+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 5+ a
Bränd: LEGO CITY
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Suundu mõnusale välispuhkusele vägeva LEGO® City autosuvilaga. Sõida oma lemmiksihtkohta, leia sobiv koht telkimiseks ning paki lahti välimööbel. Aita lutipudeliga last toita ning kasuta kööginurgas õhtusöögi valmistamise ajal kandelina. Naudi imemaitsvat piknikku värkses õhus, pane beebi voodisse ning kavanda järgmist sihtkohta. Homme on juba uus põnev päev!

Selle LEGO® City autosuvila (60283) mängukomplektiga saavad poisid ja tüdrukud reisida, kuhu iganes nende kujutlusvõime neid kannab. Mängumatkauto pakub tõetruusid võimalusi loovaks rollimänguks, samuti on sel kööginurga ja magamisasemetega möbleeritud salong. Ema ja isa minifiguuride ning armsa beebifiguuriga on kõik valmis lõpututeks pere matkaseiklusteks.

Loov ehitus- ja mängurõõm 5-aastastele ja vanematele lastele Mängukomplektiga on kaasas lihtne trükitud ehitusjuhend ja Instructions PLUS. See nutitelefonide ja tahvelarvutite tasuta rakenduses LEGO Building Instructions kättesaadav suumimis- ja pööramistööriistadega interaktiivne ehitusjuhend muudab LEGO ehituse lapsemänguks!

LEGO City loominguline maailm LEGO City vahvate sõidukite ehituskomplektid sobivad kingiks poistele ja tüdrukutele. Lapsed saavad avastada lahedaid sõidukeid ja luua ise lõbusal ja põneval moel päriselu kujutavaid stsenaariume.

  • Selle hulgaliselt vahvat ja elutruud rollimängu innustavaid funktsioone sisaldava klassikalise LEGO® City autosuvila (60283) mängukomplektiga saavad lapsed reisida kõikjale, kuhu nende kujutlusvõime neid viib.
  • Mis on karbis? Kõik, mida laps vajab ägeda autosuvila loomiseks, ning hulgaliselt lahedaid funktsioone, samuti ema ja isa minifiguurid ja armas beebifiguur.
  • Autosuvilal on sisustatud salong, milles on laud, kööginurk ja magamisala. Praktiliseks mänguks vajaliku ruumi tagavad avanev küljepaneel ja eemaldatav katus.
  • Ideaalne jõulu-, sünnipäeva- või mistahes muu tähtpäeva kingitus 5-aastastele ja vanematele lastele, kes armastavad mudelsõidukeid ja rollimänge. See mänguautosuvila eeldab vaid põhilisi ehitusoskuseid.
  • Kokkupanduna on autosuvila 9 cm kõrgune, 16 cm pikkune ja 5 cm laiune.
  • Tarvikute hulka kuuluvad minifiguuridele mõeldud äge kandelina, matkapliit ja pann, samuti praemuna ja sarvesaia elemendid.
  • Komplektis on trükitud ehitusjuhend ja Instructions PLUS juhend, mis on osa nutiseadmetele mõeldud tasuta rakendusest LEGO® Building Instructions. Interaktiivne ehitusjuhend aitab lastel saada meisterehitajaks.
  • LEGO® City sõidukikomplektid, mille juurde kuuluvad tõetruud sõidukid ja vahvad tegelaskujud ning mis inspireerivad mängima piiranguteta loovmängu, arendavad laste füüsilisi võimeid ja arendavad nende enesekindlust.
  • Kõik LEGO® City detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende kokkusobivus ning klotside lihtne ühendamine ja eraldamine igal korral.
  • LEGO® City klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele globaalsetele ohutusnõuetele.

60283_lifestyle-640ee3259e35f.jpg

Klassikalise autosuvila seiklused lastele

LEGO® City autosuvila mängukomplekt viib lapsed rändama just sinna, kuhu kujutlusvõime neid kutsub.

60283_hero-640ee329a75ba.jpg

Legendaarne autosuvila

Realistlike detailide ja funktsioonidega mudel pakub lastele tundidepikkust puhkuseteemalist tegevust.

60283_build-640ee32d93ef4.jpg

Lihtne ehitamine

Rakenduses LEGO® Building Instructions leiduv Instructions PLUS aitab alates 5-aastastel mudelit suumida, pöörata ja visualiseerida.

60283_inthebox-640ee333d47c7.jpg

Saa tuttavaks perekonnaga

Siia kuuluvad ema ja isa minifiguurid ning beebifiguur, lisaks rohkesti tarvikuid puhkuseteemaliseks rollimänguks.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.

LEGO City

Seeria LEGO® City sisaldab kõiki elemente, mida laps iga päev näeb. Need innustavad last ehitama tegevust ja rõõmu täis linna. Siit leiate kõik peamised teemad, mille järgi võib tundide kaupa ehitada. Alates politsei- ja tuletõrjebrigaadist kuni paljude kenade transpordivahenditeni ja tõepäraste hooneteni, mida lapsele meeldib ehitada ja nendega mängida. LEGO® City seerias on tegelikult palju detaile, mis äratavad kujutlusvõime ja võimaldavad lapsel avastada piiramatute ehitamisvõimalustega maailma. LEGO® City – see on piiramatute võimaluste maailm, kus lapsed võivad mängida mitmesuguseid vallatuid mänge.

Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CITY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 60283 LEGO® City Great Vehicles Autosuvila - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 60283 LEGO® City Great Vehicles Autosuvila juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

60283 LEGO® City Great Vehicles Autosuvila

Kood: 4040101-4951
Ribakood: 5702016889772
1519
1999
15,19 €
15,19 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid