+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO DOTS
Päritoluriik: Taani

Kauba kohta

Köida tähelepanu nende lahedate käevõrudega või jaga mõnda neist oma parima sõbraga! Ava käevõru „Merineitsi võnked“ kott, laota üherealised käevõrud pikuti lauale ja alusta detailide lisamist. Inspiratsiooni saamiseks võid vaadata pakendit või luua oma disainilahendused. Lisa erinevaid läbikumavaid ja trükitud detaile vastavalt enda või oma sõbra isikupärale ning kanna neid ainulaadseid käevõrusid uhkusega. Merineitsid ühinegu! #dotyourworld

Noored merineitsifännid saavad nautida selle piiratud väljaandega LEGO® DOTS-i käevõrukomplekti Merineitsi võnked (41909) kujundamist, kandmist või jagamist koos oma parima sõbraga! See käevõru meisterdamise komplekt julgustab lapsi hõlpsalt ja intuitiivselt kujundama tarvikuid koos oma sõpradega. Nad saavad neid hiljem oma soovide järgi ümber kujundada.

Armsad isemeisterdatud käevõrud See käevõrude meisterdamise komplekt sisaldab kahte kohandatavat üherealist võru (tumelilla ja mündisinine), mis sobivad nii suurte kui ka väikeste randmete ümber. Komplektis on ka 32 erisugust detaili, sealhulgas sädelevad ja eriliselt kaunistatud detailid, lisaks on pakendil toodud kujundusideed, mis aitavad käsitööhuvilistel lastel meisterdamist alustada.

Tarvikud loomingulistele väikestele merineitsidele Selle käsitöökomplekti võlu seisneb selles, et lapsed saavad käevõrusid kaunistada oma soovide järgi ning seejärel jagada neid sõpradega. Nad saavad neid kombineerida oma sõprade disainilahendustega, et muuta need tõeliselt ainulaadseks, kuna nende käevõrude kujundamisel on kõik lubatud! See komplekt on suurepärane kingitus jõuludeks, sünnipäevaks või mis tahes muul ajal.

  • Võimalda oma lapsel nautida sõprusekäevõrude loomist selle piiratud väljaandega LEGO® DOTS-i käevõrukomplekti Merineitsi võnked (41909) abil, mis sisaldab kahte kohandatavat võru ja 32 värvilist detaili. Mäng algab kaunistamisega!
  • Rohkelt loominguliste käevõrude meisterdamisideid! Lapsed saavad käevõrude kaunistamise ja jagamise käigus arendada oma loovust ja väljendusoskust, järgides komplektis toodud mustrisoovitusi või luues ise erilisi mustreid.
  • Selle ja teiste komplektide detailid arendavad sõpradega meisterdamise käigus loovust. Lapsed saavad detaile lisada LEGO® DOTS-i lisa-DOTS – 1. seeria (41908) komplektist ning keskenduda oma ainulaadsete käevõrude loomisele.
  • See loominguline komplekt pakub igale meisterdamishuvilisele või kunsti- ja käsitööarmastajale palju rõõmu. Paindlikud käevõrud ja värviliselt kaunistatud detailid sobivad suurepäraselt 6-aastastele ja vanematele poistele ja tüdrukutele jõulu-, sünnipäeva- või mis tahes muuks kingiks.
  • Väike, kerge ja mugavalt kaasaskantav. Käevõrud on 20 cm pikkused, mis tähendab, et see populaarne käevõrude meisterdamise komplekt sobib ideaalselt noortele disaineritele, kes saavad proovida uusi ideid ning jagada või kanda oma parimat disainilahendust.
  • Käimapanevaks jõuks on lapse kujutlusvõime, pakkudes otsatut mängurõõmu ja lõputult loomingulisi võimalusi! Patareivabad mänguasjad aitavad arendada loova ehitamise oskust ning rõõmustavad lapsi, kuna võimaldavad neil ise midagi valmis meisterdada.
  • Ava pakend ning mäng võib käevõrude kaunistamisega alata. Tänu hõlpsalt järgitavatele juhistele käib kujundamine kiiresti, nii et poisid ja tüdrukud saavad rõõmustada ise ainulaadsete ehete valmistamise ning mängulise ja loova tegevuse üle.
  • Anna lastele võimalus LEGO® DOTS-i komplektide abil valmistada lahedaid meisterdisi. See nutikas käevõrude meisterdamise komplekt pakub lõputult loomingulist inspiratsiooni, mis võimaldab lastel arendada loovust ja enesekindlust.
  • LEGO® ehitusklotsid ja detailid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, et tagada nende ühtlane kvaliteet ja kokkusobivus ning klotside lihtne ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® klotse ja detaile kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et iga lapse ehituskomplekt vastab rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DOTS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 41909 LEGO® DOTS Käevõrud Merineitsi Võnked - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 41909 LEGO® DOTS Käevõrud Merineitsi Võnked juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41909 LEGO® DOTS Käevõrud Merineitsi Võnked

Kood: 4040101-5023
Ribakood: 5702016667554
479
799
4,79 €
7,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid