+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO FRIENDS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Rollimänge ja loodust armastavad lapsed leiavad palju inspiratsiooni alates 6-aastastele mõeldud komplektist LEGO® Friends Uudiste kaubik (41749). Töökas Aliya on pühendunud rahvamajale värskeimate uudiste edastamisele. Kaubikus on kõik, mida Aliya vajab uudiste loomiseks ja jagamiseks, sealhulgas ekraanid, valgustid, kaamerad, mikrofonid ning märkmik ja pastakas. Lapsed saavad jutustada lugu metsamehest, kes saabub puud maha raiuma. Pärast loo filmimist saavad lapsed liigutada Aliya kaubikus olevasse juhtimisruumi uudisklipi lõikamiseks ja edastamiseks. Komplektis on kaks mininukku, üks mikronukk ja palju tarvikuid.

Suurenda lõbu

Lapsed võivad nautida lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saavad nad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

Kohtu Heartlake’i linna uue põlvkonnaga

Inspireeri lapsi arendama oma kirgi ning avastama uut LEGO Friendsi maailma ja selle erilaadseid tegelaskujusid.

  • Uudistereporteri mäng lastele alates 6. eluaastast – lapsed, kes on kirglikud looduse kaitsjad, saavad nautida tundide viisi mängu komplektiga LEGO® Friends Uudiste kaubik (41749).
  • Kolm tegelaskuju ja tarvikud – komplektis on LEGO® Friendsi tegelaskujud Aliya, metsamees Peter ja Darrel, kes protesteerib puu maha võtmise vastu.
  • Uudiste filmimine ja edastamine – lapsed saavad luua lõputuid uudistesaate lugusid tarvikutega, mille hulka kuuluvad raadiosaatja, mikrofon, munaga öökull, plakat ja mootorsaag.
  • Mängi lugu – lapsed saavad nautida uudiste salvestamist ikka ja jälle. Puuoksa saab maha kukutada, põhjustades muna pesast välja kukkumise, samas kui pikendatav kaamerakraana jäädvustab sündmused.
  • Kingitus rändreporteritele ja looduse armastajatele – see LEGO® Friendsi komplekt on kingiidee alates 6-aastastele lastele, kes naudiksid kohalike uudiste filmimist ja edastamist.
  • Väikestele ehitajatele sobiv suurus – LEGO® Friends Uudiste kaubik on 10 cm kõrge, 14 cm pikk ja 8 cm lai.
  • Abikäsi – leia intuitiivsed juhised rakendusest LEGO® Builder, kus ehitajad saavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, oma edenemist jälgida ning komplekte salvestada, samal ajal uusi oskusi arendades.
  • Heartlake’i linna uus põlvkond – 2023. aasta jaanuaris laienes LEGO® Friendsi universum ja nüüd leiab siit uusi tegelaskujusid ja tegevuspaiku, mis annavad inspiratsiooni veelgi enamateks rollimänguseiklusteks.
  • Kvaliteetne toode – kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lihtne ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® Friendsi klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

41749_lifestyle-64ad30ea32850.jpg

Kohtu Heartlake’i linna uue põlvkonnaga

Tere tulemast LEGO® Friendsi uude ajastusse. Siin on erilaadsed tegelaskujud, kes tegutsevad tänapäeva moodsas maailmas.

41749_hero-64ad30ef06062.jpg

Lõbus komplekt lastele, kellele meeldib rollimäng

See loominguline komplekt pakub palju fantaasiarikkaid mänguvõimalusi ja inspireerib lapsi uurima, kuidas uudiseid kajastatakse.

41749_build-64ad30f36253f.jpg

Astu digitaalsesse ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

41749_inthebox-64ad30f796547.jpg

Komplekt rollimängu armastavatele lastele.

See komplekt on detailidest tulvil ning suurepärane kingitus igale lapsele, kes armastab rollimänge ja ehitusmänguasju.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO FRIENDS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 41749 LEGO® Friends Uudiste kaubik - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 41749 LEGO® Friends Uudiste kaubik juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41749 LEGO® Friends Uudiste kaubik

Kood: 4040101-6394
Ribakood: 5702017415321
2295
3099
22,95 €
22,95 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid