+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO FRIENDS
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Kas tead mõnda aktiivset last, kes on ära teeninud preemia? Kingi neile LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik (41671) ja tee neile rõõmustav üllatus. Kuubik meenutab kujunduselt spordiseljakotti, sisaldades rihmu ja sanga. Selle sees valmistub Andrea mininukk ujumisvõistluseks ning teda toetab tema armas mängupuudel. Komplektis on ka lõdvestusala koos tooliga, trofee, sõõrik ja banaan.


Naudi ja jaga

Kuubikud on ideaalsed kaasaskantavad loomateemalised mänguasjad puhkusemänguks. Kõik elemendid mahuvad karpi ja kinnituvad kuubiku alusele, mis tähendab, et need ei lähe liikvel olles mängides kaduma! Mänguasi on suuruselt väike ning lapsed saavad selle hõlpsalt mängukohtingule kaasa võtta, et nautida kaasavat mängu koos sõpradega. LEGO Friends komplektid aitavad poistel ja tüdrukutel avastada oma huvisid tuttavlike Heartlake City tüdrukute seltsis. Need mugavad mänguasjad ei nõua suurt ehitamist, mistõttu võib mäng kohe alata.

  • Kaasaskantav mänguasi Andrea ujumiskuubik (41671) võimaldab lastel nautida loomingulist ja kaasavat mängu koos oma sõpradega. Nad saavad pista selle kotti ning kasutada ujumismänguasja igal pool.
  • Kuubikus on LEGO® Friends Andrea mininukk, mängupuudel (ühes neljast erinevast värvist), kokkupandav väike bassein ja tool, lisaks palju loomingulisi tarvikuid kujutlusvõime stimuleerimiseks.
  • Lapsed saavad LEGO® Friends kuubiku elemendid välja võtta ja need liikvel olles mängimiseks kaasa pakkida või nautida ujumisteemalist mängu hoopis sõbraga.
  • Suurepärane väike sünnipäevakink vähemalt 6-aastastele lastele, kellele meeldib loomadega mängida. LEGO® Friendsi kuubikud sobivad hästi üllatuseks lastele, kes armastavad loomingulist mängu.
  • See lastele mõeldud mänguasi on kõigest 7 cm kõrge, 7 cm lai ja 5 cm sügav, pakkudes vaatamata kompaktsetele mõõtmetele palju LEGO® mänguvõimalusi. Armsat ujumiskotti meenutav kuubik näeb suurepärane välja.
  • Populaarsed Heartlake City mänguasjad võimaldavad lastel nautida kaasavat mängu tuttavlike LEGO® Friends tegelaste ja armsate mänguloomade seltsis ning avastada samal ajal oma huvisid.
  • LEGO® uue mänguasja ehituskomponendid vastavad tööstusharu rangetele nõuetele, et tagada nende kokkusobivus ning klotside lihtne ühendamine ja eraldamine igal korral – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® loovkingituse klotse ja komponente testitakse põhjalikult, et need vastaksid rangetele üleilmsetele ohutusnõuetele.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO FRIENDS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 41671 LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 41671 LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

41671 LEGO® Friends Andrea ujumiskuubik

Kood: 4040101-5142
Ribakood: 5702016915761
769
1099
7,69 €
10,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid