+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 4+ a
Bränd: LEGO STAR WARS
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Ühine Poe Dameroniga ja hakka Vastupanuvõitlejate kangelaseks! Ehita oma äge X-wing Starfighter ning hüppa seejärel kokpitti. Veendu, et BB-8 on samuti pardal ja söösta kosmosesse. Voldi tiivad lahti ja saavuta tippkiirus. Kui oled Esimese Ordu jõud alistanud, lenda koju ja tähista võitu!

Lase lastel õppida ehitamist ja rollimängu LEGO® Star Wars™-i Vastupanuvõitlejate X-wingi (75297) abil, mis on mõeldud vähemalt 4-aastastele. Filmist „Star Wars: Jõud tärkab“ pärit Starfighteri hõlpsalt ehitataval versioonil on tiivad, mis käivad lennu ajaks lahti ja maandumiseks kokku. Poe Dameroni LEGO minifiguur, millega on kaasas kahurpüstol, mahub X-wingi avatavasse kokpitti, kus on ruumi ka BB-8 droidi LEGO figuurile.

Instructions PLUS Tutvu interaktiivse Instructions PLUS-iga, mis on saadaval tasuta rakenduses LEGO Building Instructions. See pakub lahedaid suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistu, et muuta Starfighteri ehitamine lastele veelgi toredamaks.

Tere tulemast sarja 4+ LEGO Star Wars 4+ ehitatavad komplektid tutvustavad alates 4-aastastele lastele kõige paremini LEGO abil ehitamist ja Star Warsi saagat. Põhiklotsialused aitavad neil ehitada sõidukeid, hooneid ja muud – iseseisvalt või vanema õe-venna või täiskasvanu abiga – ja alustada kiiresti mängimist.

  • Tutvusta väiksematele lastele esmakordselt LEGO® Star Wars™-i selle Vastupanuvõitlejate X-Wingi (75297) ehitusmänguasja abil, mis sisaldab põhiklotsidest keret, et saaksid ehitamise ja mänguga kiiresti alustada.
  • Ehitatava Starfighteriga on kaasas Poe Dameroni LEGO® minifiguur kahurpüstoliga, lisaks BB-8 droidi LEGO figuur loomingulise rollimängu innustamiseks.
  • X-wingil on avatav kokpit Poe Dameroni jaoks, ruum BB-8 jaoks ja tiivad, mis käivad lennurežiimis lahti.
  • See hõlpsasti kokkupandav – ja pärast mängulahinguid uuesti ülesehitatav – 60-osaline LEGO® Star Wars™-i põhikomplekt sobib hästi sünnipäeva-, pühade- või üllatuskingiks loovatele vähemalt 4-aastastele lastele.
  • See äge Starfighteri ehitusmänguasi on 5 cm kõrgune, 15 cm pikkune ja 19 cm laiune, mahtudes hõlpsalt lapse seljakotti liikvel olles mängimiseks.
  • See on ideaalne ehitusmudel väikelastele, mida nad saavad proovida ehitada iseseisvalt või vanema õe-venna või täiskasvanu abiga.
  • Muuda selle Starfighteri ehitamine lastele eriti põnevaks Instructions PLUS-i abil, mis on saadaval tasuta rakenduses LEGO® Building Instructions ning sisaldab suumi- ja pööramisfunktsiooniga vaatamistööriistu.
  • LEGO® Star Wars™ 4+ ehitusmänguasjad tutvustavad lastele Star Warsi universumi vahval viisil, aidates neil mängu kaudu õppida ehitama ja arendada oma loovust.
  • LEGO® detailid vastavad tööstusharu rangeimatele nõuetele, mis tagab ühtlaselt kindla ühenduvuse ja vastupidavad ehitusmudelid. Nii on see olnud juba aastast 1958.
  • LEGO® klotse ja detaile testitakse põhjalikult, et tagada nende vastavus ühtedele rangeimatele üleilmsetele (ja ülegalaktikalistele) ohutusstandarditele!
CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO STAR WARS tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 75297 LEGO® Star Wars™ Vastupanuvõitlejate X-Wing™ - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 75297 LEGO® Star Wars™ Vastupanuvõitlejate X-Wing™ juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

75297 LEGO® Star Wars™ Vastupanuvõitlejate X-Wing™

Kood: 4040101-4988
Ribakood: 5702016912661
2299
22,99 €
22,99 €
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid