+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 6+ a
Bränd: LEGO FRIENDS
Päritoluriik: Hiina

Kauba kohta

Kas oled oma soengust tüdinenud? Sea sammud Heartlake’i linna juuksurisalongi ja lase oma soengut värskendada. Liitu LEGO® Friendsi Emmaga, kui ta stilist Nina juurde välimust värskendama läheb. Esmalt pese glamuurse kujuga kausis tema juuksed puhtaks ja seejärel haara käärid, et tema soengut värskendada. Paku talle ootamise ajaks kohvi. Viimaks lisa ka üks lips. See on stiilne koht, kus sõpradega mõnusalt aega veeta!

Kas sõpradega kohtumiseks ja uudiste jagamiseks on paremat kohta kui salong? See juuksurimängukomplekt pakub ainest kujutlusmängudeks. Selles on palju juuksurisalongitarvikuid nagu näiteks mänguföönid ja -parukad, mis virgutavad kujutlusvõimet. LEGO® Friendsi Heartlake‘i linna juuksurisalongiga (41391) saavad lapsed kujutleda end kliendi ja stilisti rolli – vinged soengud ootavad oma järge.

Teeninduskeskused Paljude detailidega keskustes saavad lapsed mininukufiguuridega mängujuuksurisalongi pidada. Armsate detailide seas on näiteks karbikujuline kraanikauss, juukselõikustool, stiliseerimisboks ja kassa. Kas keegi soovib lillat tukka?

Suurepärased juhendid Kõigi LEGO® komplektidega on kaasas ülilihtsad paberjuhendid, kuid Heartlake‘i linna juuksurisalongi puhul saab kasutada ka täiustatud ehituslahendusi. Laadige alla rakendus LEGO® Life ja kasutage juhendit Instructions PLUS, mis võimaldab mudelit suumi-, pööramis- ja ghost-režiimis vaadata. See on ehitamine digiajastu moodi!

  • LEGO® Friendsi Heartlake‘i linna juuksurisalongi komplektiga saavad väikesed stilistid tundide viisi loovmängu nautida. Nad võivad kujutlusmängus sõprade juukseid lõigata ja stiliseerida või siis lasta kliendina omale salongis uue lõikuse teha.
  • Komplekt pakatab kujutlusvõimet virgutavatest detailidest ja funktsioonidest. Komplektis on kaks mininukku, kaks juuksuritooli, juuksepesukauss ning erinevad tarvikud nagu näiteks juukseharjad ja parukad, mis aitavad luua tõetruu salongikeskkonna.
  • Lastel on väga lõbus vaadata, kuidas mininukufiguurid salongi eri osi läbivad ja omale uue välimuse saavad. Et mängurõõmu oleks veelgi rohkem, saab stiilimuutusi teha ka teiste LEGO® komplektide minifiguuridele.
  • 235 osaga Heartlake‘i linna juuksurisalong (41391) on ideaalne kingitus väikese ehituskogemuse ja suure kujutlusvõimega lastele. See sobib sünnipäeva-, pühade- või mistahes muu erilise tähtpäeva kingituseks alates kuue aasta vanustele lastele.
  • Veidi üle 11 cm kõrge ja 17 cm lai juuksurisalongimudel on piisavalt kompaktne, et seda pidevalt meelelahutuseks väljas hoida. Lapsed võivad seda ka teiste LEGO® komplektidega kombineerida, et loomingulise mängu võimalusi oleks veelgi enam.
  • Heartlake’i linna mängujuuksurisalongi jaoks patareisid vaja ei lähe. Loomingulisele mängule hoo sisse saamiseks piisab lihtsatest juhenditest, väikesest ehituskogemusest ja laste kujutlusvõimest.
  • Kas sinu ehitaja on valmis vingeks mängukogemuseks? Laadi alla rakendus LEGO® Life ja aita tal kasutada juhendit Instructions PLUS, mis võimaldab juuksurisalongi suumi-, pööramis- ja tervikvaaterežiimis vaadata. See on ehitamine digiajastu moodi!
  • Lase väikestel ehitajatel tutvuda Heartlake‘i linna maailmaga, kus LEGO® Friendsi tüdrukud ootavad, et neile põnevatel kujuteldavatel seiklustel seltsi pakkuda.
  • LEGO® komplektid vastavad tööstusharu rangeimatele standarditele ja Groupi kvaliteedinõuetele. Need on alati ühtlase kvaliteediga ja kokkusobivad ning hõlpsasti ühendatavad ja eraldatavad – seda juba alates aastast 1958.
  • LEGO® Friendsi komplekte, klotse ja tarvikuid testitakse põhjalikult, et tagada kõigi mängukomplektide vastavus rangeimatele üleilmsetele ohutus- ja kvaliteedistandarditele.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO FRIENDS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. LEGO® 41391 Friends Heartlake’i linna juuksurisalong - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on LEGO® 41391 Friends Heartlake’i linna juuksurisalong juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

LEGO® 41391 Friends Heartlake’i linna juuksurisalong

Kood: 4040101-4371
Ribakood: 5702016618785
1469
2099
14,69 €
20,99 €
* www.babycity.ee enne kampaaniat kehtinud tavahind. Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2030-12-31
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid