+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 5+ a
Bränd: LEGO CLASSIC
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Inspireeri algajaid ehitajaid LEGO® Classic loomingulise pastelse komplekti (11028) abil. See pilkupüüdev komplekt, mis sisaldab soovitusi kiiresti ehitavate mudelide ja lõputute vabalt ehitamise lõbustuste kohta, innustab 5-aastaseid väikeseid ehitajaid täitma oma kirge kunsti ja disaini vastu.

Loovmäng pastelsete värvide valikuga

See loominguline ehituskomplekt sisaldab 333 erineva kuju, suuruse ja pastelses toonis klotsi. 18 tellisel on väljendusrikkad silmad, mida lapsed saavad kasutada oma loomingu ellu äratamiseks. Kaasas on selged prinditud ehitusjuhised viie hõlpsasti kokkupandava mudeli jaoks: pilv, jäätis, dinosaurus, kass ja robot. Loomingulise enesekindluse kasvades saavad lapsed avastada lõputut vabalt ehitamise lõbu. Komplekti ehitusjuhiste digitaalse versiooni leiad ka rakendusest LEGO Builder.

Vahva tegevus kogu perele

LEGO Classicu mänguasjad alates 5-aastastele võimaldavad neil uusi ideid luua ja inspiratsiooni rakendada ning annavad täiskasvanutele ideaalse võimaluse jagada ehitusrõõmu ja arenguverstaposte koos lapsega.

  • Pastelsed klotsid loomingulistele lastele - julgusta 5-aastaseid ja nooremaid lapsi uurima värve ja katsetama loovust LEGO® Classic loomingulise pastelse komplekti (11028) abil, mis on mõeldud vabalt ehitamise jaoks erinevate pastelltoonidega.
  • Kütkestavad värvid - komplekt sisaldab 333 erinevas suuruses klotsi kuues erinevas pastelses värvitoonis. 18 tellisel on väljendusrikkad silmad, mida lapsed saavad kasutada oma loomingu ellu äratamiseks.
  • Mängusoovitused - lisaks lõputule lõbusale vabaleehitamisele inspireerivad selged trükitud ehitusjuhised lapsi kokku panema jäätist, dinosaurust, kassi ja robotit.
  • Kingitus lastele - see sünnipäeva, puhkuse või mis tahes muu päeva üllatus pakub lõputut naudingut, tugevdades samal ajal 5-aastaste ja vanemate laste arenguoskusi.
  • Loodud väikestele ehitajatele - lihtsasti järgitav piltjuhend muudab ehitamise lihtsaks ja lõbusaks ning rakendus LEGO® Builder sisaldab ka komplekti ehitusjuhiste digiversiooni.
  • Klotsid, mis arendavad - LEGO® Classicu komplektid annavad laste mängule avatud käed ja loovad võimaluse loominguliseks eneseväljenduseks.
  • Kvaliteet on garanteeritud - LEGO® osad vastavad tööstusharu rangete kvaliteedistandardite nõuetele, et tagada nende ühtlane kvaliteet, kokkusobivus ning lihtne ehitamine.
  • Ohutus on tagatud - LEGO® Classicu klotse ja osi on maha visatud, kuumutatud, muljutud, väänatud ja analüüsitud, et tagada nende vastavus ülemaailmsetele rangetele ohutusnõuetele.

11028_lifestyle-646df7c778da4.jpg

Loov ehitamine 333 pastellvärvi klotsiga

Julgusta loovat ehitamist 333 pastellvärvi klotsiga, lisaks lõbusad mudelisoovitused ja lõputu tasuta ehitamise lõbu!

11028_hero-646df7cb8bdd2.jpg

Fantaasiarikkast mängust pakatav kast

Jäätise, pilve, dinosauruse, kassi ja roboti ehitamise juhendid annavad lastele kindlustunde luua kõike, mida nad ette kujutavad.

11028_build-646df7d033f98.jpg

Arenda laste loomingulisi oskusi

See lõputult kaasahaarav komplekt pakub lastele võimalusterohket mängu, jagades samal ajal oma arengu verstaposte koos täiskasvanutega.

11028_inthebox-646df7d375ce0.jpg

Ideaalne noortele ehitajatele

Digitaalsed ehitusjuhised, mida saab vaadata pea igas seadmes, on saadaval rakenduses LEGO® Builder.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO CLASSIC tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 11028 LEGO® Classic Loominguline pastelne komplekt - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 11028 LEGO® Classic Loominguline pastelne komplekt juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

11028 LEGO® Classic Loominguline pastelne komplekt

Kood: 4040101-6173
Ribakood: 5702017415123
1869
2199
18,69 €
18,69 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid