+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO FRIENDS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Alates 8-aastased väikesed kokad saavad kujutleda maitsvaid seiklusi LEGO® Friendsi Heartlake'i linna ühisköögis (41747). See lastele mõeldud ehitusmäng kujutab suhet Leo, tema õe Alba ja nende ühiskööki juhatava vanaema vahel. Leo armastab uute kokkamistehnikate õppmist ning komplektiga on kaasas palju koostisosi ja tarvikuid, et ka lapsed saaksid uusi asju avastada. Komplektis on sahver, mängukülmkapp, kraanikauss ja pliit koos pannide ja tortillapressiga. Väljas on istumiskohad ja katuseterrass. Komplekti saab kombineerida LEGO Friendsi Heartlake'i linna rahvamajaga 41748 (müüakse eraldi), et kogukonnateemalist lõbu oleks veelgi rohkem.

Suurenda lõbu

Lapsed võivad nautida lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust rakendusega LEGO Builder. Seal saavad nad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

Tere tulemast kohtuma Heartlake’i linna uue põlvkonnaga

Lapsed saavad LEGO Friendsi universumis sobitada sõprust, avastada põnevaid tegevuspaiku ning etendada päriselulisi seiklusi.

  • Kokkamismäng lastele alates 8. eluaastast – lapsed, kes armastavad köögis loov olemist, saavad nautida mänguga LEGO® Friends Heartlake'i linna ühisköök (41747) ehitamist ja mängimist.
  • Viis tegelaskuju ja tarvikut – komplektis on LEGO® Friendsi tegelaskujud Leo, Alba, Abuelita, kass Churro ja klient nimega Matilde, lisaks palju tarvikuid rollimänguks.
  • Mänguköögi tarvikud – inspireeri loovmängu tarvikutega, mille hulka kuuluvad erinevad koostisosad, sahver, külmkapp ja kraanikauss. Lisaks on olemas pliit, köögiriistad ja välitoolid. 
  • Lõbus ehitus – selle komplekti saab lisada komplektile LEGO® Friends Heartlake'i linna rahvamaja 41748 (müüakse eraldi), et luua lõputuid mänguvõimalusi, mis on inspireeritud kogukonna sõprussuhetest.
  • Kingitus lastele – see ehituskomplekt lastele on loominguline sünnipäeva-, pühade- või argipäevakink lastele, kes armastavad kokkamist ja köögiteemalisi rollimänge.
  • Mõõtmed – ühisköök on 22 cm kõrge, 22 cm lai ja 17 cm sügav.
  • Abikäsi – leia intuitiivsed juhised rakendusest LEGO® Builder, kus ehitajad saavad mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, oma edenemist jälgida ning komplekte salvestada, samal ajal uusi oskusi arendades.
  • Heartlake’i linna uus põlvkond – 2023. aasta jaanuaris laienes LEGO® Friendsi universum ja nüüd leiab siit uusi tegelaskujusid ja tegevuspaiku, mis annavad inspiratsiooni veelgi enamateks rollimänguseiklusteks
  • Kvaliteetne toode – kõik LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende stabiilne kvaliteet, ühtesobivus ja lihtne ehituskogemus – seda juba alates aastast 1958.
  • Ohutus ennekõike – LEGO® Friendsi klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.

41747_lifestyle-64ad2fd406b93.jpg

Kohtu Heartlake’i linna uue põlvkonnaga

Tutvusta lastele tänapäevaseid sõpruslugusid uue põlvkonna LEGO® Friendsi komplektide ja selle erilaadsete tegelaskujudega.

41747_hero-64ad2fda135ef.jpg

Loominguline mäng lastele, kellele meeldib rollimäng

Selles lõbusas komplektis on palju uudistamist, kui Leo, Alba ja nende vanaema ühisköögis askeldavad.

41747_build-64ad2fe3c7ba6.jpg

Laienda võimalusi

See komplekt sobib hästi kokku Heartlake'i linna rahvamaja 41748 komplektiga (müüakse eraldi) veel rohkemaks ühiseks lõbuks.

41747_inthebox-64ad2fe7c5fef.jpg

Kaasahaarav projekt lastele

Noored ehitajad saavad Heartlake'i linna rahvamaja detaile kokku pannes nautida rõõmu pakkuvat projekti.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO FRIENDS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 41747 LEGO® Friends Heartlake'i linna ühisköök - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 41747 LEGO® Friends Heartlake'i linna ühisköök juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41747 LEGO® Friends Heartlake'i linna ühisköök

Kood: 4040101-6392
Ribakood: 5702017415307
5319
7599
53,19 €
53,19 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid