+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 4+ a
Bränd: LEGO DISNEY
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Võlu alates 4-aastaseid noori rongifänne kokkupandava mänguasjaga, mis köidab kõikide tähelepanu. LEGO® ǀ Disney: Disney peorongi (43212) komplektis on jaam, vedur, kolm rongiplatvormi ja kuus LEGO minifiguuri: Miki Hiir, Minni Hiir, Vaiana, Peeter Paan, Tinker Bell ja Woody. Sina ja su lapsed saate nautida intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder, mis sisaldab suumimis- ja pööramistööriistu, millega saab mudelit ehitamise ajal visualiseerida.
Loo, kujutle, kasva
See alates 4. eluaastast ettenähtud komplekt arendab laste enesekindlust vahva mänguelamusega ja põhiklotsid annavad lastele mudeli jaoks kindla vundamendi. Igas kotis on tegelaskuju, nii et lapsed saavad soovi korral mänguga kas või kohe pihta hakata ja lõpetada komplekti kokkupanemise hiljem.
Lõbu kogu perele
4+ komplektid võimaldavad täiskasvanutel rõõmu lastega jagada. Kui täiskasvanud pole LEGO ehitusmänguasjadega varem kokku puutunud, pole tarvis muretseda – lapsed saavad võtta juhtimise enda kätte, kuna komplektiga kaasas olevaid piltjuhiseid on lihtne järgida ka alles lugema õppivatel lastel.
  • Ehita, mängi, tähista – kingi alates 4-aastastele fännidele komplekt LEGO® ǀ Disney: Disney peorong (43212), mis tähistab Disney 100. aastapäeva ja inspireerib loovmängu.
  • Kiire lõbu – 200-osalises komplektis on vedur ja kolm rongi paraadiplatvormi, jaam, kuus LEGO® minifiguuri ning palju innustavaid detaile. Igas klotsikotis on tegelaskuju, et mäng saaks kohe alata.
  • Rongimäng – komplekt innustab rongifännidest lapsi end täielikult ehitusse ja mängu unustama. Igal platvormil on funktsioonid või peidetud lisad, mida lapsed saavad mängu ajal avastama.
  • Kingitus alates 4. eluaastast – kvaliteetne komplekt rongifännidest lastele, mis on täis tegevusi, millega mängimise ja ehitamise ajal saavad vanemad ja lapsed jagada arenguverstaposte.
  • Mängi ja esitle – täielikult ühendatud rong on 12 cm kõrge, 44 cm pikk ja 5 cm lai ning selle saab pärast mängu lõpetamist laste magamistoas esitlemiseks välja panna.
  • Loov ehitus – trükitud piltjuhend näitab iga ehitusetapi eesmärki ja rakendus LEGO® Builder pakub digitaalseid suumimis- ja pööramistööriistu, et lapsed saaksid mudeleid ehitamise ajal visualiseerida.
  • Detailid muretuks ehitamiseks – see 4+ komplekt sisaldab põhiklotse, mis võimaldavad lastel kiiresti ehitama asuda. Lihtsate piltjuhiste järgi on ehitamine lihtne isegi laste jaoks, kes alles õpivad lugema.
  • Õppimine läbi mängu – kokkupandavad 4+ mänguasjad on loodud selleks, et aidata arendada kooliks vajalikke oskusi, nt suhtlemine, keskendumine, kujutlusvõime ja eneseväljendus Kvaliteet mööndusi tegemata – LEGO® osad vastavad juba alates 1958. aastast tööstusharu rangetele standarditele, et tagada nende stabiilne ühenduvus.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et need vastavad rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

43212_lifestyle6454a37209d36-645a26a003d69.jpg

Vahva komplekt Disney või rongide fännidele

Lapsed saavad tähistada Disney 100. aastapäeva armastatud Disney ja Pixari tegelaskujude ning värvilise rongiga.

43212_hero6454a3ac94119-645a26a81b47c.jpg

Kõik pardale lõpututeks rongimängu võimalusteks

4 rongiosa koos jaama, põhiklotside, 6 LEGO® minifiguuri ja igas kotis oleva tervikliku mudeliga pakuvad palju mänguvõimalusi.

43212_build6454a3be8f5f5-645a26af25369.jpg

Sisenege uude ehitusmaailma

Saate nautida intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder, mis sisaldab suumimis- ja pööramistööriistu, millega saab mudelit ehitamise ajal visualiseerida.

43212_inthebox6454a3ce2e091-645a26b6478be.jpg

Lõbus kingitus alates 4-aastastele rongide fännidele

Komplekt pakub rohkelt rollimänge koos nelja rongiosa, kuue LEGO® minifiguuri ja jaama ning paljude mängualustajatega.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DISNEY tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 43212 LEGO® Disney™ Specials Disney peorong - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 43212 LEGO® Disney™ Specials Disney peorong juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

43212 LEGO® Disney™ Specials Disney peorong

Kood: 4040101-6340
Ribakood: 5702017424798
3359
4799
33,59 €
47,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid