- ja pööramistööriistadega interaktiivne ehitusjuhend aitab saada algajatel ehitajatel meistriks.

LEGO City vahvad sõidukid LEGO City vahvate sõidukite mängukomplektid pakuvad rollimängu innustamiseks tõetruusid sõidukeid ja masinaid ning lõbusaid tegelasi. Lapsed saavad avastada oma lemmikuid maa-, õhu- ja veesõidukeid, arendades mängides füüsilisi oskuseid ja enesekindlust.

  • Vallanda looming selle vahva LEGO® City traktori (60287) mängukomplektiga, mis on muljetavaldavaks sissejuhatuseks LEGO City põnevasse maailma. Ideaalne 5-aastastele ja vanematele poistele ja tüdrukutele.
  • Mis on karbis? Kõik, mida laps vajab laheda ning paljude elutruude funktsioonidega mängutraktori loomiseks, lisaks 2 heinapalli, köögiviljadetailide kast, farmeri ja tütre minifiguurid ja jänkufiguur.
  • LEGO® City mängutraktoril (60287) on hiiglaslikud tagarattad, kallutatav laadimiskäru, tõstetav poom ja minifiguuri kabiin. Lapsed saavad seda vahva mängu ja ägedate väljapanekute loomise otstarbel teiste LEGO mängukomplektidega kombineerida.
  • LEGO® City suurepäraste sõidukite mängutraktor sobib suurepäraselt jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muu tähtpäeva üllatuseks alates viie aasta vanustele poistele ja tüdrukutele.
  • Kokkupanduna on traktor 10 cm kõrgune, 17 cm pikkune ja 7 cm laiune.
  • Tarvikukomplektis on kast, kust on kõrvits, õunad ja porgandid, ning samuti 2 heinapalli.
  • Kaasas on trükitud ehitusjuhend ja Instructions PLUS interaktiivne ehitusjuhend lastele. Juhend on osa nutiseadmetele mõeldud tasuta rakendusest LEGO® Building Instructions.
  • LEGO® City vahvate sõidukite mänguasjad innustavad loovmängu, mis aitab lastel arendada füüsilisi oskuseid ja enesekindlust, võimaldades neil avastada kõiksugu sõidukeid ja stsenaariume, mis kujutavad elu lõbusal ja põneval moel.
  • Kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lõbus ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

60287_est_lifestyle_690x300-61651ac3559d7.jpg60287_est_hero_690x300-61651acc5a171.jpg

60287_est_feature_690x360-61651ae6767eb.jpg60287_est_build_690x300-61651aef8be10.jpg60287_est_inthebox_690x300-61651b03dbd93.jpg

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.

LEGO City

Seeria LEGO® City sisaldab kõiki elemente, mida laps iga päev näeb. Need innustavad last ehitama tegevust ja rõõmu täis linna. Siit leiate kõik peamised teemad, mille järgi võib tundide kaupa ehitada. Alates politsei- ja tuletõrjebrigaadist kuni paljude kenade transpordivahenditeni ja tõepäraste hooneteni, mida lapsele meeldib ehitada ja nendega mängida. LEGO® City seerias on tegelikult palju detaile, mis äratavad kujutlusvõime ja võimaldavad lapsel avastada piiramatute ehitamisvõimalustega maailma. LEGO® City – see on piiramatute võimaluste maailm, kus lapsed võivad mängida mitmesuguseid vallatuid mänge.

Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CITY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 60287 LEGO® CITY Suurepärane traktor sõiduk - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 60287 LEGO® CITY Suurepärane traktor sõiduk juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

60287 LEGO® CITY Suurepärane traktor sõiduk

Kood: 4040101-4955
Ribakood: 5702016889727
1486
1999
14,86 €
14,86 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid