+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO DOTS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Otsid vägevat komplekti Harry Potter™-i fännidele ja 8-aastastele ning vanematele lastele? Kingi neile see LEGO® DOTS Sigatüüka™ tarvikute komplekt (41808) ja lase neil oma kirge välja näidata! Komplektis on neli erinevat DOTSi lõuendit, sealhulgas kaherealine käevõru, pealeõmmeldav silt, ristkülikukujuline kotisilt, Harry Potteri välgunoole armiga kotisilt, võtmehoidja ja võti. Kaasasolevad detailid on erineva kuju ja värviga ning sisaldavad ripatseid, ripatsihoidjaid ja kümmet juhuslikku kaunistatud detaili (16 võimalikust kujundusest). Lapsed saavad luua lõputuid kujundusi, et näidata oma armastust Harry Potteri või oma lemmik Sigatüüka maja vastu ja end tõeliselt väljendada.

Lõbus kujundamise multipakend
DOTS-i komplektid pakuvad lastele isetegemise ja kaunistamise kaudu rõõmu LEGO mängudest. Need kasulikud ja kantavad esemed ning inspireerivad värvilised detailid sobivad kokku kõigega, sest maagiline looming ja otsused sõltuvad vaid lapse kujutlusvõimest. DOTS-i komplektid on täis loovmängude julgustamise võimalusi loomingulistele lastele.

  • Kaunista, meisterda, korda - tekita igas lapses või Harry Potteri™ fännis põnevust selle LEGO® DOTS Sigatüüka™ tarvikute komplekt (41808) meisterdamise komplektiga. Ava pakend ja lase loomingul lennata!
  • Lõputult võimalusi - laienda laste loomingulisi oskusi nelja erineva värvilise DOTS-lõuendi, inspireerivate värvide detailide, ripatsite ja ripatsihoidjate ning kümne juhusliku detailiga.
  • Päästa loovus valla - see komplekt äratab laste kujutlusvõime. Lapsed saavad selle komplekti kombineerida kõigi teiste LEGO® DOTS Harry Potter™-i teemaliste komplektidega (41809, 41811 - müügil eraldi), et muuta disainimine veel lõbusamaks.
  • Loominguline teekond 8-aastatele ja vanematele lastele - kantavad esemed, värvilised detailid ja kümne kaunistatud detaili segu 16-st teevad sellest suurepärase kingituse, milles peitub palju mängurõõmu iga meisterdada armastava lapse jaoks.
  • Kantav rõõm - käevõru on üle 20 cm kõrge ja 12 cm lai, mis tähendab, et sellel ja teistel kolmel esemel on laste loovuse innustamiseks piisavalt ruumi.
  • Kiire kaunistamine - pakendis sisalduv inspiratsioon muudab kantavate esemete kaunistamise ja ümberkaunistamise kiireks, et lapsed saaksid lihtsasti näidata oma armastust Harry Potteri™ vastu.
  • Enesekindel ja vaba kujundamine - see LEGO® DOTS komplekt paneb loovuse vabalt tööle. Kantavad kaunistused pakuvad lastele lõputuid võimalusi arendada leidlikkust ja enesekindlust läbi lõbusa tegevuse.
  • Piiramatu mäng ja eneseväljendus - LEGO® DOTS komplektid pakuvad LEGO mängurõõmu paljudele lastele, kuna võimaldavad luua ja isikupärastada ehteid, kantavaid kaunistusi või toakaunistusi  Kvaliteet mööndusi tegemata - LEGO® osad vastavad juba alates 1958. aastast tööstusharu rangetele standarditele, et tagada nende stabiilne ühenduvus.
  • Ohutus ennekõike - LEGO® osi kukutatakse, kuumutatakse, muljutakse, väänatakse ja analüüsitakse. Nii võid kindel olla, et see LEGO DOTS komplekt vastab rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

41808_lifestyle-646df0d813a8a.jpg

Maagiline väike üllatus

Selle ümberkujundatavate kantavate esemete komplektiga saavad lapsed näidata oma loovust ja kirge Harry Potter™-i vastu.

41808_hero-646df0e15249f.jpg

Loominguline kogemus algab kohe

Lõbu algab komplekti avamisega. Laota laiali käevõru, märk ja kotisildid, sorteeri detailid ning lõputu disainimine võib alata!

41808_inthebox-646df0ef8eee0.jpg

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DOTS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 41808 LEGO® DOTS Sigatüüka™ tarvikute komplekt - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 41808 LEGO® DOTS Sigatüüka™ tarvikute komplekt juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41808 LEGO® DOTS Sigatüüka™ tarvikute komplekt

Kood: 4040101-6183
Ribakood: 5702017421193
959
1599
9,59 €
15,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid