+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 9+ a
Bränd: LEGO FRIENDS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Alates 9-aastased lapsed saavad avastada loomingulisi hobisid LEGO® Friendsi Heartlake'i linna rahvamajas (41748). Mänguhoone tasemeid saab ümber paigutada, et lapsed saaksid anda mudelile oma näo. Laulukirjutaja Paisley armastab muusikaruumis hängimist. Olly veedab aega salvestustuudios ning kunstiandega Liann tunneb end koduselt kunstistuudios. Lõõgastumistsoonis saavad mängurid Nova ja Zac nautida videomängude mängimist. Lapsed saavad läbi erinevate alade nautida sõpruslugude avastamist. Komplekti saab veelgi suuremate lugude jaoks kombineerida LEGO Friendsi Heartlake'i linna ühisköögiga (41747).

Suurenda lõbu

Lapsed võivad nautida lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saavad nad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

Kohtu Heartlake’i linna uue põlvkonnaga

Inspireeri lapsi arendama oma kirgi ning avastama uut LEGO Friendsi maailma ja selle erilaadseid tegelaskujusid.

  • Loominguline ehituskomplekt lastele alates 9. eluaastast – lapsed, kes armastavad uute hobide proovimist, saavad ehituskomplektiga LEGO® Friends Heartlake'i linna rahvamaja (41748) avastada palju erinevaid kirgi.
  • Kuus mininukku – komplektiga on kaasas tegelaskujud Paisley, Liann, Olly, Nova, Zac ja koer Pickle. Samuti on komplektis Stephanie, üks esimesi Friendsi tegelaskujusid, kes on nüüd suureks kasvanud ja saanud linnapeaks.
  • Kohanda ehitust – modulaarne stiil võimaldab lastel erinevaid tasemeid enda äranägemise järgi ümber paigutada. Komplekti saab veelgi suuremate lugude jaoks kombineerida mänguga Heartlake'i linna ühisköök (41747).
  • Jutusta lugu – komplektis on palju mängu kunsti, õmblusmasin ning muusika-, aiandus- ja mängutarvikuid, et lapsed saaksid luua oma stseene, mis kujutavad sõpru nautimas erinevaid hobisid.
  • Kingitus loomingulistele lastele – see LEGO® Friendsi komplekt on sünnipäeva- või argipäevakingi idee alates 9-aastastele lastele, kes naudiksid oma rahvamaja ehitamist ja kohandamist.
  • Mõõtmed – LEGO® Friends Heartlake'i linna rahvamaja on 41 cm kõrge, 23 cm lai ja 28 cm sügav.
  • Abikäsi – leia intuitiivsed juhised rakendusest LEGO® Builder, kus ehitajad saavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, oma edenemist jälgida ning komplekte salvestada, samal ajal uusi oskusi arendades.
  • Heartlake’i linna uus põlvkond – 2023. aasta jaanuaris laienes LEGO® Friendsi universum ja nüüd leiab siit uusi tegelaskujusid ja tegevuspaiku, mis annavad inspiratsiooni veelgi enamateks rollimänguseiklusteks.
  • Kvaliteetne toode – kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lihtne ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® Friendsi klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

41748_lifestyle-64ad304884006.jpg

Kohtu Heartlake’i linna uue põlvkonnaga

Inspireeri lapsi arendama oma kirge ning avastama uut LEGO® Friendsi maailma ja selle erilaadseid tegelaskujusid.

41748_hero-64ad304d0d374.jpg

Inspireeri lapsi avastama uusi kirgi

Lapsed saavad proovida loomingulisi hobisid, kui nad mängivad koos Nova, Zaci, Lianni, Paisley ja Ollyga äsja avatud rahvamajas.

41748_build-64ad305176daa.jpg

Astu digitaalsesse ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil 3D-mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

41748_inthebox-64ad30559b004.jpg

Avasta uusi sõprussuhteid

Inspireeri lapsi erinevate LEGO® Friendsi komplektide (müüakse eraldi) kaudu looma enda lugusid.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO FRIENDS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 41748 LEGO® Friends Heartlake'i linna rahvamaja - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 41748 LEGO® Friends Heartlake'i linna rahvamaja juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41748 LEGO® Friends Heartlake'i linna rahvamaja

Kood: 4040101-6393
Ribakood: 5702017415314
14109
16599
141,09 €
165,99 €
-15% ostes 2 toodet. Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-29
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid