+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 2+ a
Bränd: LEGO DUPLO
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Alates 2-aastased väikelapsed saavad nautida sõpradega lõbutsemist komplektiga LEGO® DUPLO® Town Elu päevakeskuses (10992). See haridusliku mängu komplekt võimaldab lastel mängida päevarutiine, õppides samal ajal numbrite ja värvide kohta.

Palju realistlikke detaile

See komplekt on täis loomingulisi tegevusi, mis võimaldavad vanematel ja lastel mängida läbi sotsiaalseid olukordi, täpselt nagu päris päevakeskuses. Lapsed saavad kunstijaamas luua näpumaalingu või nautida vahepala. Ratastooli kasutaja saab sõita rambist alla, et liituda oma sõpradega, kes kihutavad aias tõukerattaga. Samuti saavad lapsevanemad õpetada käte pesemise olulisust vannitoas, kus on tualetipott ja kraanikauss.

Stimuleerib meeli

Nagu kõik LEGO DUPLO väikelaste mänguasjad, sisaldab see komplekt eredavärvilisi klotse, mis haaravad üles võtma ja ehitama, samas kui riidest numbrimatt lisab taktiilset elementi. LEGO DUPLO komplektid aitavad lastel mõista neid ümbritsevat maailma, kujutades äratuntavaid olukordi ning sisaldades mitmesuguseid tegelaskujusid.

  • Värviline arendav mänguasi – valmista alates 2-aastaseid lapsi ette lasteaiaks ning õpeta neile numbreid ja värve mänguasjaga LEGO® DUPLO® Town Elu päevakeskuses (10992).
  • Rikkalikult mitmekülgseid tegelaskujusid – see värviline mänguasi sisaldab lasteaiaõpetaja figuuri ja kolme last, et lapsed saaksid õppida sotsiaalset ja rühmas mängimist ning asjade jagamist.
  • Tundide kaupa loovmängu – täis autentseid detaile, alates kunstilauast ja vannitost kätepesu õpetamiseks kuni dünaamiliste elementideni, nagu armas kiikhobune ja tõukeratta mänguasi.
  • Arendab motoorseid oskusi – see päevakeskuse mängukomplekt koosneb kahest värvilisest mudelist, üks, kuhu kuulub vannituba, ja üks uinakuala jaoks, andes väikelastele palju lõbusat ehituspraktikat.
  • Kingitus koolieelikutele – alates 2-aastastele väikelastele kes armastavad päris elu mängimist, pakub see LEGO®DUPLO® mängukomplekt palju rõõmu, nagu ka lastevanematele, kes armastavad oma laste arenguverstapostide jagamist.
  • Loodud väikestelekätele – see kokkupandav mänguasi on 13 cm kõrge, 19 cm lai ja sobitub hõlpsasti teiste LEGO® DUPLO® mänguasjadega, et päriselu kujutuvat mängu oleks veelgi rohkem.
  • Varajase lapsepõlve mänguasjad uudishimulikele lastele – LEGO® DUPLO® komplektid on asjatundlikult disainitud, hõlmates lõbusaid narratiive, tähelepanu püüdvaid värve, mitekülgseid tegelaskujusid ja kaasahaaravaid detaile.
  • Ühtlane kvaliteet - LEGO® DUPLO® mänguasjad vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et väikestel sõrmedel on neid lihtne haarata, kohale paigutada ja uuesti lahti võtta. Nii on see olnud juba aastast 1969.
  • Ohutus on tagatud – LEGO® DUPLO® klotse ja osi analüüsitakse ja testitakse kõikvõimalikul moel, et need vastaksid nõudlikele üleilmsetele ohutusnõuetele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DUPLO tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 10992 LEGO® DUPLO Town Elu päevakeskuses - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 10992 LEGO® DUPLO Town Elu päevakeskuses juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10992 LEGO® DUPLO Town Elu päevakeskuses

Kood: 4040101-6464
Ribakood: 5702017417707
4249
4999
42,49 €
49,99 €
-15% ostes 2 toodet. Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-29
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid