+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 5+ a
Bränd: LEGO CLASSIC
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Too sõbrad ja pere kokku LEGO® Classic Loomingulise peo karbi (11029) sees leiduvate lõbusate ehitustegevustega. See värviline klotside segu vanusele 5+ pakub suurepärast jagatud mängukogemust olenemata olukorrast.

Ehitame koos selle 900-osalise lõbukastiga

Jagage loomingulist lõbu selle värvika ehitusklotside kollektsiooniga. Klotsid on rühmitatud kuute kotti, millest igaüks sisaldab klotse ja selgeid trükitud ehitusjuhiseid, et valmistada kaks lihtsasti ehitatavat mudelit. Mudelite hulgas on mängukaru, kloun, ükssarvik, piñata, vikerkaar, kook, popkorn, õhupallid ja väikesed kingitused. See on suurepärane rühmategevus igaks tähistamiseks ja kui sündmus on läbi, ei pea loomine lõppema! Komplekti ehitusjuhiste digitaalse versiooni leiate ka rakendusest LEGO Builder.

Vahva tegevus kogu perele

LEGO Classicu mänguasjad alates 5-aastastele lastele võimaldavad neil luua uusi ideid ja rakendada inspiratsiooni. Lisaks annavad need täiskasvanutele ideaalse võimaluse jagada ehitusrõõmu ja arenguverstaposte koos lapsega.

  • Vahvad mudelid koos ehitamiseks - pere ja sõbrad saavad jagada ehituslikke väljakutseid LEGO® Classic Loomingulise peo karp (11029), värvilise ja loomingulise ehituskomplektiga. Loodud 5-aastastele ja vanematele lastele.
  • Tegevustest pakatav komplekt - 900 erksavärvilist detaili on rühmitatud kuute kotti, millest igaüks sisaldab klotse ja ehitusjuhiseid kahe lihtsalt ehitatava mudeli kokkupanekuks.
  • Lõbusad seltskonnamängud - osalejad saavad omavahel paaridesse võtta, et luua mängukaru, kloun,ükssarvik, piñata, vikerkaar, kook, popkorn, õhupallid ja palju muid ägedaid mudeleid.
  • Lõbu jagub pikalt - see loominguline ehituskomplekt sisaldab 12 mudelit ja lõputut avastamisrõõmu, mis sobib ideaalselt kingituseks pikaks sünnipäevapeoks, puhkuseks või mis tahes päevaks 5-aastastele ja vanematele lastele.
  • Komplektis on kaasas lisategevused - soovitused täiendavate mänguvõimaluste kohta, millele leidub veel lisa internetis.
  • Loodud väikestele ehitajatele - lihtsasti järgitav piltjuhend muudab ehitamise lihtsaks ja lõbusaks ning rakendus LEGO® Builder sisaldab ka komplekti ehitusjuhiste digiversiooni.
  • Klotsid, mis arendavad - LEGO® Classicu komplektid annavad laste mängule avatud käed ja loovad võimaluse loominguliseks eneseväljenduseks.
  • Kvaliteet on garanteeritud - LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet, kokkusobivus ning lihtne ehitamine.
  • Ohutus on tagatud - LEGO® Classicu klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus ülemaailmsetele rangetele ohutusnõuetele.

11029_lifestyle-646df74408318.jpg

Loominguline lõbu igaks peoks või kogunemiseks

Selles LEGO® seltskondlikus ehitustegevuses saavad pere ja sõbrad mis tahes sündmuse puhul panna koos kokku kiireid ja lõbusaid mudeleid.

11029_hero-646df74848a0d.jpg

Praktiline, mõistatusi lahendav põnevus

Osalejad võtavad loominguliste mudelite loomiseks paari. Mudel võib olla ükskõik milline, alatest autost kuni klounini või popkornist piñatani!

11029_build-646df74bd6715.jpg

Ideaalne nii noorematele kui ka vanematele ehitajatele

Lihtsasti jälgitavad pildijuhised tagavad, et kõik üle 5-aastased saaksid mudeliehitusel kaasa lüüa.

11029_inthebox-646df74f064ef.jpg

Ideaalne nii noorematele kui ka vanematele ehitajatele

Lihtsasti jälgitavad pildijuhised tagavad, et kõik üle 5-aastased saaksid mudeliehitusel kaasa lüüa.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CLASSIC tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 11029 LEGO® Classic Loomingulise peo karp - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 11029 LEGO® Classic Loomingulise peo karp juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

11029 LEGO® Classic Loomingulise peo karp

Kood: 4040101-6174
Ribakood: 5702017415130
3849
5499
38,49 €
38,49 €
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2025-02-28
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid