+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 9+ a
Bränd: LEGO SPEED CHAMPIONS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Ehituskomplektiga LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT ja McLaren F1 LM (76918) saavad võidusõidufännid ja alates 9-aastased lapsed esmakordselt koguda topeltkomplekti kokkupandavatest McLareni hüperautodest. Legendaarne F1 LM mudel 1990ndatest ja uusim Solus GT on nüüd valmis laste jaoks ehitamiseks, esitlemiseks ja võidusõitude mängimiseks.

Ehita oma McLaren

Kokkupandavad versioonid kahest McLareni superauto mänguasjast sisaldavad autentseid detaile päris versioonidest: F1 LM-i piiratudväljaandel on eriline papaia tooni oranž värv, keskel asuv juhiiste ja mõlemal pool asuvad jahutustorud. Solus GT-l on samuti keskel asuv juhiiste ning tagatiib. Komplektis on ka kaks juhi minifiguuri, et lapsed saaksid nad asetada mõlema auto rooli taha ja lavastada nende vahel põnevaid võidusõite.

Lõbus digitaalne elamus LEGO fännidele

Rakendus LEGO Builder pakub sulle ja su lapsele lihtsat ja intuitiivset ehitusseiklust. See võimaldab mudeleid 3D-vaates suumida ja pöörata, komplekte salvestada ning oma edenemist jälgida.

  • Kaks kokkupandavat McLareni sõidukit – LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT ja F1 LM (76918) ehituskomplekt alates 9-aastastele lastele ja kirglikele sõidukifännidele kogumiseks, ehitamiseks ja esitlemiseks.
  • Kaks minifiguuri – mõlemal mudelautol on juhi minifiguur, kelle lapsed ja sõidukifännid saavad paigutada mõlema auto rooli taha, et lavastada nende vahel põnevaid võidusõite.
  • Realistlikud detailid – kokkupandavatel mudelitel on päris versioonide detailid: F1 LM oma erilise papaia tooni oranži värviga ning Solus GT esileulatuvate rattakaarte ja kokpitiga.
  • McLareni mängu- ja esitlusmudelid – lapsed saavad nautida klassikalise F1 LM-i ja moodsa Solus GT mudelikoopiate rõõmu pakkuvat ehitust ja panna need siis esitlemiseks välja või mängida nendega võidusõite.
  • LEGO® kingitus – kingi see kvaliteetne 581-osaline Speed Championsi mudelikomplekt sünnipäeva- või pühadekingiks alates 9-aastastele lastele või kirglikele autofännidele.
  • Kaasaskantav suurus – McLaren F1 LM on 4 cmkõrge, 15 cm pikk ja 7 cm lai, et lapsed saaksid seda näidata kodus või liikvel olles.
  • Uus viis mängida – lase rakendusel LEGO® Builder juhendada sind intuitiivsel ehitusseiklusel. Salvesta komplekte, jälgi oma edenemist ning suumi ja pööra mudeleid 3D-vaates, et vaadata ehitamise ajal nende tervikpilti.
  • Veel kiiret mängu – vaata ka teisi LEGO® Speed Championsi mudeleid, nagu Ferrari 812 Competizione (76914), Pagani Utopia (76915) ja Porsche 963 (76916).
  • Suurepärane kvaliteet – LEGO® klotse on üle kuue aastakümne valmistatud nii, et need oleksid alati hõlpsasti eraldatavad.
  • Tagatud ohutus – LEGO® ehitusklotsid vastavad rangetele üleilmsetele ohutusstandarditele.

76918_lifestyle-646ddd5b7c8a5.jpg

LEGO® ehituskomplekt kahe McLareni hüperautoga

Esmakordselt saavad lapsed koguda McLareni LEGO® mudelite topeltpaki, mis sisaldab klassikalist F1 LM-i ja uut Solus GT-d.

76918_hero-646ddd825c216.jpg
Kogu kokku, ehita, mängi ja esitle
Kaks LEGO® McLareni hüperautot võimaldavad lastel enne nende kapile panemist nautida põnevaid mänguvõistlusi.
76918_build-646ddda1ecd0e.jpg
Naudi lõbusat digitaalset elamust
Rakenduses LEGO® Builder saavad väikesed ehitajad oma edenemist salvestada ning mudelit 3D-vaates suumida ja pöörata.
76918_inthebox-646dddcd60d14.jpg
Suurepärane topeltpaki kingitus sõidukifännidele
Kaks LEGO® McLareni mudelit on suurepärane pühade- või sünnipäevakingitus nii kirglikele autofännidele kui ka lastele vanuses 9+.
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO SPEED CHAMPIONS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76918 LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT ja McLaren F1 LM - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76918 LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT ja McLaren F1 LM juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76918 LEGO® Speed Champions McLaren Solus GT ja McLaren F1 LM

Kood: 4040101-6207
Ribakood: 5702017424224
4249
4999
42,49 €
49,99 €
-15% ostes 2 toodet. Ainult e-poes One Family kaardiga
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
Kehtib kuni 2024-04-29
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid