+372 53350333
I-V 9:00-16:00 (ja pühadel: Oleme suletud)
Võrrelda kaupu ()
Vanus: 8+ a
Bränd: LEGO HARRY POTTER
Päritoluriik: Tšehhi Vabariik

Kauba kohta

Looge 8-aastastele ja vanematele mõeldud LEGO® Harry Potter Sigatüüka: tarviklik tuba (76413) mängukomplektiga uuesti tarviklik tuba, mida saavad avastada vaid need, kes seda kõige rohkem vajavad. Sellel on Sigatüüka lossi tellistest ehitatud osa, mis avaneb hõlpsaks mängimiseks. Tarviklik ruum sisaldab lugematul hulgal esemeid, sealhulgas plaadimängijat ja tiaara, ning eraldi ülakorrusel asuvat tuba hallile leedile.

Legendaarsed tegelased

Loo põgenemisstseen filmist Harry Potter ja surma vägised: 2. osa 5 minifiguuriga – Harry Potter, Hermione Granger, Draco Malfoy, Blaise Zabin ja hall daam, lisaks Cornish Haldja kuju ja ehitatav Põrgutule kuju, mille saab muuta tuliseks. madu. Seda LEGO komplekti saab kombineerida teiste sama sarja komplektidega, et luua terviklik Sigatüüka loss.

Uus ehitusviis

Laadige alla rakendus LEGO Builder ja astuge uude ehitamisrõõmu, kus lapsed saavad 3D-mudeleid suumida ja pöörata, komplekte salvestada ja oma edenemist jälgida.

  • Sigatüügas: tarviklik tuba (76413). Lapsed saavad põneva põgenemise taasluua selle LEGO® Harry Potteri mängukomplektiga, mis on inspireeritud ikoonilisest stseenist filmist Harry Potter ja Surma vägised: 2. osa.
  • 5 LEGO® minifiguuri ja 2 figuuri – Harry Potter, Hermione Granger, haisev draakon, Blaise Zabinis ja hall daam, lisaks Põrgutuli, mille saab muuta tulemaoks ja Cornish haldjaks.
  • Mängulised detailid. Majas on eemaldatav ülemisel korrusel hall daami jaoks mõeldud tuba ja rohkete kokkupandavate osade ja tiaara elemendiga vajadus tuba, mis avaneb hõlpsaks mängimiseks.
  • Lõbus kingiidee. Kingi see 587-osaline komplekt üllatuseks, sünnipäevaks või pühadeks 8-aastastele ja vanematele lastele, kes armastavad Harry Potterit ja võlurimaailma.
  • Ehitage, mängige ja kuvage. Selle mitmekülgse komplekti mõõdud on üle 39 cm kõrge, 17 cm lai ja 7 cm sügav.
  • Modulaarne ehitusmudel. See LEGO® Harry Potteri mänguasi on üks moodulkomplektidest, mille saab ühendada Sigatüüka lossiga.
  • Uus viis ehitamiseks. Rakendus LEGO® Builder aitab lastel lõbusale seiklusele ette võtta. Ehitamise ajal saavad nad komplekte salvestada, nende edenemist jälgida ning 3D-mudeleid suumida ja pöörata.
  • Tükk rikkalikust sortimendist. LEGO® Harry Potteri mängukomplektid toovad väikeste võlurite, nõidade ja goblinideni lemmiktegelased, tuttavad kohad ja maagilised seiklused.
  • Garanteeritud kvaliteet. LEGO® komponendid vastavad rangetele tööstuse kvaliteedistandarditele, nii et need on järjepidevad, ühilduvad ja neid on iga kord lihtne kokku panna.
  • Kõige tähtsam on ohutus. LEGO® klotse ja detaile testitakse peaaegu igal võimalikul viisil, et tagada nende vastavus rangetele ohutusstandarditele.

76413_lifestyle-646de1b5102fc.jpg

Põnev mängukomplekt Harry Potter™-i fännidele

Lapsed saavad taasluua dramaatilise põgenemise tarvilikust toast mängukomplektiga, mis on inspireeritud filmist „Harry Potter ja surma vägised: osa 2“.

76413_hero-646de1c279381.jpg

Lõbus ehitada, mängurõõmu jagub tundideks

Innusta laste loovust selle detailiderohke koopiaga tarvilikust toast ja eemaldatavast Halli daami toast.

76413_build-646de1caed40a.jpg

Ehita ja ühenda

See on üks LEGO® Harry Potter™-i komplektide seeriast (müügil eraldi), mis loovad kokku terve Sigatüüka lossi.

76413_inthebox-646de1d69dadb.jpg

Astu uude ehitusmaailma

Ehitajad saavad lõbusa ja intuitiivse rakenduse LEGO® Builder abil mudelit suumida, pöörata ja oma edenemist jälgida.

CE-märgis - toode on tootja poolt hinnatud ja see loetakse EL-i ohutus-, tervise- ja keskkonnanõuetele vastavaks.
Teeme koos lapse kasvamise rõõmsaks! Meil on hea meel aidata teil valida ükskõik milline parima hinna ja kvaliteediga lastekaup. Babycity/Toycity tootevalikust leiate palju põnevat ja kasulikku lastele ja vanematele - leiate kergesti kõik, mida vajate! Siit leiate LEGO HARRY POTTER tuntud ja kvaliteetseid tooteid. 76413 LEGO® Harry Potter™ Sigatüügas™: tarvilik tuba - on toode, mis on juba vallutanud paljude vanemate südamed ja muudab laste kasvatamise lihtsamaks. Kui teie soovinimekirjas on 76413 LEGO® Harry Potter™ Sigatüügas™: tarvilik tuba juba ammu olnud, siis kasutage võimalust ja soetage see siit super hinnaga. Valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja järgides turvameetmeteid. Kindlasti kasulik teie igapäevaelus laste kasvatamisel! Iga huvipakkuvat toodet saate vaadata meie jaekaupluses või e-poes. Nii saate ka võrrelda erinevaid mudeleid, värve ja valida selle, mis meeldib teile ja teie pisikesele!
Fotol kujutatud kauba värv võib mõnel määral erineda. Kauba kirjelduses esitatud informatsioon on üldine, seetõttu võidakse kauba mõningaid omadusi mitte mainida. Küsimuste tekkimisel ootame teie pöördumist e-posti aadressil

76413 LEGO® Harry Potter™ Sigatüügas™: tarvilik tuba

Kood: 4040101-6202
Ribakood: 5702017413174
4606
5899
46,06 €
46,06 €
Hind kehtib ainult Internetist ostes
Kaubakogus on piiratud. Soodustused ei summeeru.
  • 3 x Tasu 3-s osas, ilma lisakuludeta - vali kassas ESTO 3!
  • Alates € / kuu tasuda järelmaksuga
    Järelmaksu kalkulaator >
Kättetoimetamine
Tasuta Kättetoimetamine
Kiire kohaletoimetamine 1-5 tööpäeva jooksul. Alates 60 eurost on tellimuste kättetoimetamine tasuta.
Tule Tellimusele
Tule Tellimusele järele samal tööpäeval
Tasudes tellimuse eest pangalingi kaudu kuni kella 12-ni, saate tellimuse kätte samal tööpäeval.
Vabandame, ajutiselt otsas
Hinnake meid