+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 2+ a
Bränd: LEGO DUPLO
Päritoluriik: HU

Kauba kohta

Eelkooliealised lapsed kogevad igapäevaseid seiklusi selle LEGO® DUPLO® Town bussisõiduga (10988). See värviline mängukomplekt väikelastele võimaldab 2-aastastel ja vanematel lastel ette kujutada teekonda lasteaeda koos parimate sõpradega. Lapsed ootavad peatuses mängupingil kannatlikult bussi ja uurivad, mis maiuspalad neil lõunakarbis on.

Hariduslikud mänguasjad koolieelikutele, mis muudavad õppimise lõbusaks

LEGO DUPLO komplektid on varustatud erinevate tegelaskujudega, et väikesed lapsed saaksid mängida sõpradega koos. Nad arendavad peenmotoorikat, kui avavad koolibussi katuse ja asetavad minifiguurid sisse. Minifiguurid seisavad aia taga, kui buss tuleb, aidates nii koolieelikutel õppida liikluses käituma. Nagu kõik LEGO DUPLO väikelaste mänguasjad, toob see komplekt neile lõbu, aitab ennast väljendama õppida ja pakub avastamisrõõmu.

  • Oskusi arendav koolibussi mänguasi – üle 2-aastased väikelapsed võtavad ette igapäevase seikluse ning õpivad peenmotoorikat ja sotsiaalseid oskusi, minnes sõitma LEGO® DUPLO® Town bussisõidu (10988) mänguasjaga.
  • Erinevad tegelaskujud ja autentsed detailid – selle koolieelikute mänguasjaga on kaasas kahe lapse ja bussijuhi figuurid, eemaldatava katusega buss, pink, liiklusmärk, kellatorn ja kokkupandav lill.
  • Laste kujutlusvõime juhtimine – tegelaskujud moodustavad bussipeatuses rivi ja vaatavad kella, astuvad bussi ja avavad lasteaeda reisides oma lõunasöögikarbid, et vaadata, mis seal sees on.
  • Koolieelikute õpimänguasi – lapsed harjutavad kannatlikkust, oodates mängubussi saabumist, kujutlevad teiste lastega sõbrunemist ja lihvivad motoorseid oskusi, kui nad bussi katuse eemaldavad, et minifiguure sisse panna.
  • Kingitus 2-aastastele ja vanematele – see kokkupandav hariduslik mänguasi sobib igale lapsele, kellel on kirg sõidukite vastu ja kellele meeldib mängides järele aimata, mis neid ümbritseb.
  • Väikestel sõrmedel on palju ruumi avastamiseks –LeGO® DUPLO® bussi mõõtmed: 7 cm kõrge, 14 cm pikk ja 10 cm lai.
  • Digitaalsed ehitusjuhised – rakenduses LEGO® Builder on komplektiga kaasas olevate ehitusjuhiste digiversioon.
  • Õpimänguasjad kogu perega lõbutsemiseks – kõik LEGO® DUPLO® komplektid on kujundatud lõbusate lugude, erksate värvide ja erinevate tegelaskujudega, et lapsed ja vanemad saaksid jagada väärtuslikke mänguhetki.
  • Ühtlane kvaliteet – LEGO® DUPLO® detailid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele, mis tähendab, et väikestel sõrmedel on neid lihtne haarata, kohale paigutada ja uuesti lahti võtta. Nii on see olnud juba aastast 1969.
  • Ohutus ennekõike – seda LEGO® DUPLO® lasteaia mängukomplekti on hoolikalt testitud, et tagada selle vastavus rangetele ülemaailmsetele ohutusstandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO DUPLO tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 10988 LEGO® DUPLO Town Bussisõit - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 10988 LEGO® DUPLO Town Bussisõit juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

10988 LEGO® DUPLO Town Bussisõit

Kood: 4040101-6461
Ribakood: 5702017416243
1699
1999
16,99 €
16,99 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid