+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 5+ a
Bränd: LEGO DISNEY
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Alates 5-aastaseid Disney ja Peeter Paani fänne ootavad komplektiga LEGO® ǀ Disney Peeter Paani ja Wendy juturaamatu seiklused (43220) lõpmatud lood. Raamat põhineb peagi ilmuval filmil „Peter Pan & Wendy“ ning selles on kujutatud Darlingite maja magamistuba, Big Ben, Kadunud poiste peidukoht, Pealuu saar, piraadilaev, kolm LEGO mikronukufiguuri, LEGO loomafiguur ja võti. Rakendus LEGO Builder viib neid lihtsale ja intuitiivsele ehitusseiklusele, võimaldades neil suumida ja pöörata 3D-mudeleid,salvestada komplekte ja järgida oma edenemist.

Loominguline mäng kõikjal

Lapsed saavad selle kaasaskantava lukustatava raamatuga palju loomingulisi võimalusi mängimiseks. Sellega saab mängida eraldi või lisada selle teiste komplektide juurde (müüakse eraldi). Komplektis on innustavad detailid, mis inspireerivad loovmängu.

Kuulsad tegelaskujud

See loominguline komplekt võimaldab lastel kolme LEGO mikronukufiguuri – Disney Peeter Paan, Wendy ja Kapten Konkskäsi – ja Nana LEGO koerafiguuriga kohe mängima hakata. Juturaamat on lõbus viis lastele kuumima trendiga liitumiseks.

  • Alusta loovmängu – kingi alates 5-aastasele Peeter Paani fännist lapsele detailiderohe komplekt LEGO® ǀ Disney Peeter Paani ja Wendy juturaamatu seiklused (43220), et käivitada nende kujutlusvõime.
  • Mis on raamatus? – selles lõbusas komplektis on kolm LEGO® mikronukufiguuri, LEGO loomafiguur ja ruum lugude jutustamiseks. Pärast mängu saab raamatu sulgeda ja võtmega lukustada.
  • Armastatud tegelaskujud – peagi ilmuval filmil „Peter Pan & Wendy“ põhinev raamat, kus on Disney Peeter Paan, Wendyja Kapten Konkskäsi ning LEGO® koerafiguur, on loodud lõpmatuteks lugudeks ja mängudeks.
  • Loov kingitus 5-aastastele ja vanematele – iga Disney fänni naudib seda loomingulisi võimalusi täis komplekti. Ava raamat, et avastada mikromaailm täis detaile ja lõbusat mängu.
  • Kaasaskantav mäng – suletud raamat on 9 cm kõrge, 5 cm lai ja 12 cm sügav, olles piisavalt suur lõpmatuteks seiklusteks ja lihtsasti kokkupandav liikvel olles mängimiseks.
  • Intuitiivsed juhised – rakendus LEGO® Builder juhendabsind ja su last intuitiivsel ehitusseiklusel tööriistade abil, mis võimaldavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja oma edenemist jälgida.
  • Olulised eluks vajalikud oskused – detailirohkete mikronukufiguuride ja tuttavlike mudelitega Disney ehituskomplekt innustab avatud loovmängu, mis arendab lõbusa tegevuse kaudu asendamatuid eluks vajalikke oskusi Kvaliteet mööndusi tegemata – LEGO® osad vastavad juba alates 1958. aastast tööstusharu rangetele standarditele, et tagada nende stabiilne ühenduvus.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

43220_lifestyle-646dea1b7e76e.jpg

Täida Disney fänni seikluskirg

Kaasaskantav komplekt meeldib LEGO® ja Disney Peeter Paani ja Wendy fännidele, inspireerides kujutlusvõimet ja lõbutsemist.

43220_hero-646dea25374fb.jpg

Lõputud lugude loomise ja mängu võimalused

Kirglikud noored seiklejad saavad uurida lugusid varsti ilmuvast Disney Peeter Paani ja Wendy filmist või luua oma lugusid.

43220_build-646dea348f347.jpg

Astu uude ehitusmaailma

Noored ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

43220_inthebox-646dea3b2a86c.jpg

Lõbus kingitus Disney Peeter Paani ja Wendy fännidele

Seda kolme LEGO® mikronuku figuuri ja LEGO koerafiguuriga komplekti saab kasutada eraldi või koos teistega (müügil eraldi).

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DISNEY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 43220 LEGO® Disney™ Specials Peeter Paani ja Wendy juturaamatu seiklused - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 43220 LEGO® Disney™ Specials Peeter Paani ja Wendy juturaamatu seiklused juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

43220 LEGO® Disney™ Specials Peeter Paani ja Wendy juturaamatu seiklused

Kood: 4040101-6191
Ribakood: 5702017424873
1539
2199
15,39 €
21,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid